Diskuse pod články

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod fatman 25. 7. 2011 10:15

Vím, že se to tu už řešilo při zavedení nových diskusí, ale je to už delší doba a nějak si to sedlo. Opravdu by nešlo dát do předvoleb profilu, aby se mi diskuse zobrazovaly vždy rozbalené? Totiž, kdyby v diskusi (skriptech) nebyly chyby, tak to zase nevytahuju a klepnu si na Zobrazit všechny odpovědi, leč na více počítačích s různými verzemi jak prohlížečů, tak OS se mi stává, cca tak jednou z 5 akcí, jedna z chyb:
- klepnu na souhlasím/nesouhlasím, zavřou (sbalí) se všechny odpovědi a hodí mě to na začátek diskuse.
- přidám reakci na příspěvek někoho jiného, zavřou se všechny odpovědi, hodí mě to na začátek diskuse, ihned mě to hodí na můj přidaný příspěvek, ale rozbalí se jen aktuální vlákno, ostatní se sbalí.
Blbne to ještě někomu?
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
(J. Váchal, Krvavý román)
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 27. 7. 2011 19:43

Mně blbne skok na nepřečtené, často to najede kdesi do prčic a příspěvky jsou stále sbalené.
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 31. 12. 2014 09:30

Prosim poradit s problemem v diskusich na zive.cz a mobilmania.cz (na jine weby moc nechodim, tak nevim zda se problem projevuje i tam).

Drivejsi stav v diskusich byl takovy, ze kdyz jsem nekomu odpovedel v diskusi pod clankem, tak pokud jsem chtel aby mi na mail chodily odpovedi, tak stacilo zaskrtnout klikatko Zasilat reakce. A odpovedi bud chodily nebo nechodily, podle toho jestli jsem zaskrtl/nezaskrtl. Nic vic, nic min. Bylo to jednoduche a ucinne a tak mi to i vyhovovalo.

A pokud jsem chtel odebirat celou diskusi, tak se kliklo dole na Zasilat nazory. A pouze v takovem pripade nejdrive prisel kontrolni mail , zda s odberem opravdu souhlasite.

Potud vse OK.

Ted ale ty potvrzovaci maily chodi i pokazde, kdyz dam nekomu odpovedet! Je to otravne a stve me to. Zruste to a vratte to zpet nebo mi poradte jak to sam vratim do stavu v jakem to bylo. Zda jsem nekde v nastaveni uctu treba neprehledl polozku "chci dostavat kontrolni emaily ano/ne".

Dekuji
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Kolemjdoucí