Osobně mě nový design živě moc nepřekvapil, čekal jsem něco v tomto smyslu. Design podobného řažení lze nalézt i na konkurenčních webech, ale i webech s jinou tématikou. Jinak co se týče příspěvku od Jardy musím maximálně souhlasit - oddělení bleskovek od ostatních článků není určitě na škodu přehlednosti, to samé platí o aktuálních tématech ve fóru, taky bych je uvítal víc v popředí..Myslím si, že třeba tyto věci má lépe vyřešeno konkurence, kde mají všechno extra

- přijde mi to u nich přehlednější.
K té roletce, kde se zobrazují ty hlavní články bych měl taky připomínku, pokud člověk klikne na šipku nebo číslo, a chce zobrazit upoutávku dalšího článku, objeví se také i tabulka, která zobrazí všechny tyto hlavní články, problém je v tom, že pokud klikám jak chci mimo tu tabulku tak nezmizne. Nevím zda je to záměr nebo chyba. Mě osobně tam ta tabulka začne po chvilce stresovat, takže bych ji chtěl zavřít - tzn. uvítal bych nějaký křížek pomocí kterého bych ji zavřel, nebo pokud člověk klikne někde mimo tak by se mohla taky zavřít..