nedavejte do RSS odkazy na jine weby...

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kubisz 4. 6. 2007 12:16

dobry den,

rad bych pozadal, abyste prosim omezili umistovani odkazu do RSS na clanky jinych (spratelenych) webu, velmi to rusi...pokud se v odkazech vyskytne napriklad program na gigamanii, budiz, ale co ma spolecneho s zive populisticky clanek o zdrazovani/slevnovani bankovnich produktu a jine...kdyz si clovek tyto aktuality procita, tak je obcas i 50 procent (ne, opravdu jsem to presne nepocital, je to odhad...) odkazu zcela jinam, nez na zive.cz...obdobne se samozrejme deje i na RSS MM a jinych...celkem chapu proc to tak je, ale mate tohle zapotrebi? da se s tim neco delat? diky,

hajek
kubisz
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 4. 6. 2007 12:42

Už se o tom hodně diskutovalo. Není to chyba, je to záměr, a nechystáme se to zatím měnit.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod kubisz 4. 6. 2007 17:43

dekuji...a kdyz se to lidem nelibi, proc nejednate podle nich?..RSS kanaly jsou tu podle me proto, aby zprehlednily orientaci v zaplave novinek a clanku, kterych je (ac nekteri tvrdi, ze ne...) celkem hodne...takto jsem opet tam kde jsem byl, ponevadz nektere titulky jsou tak nevhodne zvoleny, ze clovek nevi, kam se dostane (nebo je to zamer, ze?!)...nebylo by tedy mozne alespon u kazdeho clanku (odkazu) uvest ikonku, znacku ci ho nejak odlisit, do jake skupiny/oblasti patri? diky,

hajek
kubisz
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 4. 6. 2007 18:20

Lidem se nelíbí ani reklama na stránkách, a přesto ji tam pořád dáváme. Jsou zde zkrátka zájmy vydavatele, a ty musí mít někdy přednost.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod kubisz 4. 6. 2007 19:00

skoda :?
kubisz
Junior

Odeslat příspěvekod Let_Me_Be 7. 6. 2007 23:35

Kvuli tomuhle pomalu prestavam cist zive (nemluve o tom ze po zmene designu uz RSS nefunguje vubec, vsechny odkazy jsou 404).

Pokud nekdo odebira rss zive.cz tak chce clanky z zive.cz a ne clanky z 10 ruznych webu. Kdysi jsem cetl skoro vsechny, ted uz jenom rss zive, protoze hrabat se v tom a filtrovat co jsem uz cetl a co ne se fakt nedalo.

Nevim kolik uzivatelu k vam chodi pres RSS (rekl bych ze moc ne) a myslim ze jich diky tomuto bude stale min a min a predstavte si ze tohle by vydavatele opravdu mohlo zajimat.
Let_Me_Be
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kubisz 8. 6. 2007 07:56

na reklamu si clovek uz jakz takz zvykl (nebo ABP...), ale tohle je opravdu zakerny, zvlaste pri stylu nadpisu clanku, jake pouziva zive, potazmo jine servery...nehlede na to, ze me mozna z zive budou zajimat odkazy na mobily, gigamanii, nebo gadgets, ale cpat tam auta, nebo kyticky, to uz je uuuplne offtopic...ach jo...
kubisz
Junior