kernel_panic [passed]: Přesně tak. Já bych šílenou reklamu nejraději eliminoval u zdroje.Úplně u zdroje, tedy nejspíš zadavatele, respektive nějaký pomatený palice, která si tam tu šilenost vymyslela. Pak dál už je to jen řetěz dalších hlav, který vidí prachy na ruku a kejvou a kejvou a je jim fuk na co.
Proč to neřešit u sebe? Protože to nic systémově nevyřeší. Když budu blokovat reklamu, tak ostatní na tom nic nevydělají (uživatelé - dál jí uvidí) a MF na tom taky nevydělá (protože tu reklamu prostě nestáhnu = nepřičte se někde 1). Tím pádem se tu řeší, jaký reklamy ještě jo a jaký už ne. Já klidně strpím všelijaký reklamy všude možně na webu, klidně i ve výsledcích hledání nebo v textu článku. Tyhle reklamy (z mé strany) generují příjem, protože je neblokuju. Pokud mě ale web přivítá s otevřenou náručí (tak moc otevřenou, že přes ní nevidím obsah - KVŮLI KTERÉMU SEM MY ČTENÁŘI LEZEME), tak nevygeneruju nic, protože už se nevrátím.
Tak co? Stojí vám (nejen?) mých XY návštěv denně (!) za škrtnutí šílený fullscreen reklamy? Nebo radši oželíte návštěvy a získáte jednorázově prachy z takových reklam? Jinak řečeno - vydělá ta reklama tolik, že zaplatí případný výdělek ze všech ostatních reklam na webu? Pochybuju o tom...
Jediná reklama, kdy jsem fullscreen strpěl, byla na root.cz a byla na MS servery

Inzerce na MS servery na Linux serveru mě totiž náramně pobavila

Reklama na vánočku (na vánočku??? možná ne na vánočku, každopádně podobnej obrázek tam byl) na Apple/MS webu mě sice taky pobavila, ale už to nebyl ten pravej IT humor...