Toshiba Satellite A200

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Davy 21. 5. 2007 07:15

Ahoj. Můžeš napsat, jestli ta grafika Go 7300 má opravdu oněch 256/527MB TurboCache? Čtečka otisku prstů je?

Díky
Davy
Junior

Odeslat příspěvekod hezo 21. 5. 2007 07:42

Čítačka prstov nie je. Logy z Everest a HW info bude dnes zaslana Cecovi, takže potom myslim bude nejake info aj od neho ;)

Fotky tiež pridam dnes
hezo
Junior

Odeslat příspěvekod Davy 21. 5. 2007 09:43

OK. Skvely! :-)
Davy
Junior

Odeslat příspěvekod hezo 21. 5. 2007 20:05

Takže log bol odoslaný cecovi, foto najdete tu, zatial len tri, nevedel som ako to odfotit a bolo tu blbe svetlo:

http://www.pc-deejay.sk/A200_1.JPG
http://www.pc-deejay.sk/A200_2.JPG
http://www.pc-deejay.sk/A200_3.JPG
hezo
Junior

Odeslat příspěvekod Davy 22. 5. 2007 08:13

Dík za fotky. Moc pěkná hračka. :) Teď ještě nějaký info o tý grafice... :-) Repráčky jsou plast? Ten Enter jsem čekal vodorovnej, a levej Shift taky větší...
Davy
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 22. 5. 2007 09:30

Logy pozriem v prebehu tyzdna; teraz mam kopec skoly...

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hezo 22. 5. 2007 13:41

Takže nejaké priebežne info. Výdrž vo WIN XP cca 1:50 minut pri surfovani na nete, čo je na 6 článk. bateriu velmi malo. Vo Viste som to nemeral. Problém vidím v tom, že sa nepodtaktováva grafika (dik za radu ceco). Nemôžem zohnať ovladace na graficku kartu od Toshiby su tam iba pre vistu. Vlastne na všetko je tam ziatal na vistu, dufam ze sa to rozsiri aj o winxp, je to novinka, tak to bude asi nejaky cas trvat.
hezo
Junior

Odeslat příspěvekod orimch 1. 6. 2007 09:19

hezo píše:Včera som kúpil A200-14D, zatial spokojnost, akurat ta Vista čo tam je pojde asi do *****, lebo je to niečo nechutné. Inak klavesnica je strieborna, myslel som že bude biela, ale vyhovuje mi to :)

Prípadné otázky rád zodpoviem :)

ICQ 324 325 7392/quote]

A200-14D ma uzivatalsky manual v slovencine?
To mihotanie vo Viste je riesitelne len vymenou softveru?
orimch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hezo 1. 6. 2007 11:27

Mihotanie obrazu bolo sposobene nespravnymi ovladacmi, nasilu som tam vtrepal ovladace pre 7600go :oops:

Teraz to facha v pohode. Akurat pred chvilou som nahodil znova vistu, vypol aero, odinstalil norton utility a facha to zatial OK. Mozno aj pri tej viste ostanem. Ked Toshiba vydá ovladace na vsetko pod XP, mozno prejdem na XP, ale zatial som na moje pocudovanie spokojny s vistou (predtym som nemal vypate aero a nechodilo to ok).
hezo
Junior

Odeslat příspěvekod Georgo 1. 6. 2007 21:15

Tak dnes mi dorazil domov Satellite A200-10W s upgrade na 2GB RAM - zatiaľ úplná pohoda, systém beží krásne, len ešte dolaďujem základné veci (odstránenie Nortona, inštalácia TC a pod.). Som prekvapený, že je úplne všetko v slovenčine (pritom mi na tom vôbec nezáleží a mnoho aplikácií aj tak preferujem v angličtine, ale niekoho to môže potešiť). Prekvapuje ma len Windows Experience Index 3,2 daný grafikou. Uvidíme, čo urobia novšie ovládače - tie súčasné sú z 1/2007.
Počítačová bezpečnosť stojí a padá na užívateľoch - blbosť a pohodlnosť s ňou nie je kompatibilná.
Georgo
Junior

Odeslat příspěvekod Pomocnik 2. 6. 2007 00:21

no o xp ovladace mam obavu kedze su tieto NB dodavane priamo s vistou :-( je to oficialna informacia priamo od toshiby. a toto nas caka pri vsetkych vyrobcoch
Pomocnik
Junior

Odeslat příspěvekod janyH 2. 6. 2007 12:26

zdravim, je tento model 2 jadro, http://www.alza.sk/notebook-toshiba-sat ... d74558.htm pisu ze je ,ale v popise je toto :Intel Core Duo T2350 s frekvencí 1,86 GHz , nemalo by to byt takto: Intel Core 2 Duo T7200 s frekvencí 2 GHz ako je to napr. pri tomto drahsom modely http://www.alza.sk/notebook-toshiba-sat ... d74562.htm ,dik. Este jedna vec, co vsetko by sa dalo zahrat na tejto 7300GK, urcite to nieje ziadna slava,ale bol by som rad keby som aspon nieco zahral, hoc niesom nejaky velky hrac, potiahla by taky FLIGHT SIMULATOR MICROSOFT na nejakom znesitelnom rozliseni?
janyH
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 2. 6. 2007 12:27

janyH:
Nie, nema; 2350 a 2450 su stale lacnejsie CoreDuo s pomalsou zbernicou.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajza X 2. 6. 2007 20:20

dnes som tu A-200vecku omakal a akoze ozruta obrovska,rozmer jak P-100ka jasna 17" takze fakt uz nic co by ma potesilo okrem prijemneho designu....
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Junior

Odeslat příspěvekod hezo 3. 6. 2007 12:59

Skúšal tento NB niekto napojiť na externé LCD? Skúšal som na Samsung 930bf a obraz je otrasne rozmazaný (podobny problem mi pisal aj tomas, vlastne na jeho popud som to skusil a som sklamany), som rozmyslal ze predam pc a necham si lcd a bude doma pouzivat to, ale pri takomto rozmazanom obraze asi nee... :(

To Georgo:

ten dalsi 1GB ram si tam aky dal? od akeho vyrobcu? rozmyslam lebo o rozsireni. A daval si to tam sam alebo servis?

thx
hezo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka