Pafo , oh01, ameeck , :
Jsou to Vaše názory, nic proti nim, ale Vaše názory svědčí o tom, že je stále mezi Čechy spousta análníků a Fürerů .
Píšete o něčem o čem nic nevíte a ještě se odvažujete vynášet soudy. Že Vám není hanba. Normální člověk, když nemá dostatek informací, tak se zdrží komentáře.
A k Vašemu JerseyII Vám musím sdělit následující.
Nevraživost z jeho strany se datuje od té doby, kdy jsem mu dokázal ještě jako přispěvateli zde na na foru , že blábolí nesmysly a mate ostatní v technických záležitostech.
Potom byl sprostý, volil termíny z psychiatrické léčebny a když jsem mu jeho urážky poslal zpět, obrátil se na moderátory a brečel jim v klíně a žádal o nápravu. Jako každý správný křivák a bonzák dostal funkci, aby hlídal diskutující.
A přispívání do veřejné diskuze je na základě dobrovolnosti, není žádné privilegium, spíše ztráta času, tak nevím proč se tady vyhrožuje omezením přístupu. Pokroku se dá dojít pouze tím, že se poukáže na nedostatky a vyhodnotí je.
Tady to nefunguje, protože se každé poukázání na něco(!) bere jako útok a buď se vymaže , nebo zesměšní.
Typickým příkladem byla sekce audio video. Její pokleslá úroveň od té doby co ji "cenzoroval" jerseyII a místy až nesmyslné rady v ní budily jen úsměv.
Musel jsem smát, že si sekce vzala jako moderátora zaměstnance Philips, Pointer, s jeho zkreslenými náhledy na problematiku.
Zde i na TV Freak pod nickem Pointerx(kdepak asi sebral inspiraci), byl několikrát zesměšněn, když plácal nesmysly a tvářil se jako inteligent.
Tak se tady mějte krásně.
Přeji Vám dobrou noc i dobrý den. Slunce v duši.