Zamykání diskuzí, je také cenzura.

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod vlasta 24. 5. 2007 09:44

Ano, zamykání diskuzí je také cenzura, protože neumožňuje vznést všechny argumenty a zcela jasně je to i způsob cenzury a je to i sprosté k účastníkům diskuze, protože se nemohou řádně třeba ohradit, musí založit nové téma a potom je jim vyčítáno ze zakládání opakovaných témat a tím porušování jakýchsi pravidel, i to se zde objevilo. Bylo to vůči X a bráno dokonce jako potvrzení oprávněnosti jeho blokace.

Já jsem chtěl vrátit příspěvek s odpověďmi JerseyII aby bylo zcela jasné, kdo vyvolává sváry a je konfliktní. Místo vrácení příspěvků, se JerseyII , Pointer a další, zcela bezostyšně ztrapňovali invektivami a pomluvami na můj nick , aniž by k tomu měli reálný podklad.

Ale je to dobře, protože se každý projevil , spadle maska a nyní víme kdo co je. Například.

Následující výrok JerseyII zcela jasně odhaluje podstatu jeho narcisistní povahy.:
[i] Celkem se tu, pánové, bavím Wink .. Jedna lež za druhou, viď vlasto? Zřejmě mi závidíš, že jsem moderátor a nyní i administrátor a máš potřebu mě dostat pryč. Vzdávám se práva svých argumentů, neboť to ani nemá cenu. Ostatní ať si udělají svůj názor. Nevím, jestli budou věřit zrovna Tobě, rozumný člověk má již svůj obrázek. A k Asta-killerovi nemám už vůbec slov, má zde 115 příspěvku a pak jen přiletí přiložit polínko. Takové mám nejraději. Pánové vlasta a asta si můžou rovnou podat ruce. Kdoví, zdali tonení ten a týž člověk. Vlastovi by to bylo podobné. Na TV freak si totiž vytvořil ještě jednu přezdívku a tam chválil, jak má vlasta pravdu a jak je nejlepší. To jsem se bavil ještě více než teď Very Happy
[i]

To je výrok co? On si truhlík opravdu myslí, že vládne a , že získal obdivuhodný post hodný závisti.
No každý má priority někde jinde, ale takto povahově zdeformovaný člověk, by opravdu neměl mít klíče k diskuzi a přístup k datům!

Hezký den.
Hezký den.[/b]
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod oh01 24. 5. 2007 09:51

Sakra,tvoje naprosta igorace pravidel je nehorazna. Souhlasim s moderatory, jediny, co tady delas je zakladani novych flame-war. Kdyz s tim nesouhlasis, tak sem uz nelez. brzo se podle me dockas banu.
Testy 8800GT v SLI

Asus P5N32-E SLI Plus|C2D E6550 @3.1GHz|2xZotac GeForce 8800GT(SLI)+Accelero|A-Data Vitesta 2GB @900MHz|Corsair HX520 520W|Samsung SH-S203L|Seagate 320GB|HP w2408h 24"
oh01
Pokročilý

Odeslat příspěvekod blino 24. 5. 2007 09:54

s pripadom uzivatela X sa radsej neporovnavaj

vsetko podstatne uz bolo povedane v predchadzajucom threade a pripadne vyhrady sa maju riesit prostrednictvom SZ

ak chcete usporiadavat krizove vypravy proti moderatorom tak si najskor uvedomte, ze keby ste sa spravali slusne a podla pravidiel nikto by do vasich diskusii a prispevkov nezasahoval...
R.I.P. Baky *16.3.1984 - +25.12.2007

i5 2500K, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Asus HD5770 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
blino
VIP uživatel