Cenzura-Vraťe neoprávněně smazané příspěvky.

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod christian 23. 5. 2007 08:46

vlasta píše:Pafo , oh01, ameeck , :
Jsou to Vaše názory, nic proti nim, ale Vaše názory svědčí o tom, že je stále mezi Čechy spousta análníků a Fürerů .
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Asta-killer 23. 5. 2007 09:10

Jersey??? Skoda reci na toho "***" kazdy nech si domysli. Vlasta to vystihol.... bonzak a uplakane decko.
http://linkbun.ch/268h
Asta-killer
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 23. 5. 2007 12:45

Celkem se tu, pánové, bavím :wink: .. Jedna lež za druhou, viď vlasto? Zřejmě mi závidíš, že jsem moderátor a nyní i administrátor a máš potřebu mě dostat pryč. Vzdávám se práva svých argumentů, neboť to ani nemá cenu. Ostatní ať si udělají svůj názor. Nevím, jestli budou věřit zrovna Tobě, rozumný člověk má již svůj obrázek. A k Asta-killerovi nemám už vůbec slov, má zde 115 příspěvku a pak jen přiletí přiložit polínko. Takové mám nejraději. Pánové vlasta a asta si můžou rovnou podat ruce. Kdoví, zdali tonení ten a týž člověk. Vlastovi by to bylo podobné. Na TV freak si totiž vytvořil ještě jednu přezdívku a tam chválil, jak má vlasta pravdu a jak je nejlepší. To jsem se bavil ještě více než teď :D

//A přece si jednu věc neodpustím..
vlasta píše:Potom byl sprostý, volil termíny z psychiatrickéléčebny a když jsem mu jeho urážky poslal zpět, obrátil se na moderátory a brečel jim v klíně a žádal o nápravu. Jako každý správný křivák a bonzák dostal funkci, aby hlídal diskutující.
a/quote]
vlasta píše:Píšete o něčem o čem nic nevíte a ještě se odvažujete vynášet soudy. Že Vám není hanba. b]Normální člověk, když nemá dostatek informací, tak se zdrží komentáře.o/b]

Vystihl jsi to přesně :wink:

A jen, aby Ti to bylo jasné. Zřejmě jsi malinko nechápavý, takže zde Ti posílám, která pravidla jsi porušil..

Pravidlo 1. Jsme všichni lidé.Nikdy nezapomínej, že ten, kdo čte tvůj příspěvek je člověk – osoba, kterou můžeš snadno urazit a ponížit.

Není slušné urážet druhé.
Nikdy nepiš na Internetu nic, co bys nedokázal druhému říci do tváře.
Když už chceš druhého napadat, sděl to předem.

Pravidlo 2. Řiď se na Internetu stejnými pravidly jako v reálném životě. Tedy:

Chovej se eticky.

Pravidlo 3: Uvědom si, kde se zrovna nalézáš.

Nejdříve se dívej kolem sebe, pak se projev.

Pravidlo 4: Měj ohled na ostatní.

Je v pořádku, když si myslíš, že to, co právě děláš, je nejdůležitější věc ve vesmíru. Ale neočekávej od ostatních, že s tebou budou souhlasit.

Přečti si nejdříve rady či FAQ (tento dokument), než se aktivně projevíš.

Pokud nesouhlasíš s obecnou úrovní či zaměřením serveru či diskusí, neříkej všem ostatním, jak jsou pitomí. Prostě jdi pryč.

Pravidlo 5. Nedělej ostudu sám sobě.

Piš o tom, čemu rozumíš a tak, aby to dávalo smysl.
Nepokládej „návnady“ pro flame-war. (Neprovokuj.)

Pravidlo 7. Měj svou vášeň pro diskuse pod kontrolou.

Jestli jsi umístil provokativní příspěvek nebo jsi spustil či přispěl k „flame war“, omluv se.

// No tak to snad ne :mrgreen: Jsem vlasto rád, že to máš v hlavě takhle srovnané.

Obrázek
Anonymous

Odeslat příspěvekod Pafo 23. 5. 2007 12:57

vlasta píše:Pafo , oh01, ameeck , :
Jsou to Vaše názory, nic proti nim, ale Vaše názory svědčí o tom, že je stále mezi Čechy spousta análníků a Fürerů .
Pafo
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 23. 5. 2007 13:59

vlasta píše:Musel jsem smát, že si sekce vzala jako moderátora zaměstnance Philips, Pointer, s jeho zkreslenými náhledy na problematiku. t/quote] O skreslenosti alebo neskreslenosti mojich nazorov sa mozem bavit s clovekom co sa do problematiky aspon trochu vyzna, nie z individum, ktory vobec nesleduje aktualne informacie a je na tolko zaslepeny, ze aj ked mu ukazem fakty, ktore nie su odomna (citovane z odbornych textov), bude trepat dalej tie svoje blaboli.
A co ze som (brigadnicky) zamestanec Philipsu? To sa nemozem o audio video zaujimamt aj sukromne? Za to ze chodim na fora ma Philips nefinancuje. Na to ze uprednostujem techniku philips (a teda ze moj nazor mozu uzivatelia povazovat za ovplyvneny touto znackou) upozornujem v podpise. Takze v tom nevidim ziaden problem. Za to ty vlasta, pokial sa nemylim, si zamestnanec Mascom-u, aj ked sa za to nepriznavas (ak ta uz odtial nevyrazili).
vlasta píše:Zde i na TV Freak pod nickem Pointerx(kdepak asi sebral inspiraci), byl několikrát zesměšněn, když plácal nesmysly a tvářil se jako inteligent.
l/quote]
Nick POiNTER mi po prechode na novy system nefungoval, preto prisla zmena (x som tam dodal zo srandy :) ). Ja tam aspon chodim pod svojim nickom. Za to ty tam pouzivas nicky dva (vlastax, rx) a tvaris sa ako 2 uzivatelia (zrejme porucha osobnosti).
Mozes mi ukazat nejaky prispevok kde som bol nekolkrat zesmesnen? :) ... lebo ja o nicom neviem (teda pokial neratam tvoje "repeat" odpovede) ... ale mozem tam vidiet, ako velmi si tam oblubeny ty :)
Philips 60PFL9607S
POiNTER
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Likan 23. 5. 2007 15:26

!!!lol mno hezkej fight souhlasim od kazdyho z necim . A kdybych byl Admin dal bych BAN vsem zaintresovanym do tohoto sporu.
Dal bych BAN i nekterym MODERUM protoze jejich odpovedi ( a chovani) nejsou o moc na lepsi spolecenske urovni nez tech ostatnich co je napadaji.

A jen bych ktomu dodal:
Stydte se!!!!

Poznamecka:
Toto forum bych rekl, ze patri mezi jedno z nejvice navstevovanych na ceskem webu. A tyto spory, ktere se resi primo pred ocima ctenaru a chovani nektery prispivajicich i moderu. Je zhlediska profesionality a spolecenskeho chovani totalne absurdni a vypada to tu jakoby banda 7letych deti hazela po sobe babovicky na pisecku nekde v NUZAKOVE (s prominutim) :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: >:-[]

EDIT: Take kdyz si to ctu uz po nekolikate, tak me snad napada ze si ani nepamatuju, ze by se tady neco tak irelevantniho nekdy resilo. A rekl bych jen ze to tu upada. Kazdy kdo jsem prijde pro radu a precte si to co se tu deje. Se radsi pujde poohlednout po nejake jine pomoci.
iC2D e6300 2701Mhz C1E AC Freezer 7 SuperPI 21s, DDR2 2x1024MB 925Mhz 1.8V KingMax 4.4.4.14, GB i965P-DS3 rev 3.3 , GB 8600GT 700Mhz/1789Mhz--3dMark06 5700bodu , Zdroj Fortron 400w Blue Storm rev 2.0
Likan
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 23. 5. 2007 15:30

Máš naprostou pravdu. Takto bych se neměl chovat, ale jsem také jen člověk a nenechám se napadat, když to není oprávněné! Kdybych na sebe nechal veřejně takto nesmyslně nadávat, někteří čtenáři by si mohli myslet, že má snad vlasta pravdu. Kdybych měl práva na tuto sekci, toto by již bylo dávno smazané. Osobní invektivy se nelíbí ai mně.
Anonymous

Odeslat příspěvekod Likan 23. 5. 2007 15:39

Ano je to nesportovni. Ale jak uz jsem psal viz. predtim. Vymlouvat se na to ze jsem clovek neni moc dobre. Kazdy jsme clovek. Kdyby si zbuzeroval zakaznika jen protoze je treba mladsi a nema takove znalosti, tak by si te sefik urcite nechal zavolat a odpoved ze jsi jen clovek by te okamzite vyhodil. Je to neprofesionalni chovani. Na spouste forech se to neresi-proto bych to udelal jednoduse vsem zaintresovanym bych dal BAN a MODERUM, bych dal napomenuti. Aby se ovladali prece jen oni jsou ti co tu maj zastupovat zakon (jakoby) a ne se nechat unaset. Svymi (dalo by se rici) pocity ...

Snad uz ste dospeli ne, teda doufam.
iC2D e6300 2701Mhz C1E AC Freezer 7 SuperPI 21s, DDR2 2x1024MB 925Mhz 1.8V KingMax 4.4.4.14, GB i965P-DS3 rev 3.3 , GB 8600GT 700Mhz/1789Mhz--3dMark06 5700bodu , Zdroj Fortron 400w Blue Storm rev 2.0
Likan
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 23. 5. 2007 15:43

Promiň, já ale nebuzeruji zákazníka, to on buzeruje mě :wink: Já se jen bráním, bohužel mohu jen slovně, jelikož ostatní moderátoři asi spí a s tímto tématem nic nedělají. Pokud věříš tomu, co psal vlasta, věř, ale ujišťuji Tě, že ani Tobě by se nelíbilo, kdyby měl někdo neustále Tvé jméno jako něco, do čeho se musí rýt hlava nehlava. Navíc neoprávněně! Já si dokáži přiznat svou chybu, přesně jako jsem to udělal teď, nejednal jsem v tomto případě profesionálně, v ostatních jsem ale podle mého nepochybyl. To, že vlasta není schopen respektovat pravidla a rozhodnutí moderátora, je věc jiná.
Anonymous

Odeslat příspěvekod Likan 23. 5. 2007 15:48

Ano ano souhlasim stebou. Mas pravdu.
Ale taky se rika: "nas zakaznik nas pán" samozrejme kdyz si bere tve jmeno(nick) nekdo do huby je jasny ze mu to vratis nekteri by mohli rici jak jsem na to treba ja haklivej osobne to ale resim vypraskem. Bohuzel zde to mozne neni. A kazdy to resi podle sveho.
Likan
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 23. 5. 2007 15:52

To je moc hezké pravidlo, kdybychom se tím v případě vlasty řídili, ani nechci vědět, jak by to zde vypadalo. Navíc kdyby sem nadále slušně přispíval, budu jednat jinak. Ale v minulosti dostal právem poslední varování, pak sem 2 měsíce nepsal, teď se vynoří a hned začne plivat po ostatních. Promiň, ale servítky si v tomto případě brát nebudu.

Prosím o LOCK, tohle nikam nevede..
Anonymous

Odeslat příspěvekod POiNTER 23. 5. 2007 15:59

Likan: Po napisani predchadzajuceho prispevku som este asi 5 minut zvazoval, ci ho radsej nezmazat, prave preto ze som si uvedomoval, ze ako moderator by som mal ist prikladom a zachovat klud. :)
Avsak vlasta skusa moje nervy uz velmi dlho (v podstate od zaciatku ako som zacal navstevovat toto forum)... a tak moju reakciu povazujem v jeho pripade uplne na mieste. Verim ze ak by si si prelistoval vsetky flamy ktore som s nim viedol na zive.cz a na tvfreak.cz dal by si mi urcite za pravdu.
Dalej sa uz na toto tema nebudem vyjadrovat a nenecham sa vyprovokovat :) Je zbytocne stracat cas kvoli cloveku ako je vlasta, radsej ho venujem uzivatelom, ktorym dokazem pomoct. :)
Philips 60PFL9607S
POiNTER
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Likan 23. 5. 2007 16:03

mno to je mozne bohuzel kvuli sporu nebudu precitat nekolik webu to ne napsal jsem jen to co si myslim ohledne tady na foru.
Likan
Junior

Odeslat příspěvekod adams 23. 5. 2007 16:10

No, nevypadá to, že by mělo valný smysl nadále v tomto duchu pokračovat, stejně se tím nic nevyřeší. Dva dny, které to tu visí, jsou až moc. Kdo k tomu chtěl říct svoje, měl příležitost dost dlouho.

LOCK.
-
adams
VIP uživatel

Předchozí stránka