Toshiba Satellite A200

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod hezo 5. 6. 2007 09:19

Chcem prikúpiť RAM:

Čo doporučujete?

Mám na výber:

Corsair 1GB DDR2, 667 MHz , For Dell, HP, Compaq, Gateway, Toshiba, IBM, and Sony Laptops - 998 Sk bez DPH

Goodram 1GB DDR2, 667 MHz - 975 Sk bez DPH

Pqi 1GB DDR2, 667 MHz - 895 Sk bez DPH

Kingston 1GB DDR2, 667 MHz Non-ECC CL5 - 962 Sk bez DPH

THX
hezo
Junior

Odeslat příspěvekod Pomocnik 6. 6. 2007 23:10

tak toto aj mna zaujima ak uz niekto upgradoval pamat. ja ju planujem ak do max 2 mesiacov kupit do A200-14E

a originalna z toshiby je za nekrestanske peniaze
Pomocnik
Junior

Odeslat příspěvekod CeCo 6. 6. 2007 23:30

hezo:
Corsair for Dell.

Pomocnik:
Firmy nie su samaritani.

C
CeCo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pomocnik 7. 6. 2007 06:55

no nik im nekaze byt samaritanmi ale cca 4500Sk za 1GB je dost zla cena, ked to porovnas s cenami modulov vo volnom predaji
Pomocnik
Junior

Odeslat příspěvekod spravcesiti 7. 6. 2007 07:51

Ahoj lidi :-)

mam TOSHIBA Sat A200-14E,T2450,1GB,160GB,NVG72,15.4",webcam,Vista Home Premium

Ale rozhodle jsem se vyuzit starsi OS Windows XP Pro, radeji nez Vista Home (duvody zde nereste, to neni podstatne). Ovsem narazil jsem na docela veliky problem s ovladaci pro Windows XP.

Po 12 hodinach serfovani a zkouseni driveru se mi podarilo rozchodit veskery hardware, ktery tento notebook ma, docela v rozumnych verzich ovladacu (vetsina ovladacu je kveten 2007). Coz je temer pozitivni, akorat nejsem schopen uchodit podpurny software od Toshiby, jako jsou HotKey, Power Saver a jine (nektere funguji napriklad jako DVD Silencer, ConfigFree).

Nemate nekdo zkusenost, jak rozchodit "Fn" funkce a pripadne OSD podporu abych "videl" hlasitost na displeji apod?

PS : pro nvidia grafiky do notebooku existuji upravene drivery temer v aktualnich verzich, takze neni problem sehnat pro jakoukoliv mobilni kartu, v podstate pro jakykoliv notebook (google: nvidia driver for laptop => laptopvideo2go.com).
spravcesiti
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ii22 7. 6. 2007 08:07

Neviete niekto ako rozchodit web kameru na T A200. Podla navodu mal byt v progrmoch Visty nainstalovany soft pre kameru ale nemam ho tam. Dik za radu.
ii22
Junior

Odeslat příspěvekod spravcesiti 7. 6. 2007 08:12

http://www.toshiba.cz > podpora a materialy ke stazeni > domovska stranka podpory > ovladace ke stazeni - Vista > a tam si vybrat svuj model

pro Windows Vista neni zadny problem najit ovladac na cokoliv na strankach Toshiby
spravcesiti
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ii22 7. 6. 2007 08:25

Diky moc! :)
ii22
Junior

Odeslat příspěvekod ii22 7. 6. 2007 08:26

Prosim ta a ako ho tam nainstalujem? Sorry, ze som taky neznaly :(
ii22
Junior

Odeslat příspěvekod hezo 7. 6. 2007 08:50

Takže nakoniec som dostal ramku A-DATA 1 GB 667 Mhz DDR2 :? . Ale šlape v pohode! Takže odporúčam k tej viste dokúpiť ešte jedno giga, pretože je to neporovnateľný rozdiel !
hezo
Junior

Odeslat příspěvekod Pomocnik 7. 6. 2007 10:11

spravcesiti píše:Ahoj lidi :-)

mam TOSHIBA Sat A200-14E,T2450,1GB,160GB,NVG72,15.4",webcam,Vista Home Premium

Ale rozhodle jsem se vyuzit starsi OS Windows XP Pro, radeji nez Vista Home (duvody zde nereste, to neni podstatne). Ovsem narazil jsem na docela veliky problem s ovladaci pro Windows XP.

Po 12 hodinach serfovani a zkouseni driveru se mi podarilo rozchodit veskery hardware, ktery tento notebook ma, docela v rozumnych verzich ovladacu (vetsina ovladacu je kveten 2007). Coz je temer pozitivni, akorat nejsem schopen uchodit podpurny software od Toshiby, jako jsou HotKey, Power Saver a jine (nektere funguji napriklad jako DVD Silencer, ConfigFree).

Nemate nekdo zkusenost, jak rozchodit "Fn" funkce a pripadne OSD podporu abych "videl" hlasitost na displeji apod?

PS : pro nvidia grafiky do notebooku existuji upravene drivery temer v aktualnich verzich, takze neni problem sehnat pro jakoukoliv mobilni kartu, v podstate pro jakykoliv notebook (google: nvidia driver for laptop => laptopvideo2go.com).

mohol by si mi na mail poslat aspon linky odkial si tie ovladace tahal? alebo to zvrejnis tu? mam ten isty model

dakujem

mail je pomocnik@gmail.com
Pomocnik
Junior

Odeslat příspěvekod ii22 7. 6. 2007 12:27

Prosim vas, co mam robit, ked sa mi na dolnej liste Visty po zasunuti USB kluca nezobrazi ikona pre bezpecne odstranenie hardwaru? Kde je chyba? Inak mam T A200. Dik za radu!
ii22
Junior

Odeslat příspěvekod Georgo 8. 6. 2007 23:53

ii22: u mňa sa hneď v základnej inštalácii nahodil obslužný soft pre kameru, ktorý sa schováva za ľavým okrajom displeja a účinne mi žerie klávesovú skratku na vyhľadávanie v TC: Alt-F7
To miznutie ikony dole je zvláštne, ale nemalo by to byť nič tragické - nikdy som sa nestretol s prípadom poškodenia dát, ak práve zariadenie nepracuje. Ak sa ale ikona stále neobjavuje, skús Win+R a príkaz
Kód: Vybrat vše
RunDll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll
Počítačová bezpečnosť stojí a padá na užívateľoch - blbosť a pohodlnosť s ňou nie je kompatibilná.
Georgo
Junior

Odeslat příspěvekod ii22 9. 6. 2007 08:20

Ahoj, dik za radu. Uz mi ide aj kamera. Inak to nastavenie tej ikony na kameru sa da nastavit a bude sa ti objavovat napr. na lavej strane. Je to v nastaveniach obsluzneho softu kamery.
ii22
Junior

Odeslat příspěvekod tethys 9. 6. 2007 23:34

Prosím ťa, a kde si našiel Corsair 1GB DDR2, 667 MHz , For Dell, HP, Compaq, Gateway, Toshiba, IBM, and Sony Laptops - 998 Sk bez DPH za takú cenu? Presurfoval som všetko a najlacnejsšie za 2000,. Vopred dík.
tethys
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka