Celkem se tu, pánové, bavím

.. Jedna lež za druhou, viď vlasto? Zřejmě mi závidíš, že jsem moderátor a nyní i administrátor a máš potřebu mě dostat pryč. Vzdávám se práva svých argumentů, neboť to ani nemá cenu. Ostatní ať si udělají svůj názor. Nevím, jestli budou věřit zrovna Tobě, rozumný člověk má již svůj obrázek. A k Asta-killerovi nemám už vůbec slov, má zde 115 příspěvku a pak jen přiletí přiložit polínko. Takové mám nejraději. Pánové vlasta a asta si můžou rovnou podat ruce. Kdoví, zdali tonení ten a týž člověk. Vlastovi by to bylo podobné. Na TV freak si totiž vytvořil ještě jednu přezdívku a tam chválil, jak má vlasta pravdu a jak je nejlepší. To jsem se bavil ještě více než teď
//A přece si jednu věc neodpustím..
vlasta píše:Potom byl sprostý, volil termíny z psychiatrickéléčebny a když jsem mu jeho urážky poslal zpět, obrátil se na moderátory a brečel jim v klíně a žádal o nápravu. Jako každý správný křivák a bonzák dostal funkci, aby hlídal diskutující.
a/quote]
vlasta píše:Píšete o něčem o čem nic nevíte a ještě se odvažujete vynášet soudy. Že Vám není hanba. b]Normální člověk, když nemá dostatek informací, tak se zdrží komentáře.o/b]
Vystihl jsi to přesně
A jen, aby Ti to bylo jasné. Zřejmě jsi malinko nechápavý, takže zde Ti posílám, která pravidla jsi porušil..
Pravidlo 1. Jsme všichni lidé.Nikdy nezapomínej, že ten, kdo čte tvůj příspěvek je člověk – osoba, kterou můžeš snadno urazit a ponížit.
Není slušné urážet druhé.
Nikdy nepiš na Internetu nic, co bys nedokázal druhému říci do tváře.
Když už chceš druhého napadat, sděl to předem.
Pravidlo 2. Řiď se na Internetu stejnými pravidly jako v reálném životě. Tedy:
Chovej se eticky.
Pravidlo 3: Uvědom si, kde se zrovna nalézáš.
Nejdříve se dívej kolem sebe, pak se projev.
Pravidlo 4: Měj ohled na ostatní.
Je v pořádku, když si myslíš, že to, co právě děláš, je nejdůležitější věc ve vesmíru. Ale neočekávej od ostatních, že s tebou budou souhlasit.
Přečti si nejdříve rady či FAQ (tento dokument), než se aktivně projevíš.
Pokud nesouhlasíš s obecnou úrovní či zaměřením serveru či diskusí, neříkej všem ostatním, jak jsou pitomí. Prostě jdi pryč.
Pravidlo 5. Nedělej ostudu sám sobě.
Piš o tom, čemu rozumíš a tak, aby to dávalo smysl.
Nepokládej „návnady“ pro flame-war. (Neprovokuj.)
Pravidlo 7. Měj svou vášeň pro diskuse pod kontrolou.
Jestli jsi umístil provokativní příspěvek nebo jsi spustil či přispěl k „flame war“, omluv se.
// No tak to snad ne

Jsem vlasto rád, že to máš v hlavě takhle srovnané.