Reklamy, reklamy, vypráskané reklamy

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Kroxigor 3. 12. 2013 07:19

A tohle Vám připadá jako normální použití reklamy?

Obrázek

Dyk pro samou reklamu není vidět samotný obsah webu = takže stránky živě nejsou o informacích, ale vlastně jen o reklamě že.
Mimochodem bez blokace reklamy se nedá přečíst nic o tom, že po otevření stránky s reklamou vyletí zatížení i i7 téměř na maximu ani nemluvě.
Kroxigor
Junior

Odeslat příspěvekod lamzor 3. 12. 2013 12:51

PF2014 reklamnu listu som este v zivote nevidel na ziadnej inej web stranke.
10 bodov za kreativitu. velmi rad by som vedel kolko je na zive.cz zobrazeni web stranky verzus zobrazeni reklamy. predpokladam ze na IT webe s takouto reklamou je pocet adblockerov velmi vysoky.
lamzor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xlnc 6. 12. 2013 01:05

Naprosto otevřeně vyhlašuji Živě "tichou válku". Jako mor se šíří vaše móresy napříč dalšími servery. Korunu tomu dal článek na Autorevue a jeho diskuse kořeněná jedním nejmenovaným i.iotem s tváří M. C. Eschera , dále pak cirkus K.R.A.U.S, jehož ředitel vykrádá fóra a duplikuje diskusi. Každého z moderátorů, redaktorů a programátorů považuji za d.vku majitele webu a jejich obchodní strategie. Nemáte profesní hrdost, jen jste součástí další generace "mladé fronty" s heslem "drž h.bu a krok", "já nic, to oni". Nejste nic. Jste ubožáci, kteří si víc než technický AdBl.ck zaslouží ten morální. Žádám moderátora, aby tento poslední příspěvek ponechal a jako jeho zakladatel žádám, aby zamknul toto vlákno. Pak mi klidně blokujte tento nick na sto let.
Petr Pecháček
xlnc
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 7. 12. 2013 21:40

Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod oooooooooo 7. 12. 2013 21:43

vlazy sou to jenom hobby stranky.nic o cem by ses bavil doma,v hospode,v praci.takze je zbytecny brát pusobeni na nich vazne
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PiranhaGreg 25. 12. 2013 13:39

Já bych měl tip na další plochu s reklamou. Než bych to vysvětlil, tak to radši nakreslím, jak bych si to představoval...
Přílohy
reklama.png
PiranhaGreg
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pavouk106 11. 3. 2014 19:10

Zdar.

Rok jsem na tenhle web kašlal a teď jsem se zkusil vrátit. Vítej, ó, ty skvělá fullscreen reklamo! Přeju vám co nejvíc návštěvníků jako jsem já - tedy těch, kteří kvůli agresivitě reklamy odešli.

Ad. Marek Lutonský ještě někdy v prosinci 2013 ("čím víc lidí reklamu blokuje, tím víc jí bude") - a přesně naopak. Čím víc reklamy bude, tím víc lidí jí bude blokovat/odejde jinam. Ale to už jsem tu psal v roce 2012 a všem to bylo a stále je u zadku.

Mějte se krásně, milujte své reklamy, kašlete na své čtenáře. Prostě jako dosud. Možná to zkusím zase za rok.

PS: Zdravím všechny uživatele fora, kteří si mě možná ještě pamatují - vy mi chybíte, web jako takový nikoli.
Pavouk106
Junior

Odeslat příspěvekod suk 15. 6. 2014 14:34

Tyvole, a na kazdy strance zivackejch for vyjebanej peugeot? To uz je trosku prehnany, ne?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eLzyx 15. 8. 2014 10:49

může mi někdo říci, jak mám zavřít tuto reklamu?

reklama.jpg

používám standardní rozlišení 1366x768 (firemní ntb). Nemám otevřený přehršel všemožných pomocných lišt atp. Přesto se mi ta reklama nacpe přes celou stránku.
eLzyx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bigg.I 15. 8. 2014 11:02

eLzyx - nainstalovat adblock :)
Povolit pro weby kde reklama není přehnaná a chceš je podpořit...vystaráno
Oldschool lover
Nokia 6.1
ex. Sony Xperia X compact, BlackBerry Z10, Nokia 808, Nokia 5630 XpressMusic...
Bigg.I
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 15. 8. 2014 12:05

KUP TEĎ!
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod eLzyx 15. 8. 2014 12:46

a jestli nekoupíš, tak ti hned zobrazíme další fullscreen reklamu, pro jistotu ozvučenou, kdyby jsis jí nevšiml.

Vy jste se v té Mladé Frontě snad zbláznili, ne?
eLzyx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod soban 15. 8. 2014 13:30

A kde je problém - adblock to řeší já nemám problém s reklamou, a pokud má MF problém s reklamou tak ať ji tam dá ještě více já ji stejně nebudu stahovat.....
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod eLzyx 15. 8. 2014 14:17

nechci aby ten vzájemný boj čtenář-poskytovatel zašel až tak daleko, že se tu zpoplatní obsah. I když ... ono by stejně nebylo o co stát. Recenze tak dvě za týden, zbytek jen tiskovky a poměrně laicky zaměřené články :hm

edit: ale už mě nakrkli, ať dělám co dělám, furt se mi zobrazuje jedna a ta samá reklama, resp. dvě. Adblock nainstalován. Ještě ho nacpu pár lidem po firmě, co taky lezou na weby MF a basta.
eLzyx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod soban 15. 8. 2014 14:27

Přesně pokud bude reklama decentní u nějakého článku nemám potřebu to blokovat, ale pokud je reklama větší jak článek tak už tam není.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka