od soulman 9. 10. 2007 14:45
Taaak, mam A200-10W a po precitani tohto threadu som sa rozhodol, ze si hodim do neho XP. Ta Vista sa mi vobec nepaci.
Vsetko prebehlo v pohode, sice tie ovladace, nebolo to nic prijemne... ale uz mi skoro vsetko funguje, aj Fn klavesy, aj dual mod na touchpade, len neviem rozbehat citacku pametovych kariet... Vobec nevidim pametovku ked otvorim Tento pocitac... Nainstaloval som si ovladac presne na moj model, teda ak je to ono - Flash Media Driver a nic.
A druha vec je, ci existuje nieco ako vo viste na rozsirenu spravu napajania, tam sa mi to viac pacilo, jednoduchsie sa dalo prepinat na vykon alebo setrenie baterky.Je nieco take aj na XP? Nainstaloval som si oba Power saver drivery, ale nevidim nikde nejake graficke rozhranie na nastavenie.
Inak co sa tyka vykonu, rozmyslam dokupit tiez 1GB ram, ako pozeram, nie je to az take drahe...
Celkovo som s nim spokojny, akurat ma trocha sklamal vykon v hre Bioshock..Cakal som aspon aku taku plynulost pri nizsich detailoch... Mozno to je ovladacom na grafiku alebo cim,mam ten od Toshiby co je na ich support stranke.