Computer 15-16 08 DVD

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod PetrCi 7. 8. 2008 20:33

Zdravím, v úterý mi přišel Computer 15-16/08, ale neměl jsem čas na vyzkoušení té hry, na kterou jsem se těšil... ale dnes ANO... a zklamání !!! ... v počítači se mi DVD zobrazí jen jako prázné 6GB médium... (ve vlastnostech), jinak ŽÁDNÉ soubory... Má s ím ještě někdo probůémy, rozjet toto DVD ? Mám žádat o zaslání nového média? Děkuji
PetrCi
Junior

Odeslat příspěvekod MildaX 7. 8. 2008 23:57

Mám stejný problém. Je to mr*ka. Taková školácká chyba. :-( Problém bude nejspíš ve filesystému UDF, ve kterém to DVD udělali.... s tím ať jdou do hajzlu, to podporuje ve vyšších verzích jenom Windows Vista, Windows XP (můj případ) zvládají jen nižší verze formátu. :-(
Je třeba doinstalovat ovladač/software co to umí zprovoznit... mohl by pomoct InCD Reader od Nera... ach jo :-(

Ještě jednou takovou trapnou chybu a DVD jsou mi k ničemu a tak budu muset zrušit předplatné....
MildaX
Junior

Odeslat příspěvekod Bibendum 8. 8. 2008 07:45

Měl jsem podobný problém s tím předchozím DVD, takže doporučuji poslat jim to zpět, mě došlo po pár dnech bez problémů nové.
Kdyby architekti stavěli domy tak, jak programátoři dělají programy, dokázal by jediný datel zbořit celá města.
Bibendum
Junior

Odeslat příspěvekod MildaX 8. 8. 2008 08:26

Nevím jestli si měl podobný problém ale v tomhle případě bych to odhadoval na blbě vylisovanej celej náklad.... a ta pakárna s chozením na poštu... :-( ach jo
MildaX
Junior

Odeslat příspěvekod pretl 8. 8. 2008 13:17

Taky se musím přidat do diskuze. Já osobně mám problémy s čitelností DVD od změny původního autorunu a posledních pár médií se mi v mojí LG GSA-H55L nepodařilo přečíst vůbec. Přikládal jsem to možná horším schopnostem čtení 2-vrstvých médií, ale poslední DVDčko 15-16/08 už mi vůbec nenačte ani nová mechanika v druhém PC, takže tentokrát dojde na reklamaci.
Jsem sám, kdo má takové problémy, nebo by stálo za to něco s tím dělat? Možná by nebylo od věci zavést spíše oboustranná DVD místo 2-vrstvých.
pretl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mlokms 8. 8. 2008 13:33

Tiez mi dost blbnu posledne 2 DVD. Obcas nejdu nacitat vobec, obcas ciastocne... A pritom mam novu mechaniku a s ostatnymi mediami problem nema :-|
mlokms
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pretl 8. 8. 2008 15:13

Přesně tak, kromě DVD z Computeru mi mechanika čte naprosto v pořádku všechno ostatní, i několik let staré výpalky.
pretl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MildaX 8. 8. 2008 17:07

Je to smutné. Copak ty výlisky nikdo nevyzkouší? Proč to dělají v UDF? (nebo tak se mi to alespoň jeví, zatím jsem z toho DVD nic nepřečetl) :-(
Druhou šanci Computer dostane... další už ne... :-(
MildaX
Junior

Odeslat příspěvekod PetrCi 8. 8. 2008 18:27

UDF delaji mozna proto, protoze tam asi jsou nejake nad 1GB soubory.. ale mohli by to delat stale s ohledem na nejpouzivanejsi format... - asi to taky musim poslat, pac mi to vubec nejede a hlasi se jako prazdne...

v DVD prehravaci u TV se mi zobrazi par fotek z media, ale v PC ani to...
taky mám XP ... bylo by idealni poslat vsem uplne nove (ale holt, to se asi nestane a musime to poslat pres postu,,,)

fakt jsem se od prichodu casopisu v utery moc tesil na vyzkouseni hry, ale vcera jsem byl priserne zklaman... kdyz uz jsem mel konecne cas.. ono to nejede !!!!

BTW: mohla by se snad k tomuto nejak vyjadrit redakce??
(PS: a celkem dost me stve, ze redakce zrusila sekci temat na tema casopisu Computer...)
PetrCi
Junior

Odeslat příspěvekod Brumer 9. 8. 2008 13:59

Mě se ve WinXP po otevření složky Data nic nezobrazí, ve WinVista se mi to zobrazi (ale autorun píše též chybu) kromě obsahu složek Hry a Plneverze.
Brumer
Junior

Odeslat příspěvekod includes 14. 8. 2008 14:13

Když jsme u dnešního DVD, je Street Racing Syndicate se StarForce? Nebo nás Computer ušetřil této ochrany? :)
includes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kocour52 14. 8. 2008 16:27

Zdravim mě se to DVD rozjed povedlo ale bohužel mě nefunguje Street Racing Syndicate a procesor jede na 100% a nevim proč mám Pentium4 2,66Ghz může někdo poradit proč by to mohlo dělat díky za radu
kocour52
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod killy 16. 8. 2008 20:28

Zdá se mi, že s tímto časopisem to jde s kopce. Toto je další hřebíček do rakve, předplatné už neobnovím a jdu jinam. Proč asi odešli bývalí redaktoři a založili nový časopis?
killy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mungo 16. 8. 2008 20:51

Soubory nad 2GB tam nejsou. Taky jsem toto DVD musel vracet. InCD reader od Nera mám - stejně to na tom vadném exempláři nepomohlo.
---
P.S.
Nero říká:
Typ: DVD-ROM
Kapacita: 6,48 GB
Vrstvy: 2
Verze: 1
Track path: Opposite Track Path (OTP)
Systém souborů: ISO9960, Joliet, UDF
---
Medium flags:
Layer 0 max blocks: 2084960
Total capacity: 3396832
Book type: DVD-ROM
Track info:
### Type Start Stop Length Sess# ISRC
---+------+----------+----------+----------+-----+----
01. data 0x00000000 0x0033d4df 0x0033d4e0 1
Track file system: ISO UDF
---
mungo
Junior

Odeslat příspěvekod PetrCi 16. 8. 2008 20:58

velice zajímavé, dle mého názoru, je, že se zde ani neukázal jediný redaktor s nějakým svým názorem...
PetrCi
Junior

Další stránka