Poslední přání

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod xlnc 13. 12. 2012 23:21

Jak se ruší účet na MF, který mimo jiné slouží i pro toto fórum? Nehodlám zde pokračovat a ani dostávat SPAM od MF do e-mailu.

Souhlasím s tím, pokud v případě zrušení účtu dojde ke smazání všech mých příspěvků, dokonce si to přeji (a to včetně mnou založených témat).

Pokud se mi nedostane odpovědi, postavím se k tomu po svém.
Petr Pecháček
xlnc
Junior

Odeslat příspěvekod The Shitman 13. 12. 2012 23:27

Účet na fóru se dá deaktivovat, ale příspěvky tu tak jako tak zůstanou, jen už nebudou provázané s nickem. Netýká se to ale celého MF účtu, jen fóra a ani tak to pokud vím nejde udělat "na přání".

Vypni si zasílání emailů a účet přestaň používat. Jak jednoduché.
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 14. 12. 2012 10:21

Souhlas k tomu, abychom vám mohli zasílat obchodní sdělení, jste nám dal 31. března 2012 v 16:49:20. Mohu případně sdělit i IP adresu. Teď jsem vám příjem odhlásil, mohl jste to případně provést sám v nastavení svého profilu na klub.zive.cz, případně kliknutím na odkaz, který je dole v každém obchodním sdělení.

Účet na fóru se standardně neruší. Kdybyste na tom trval, můžeme ho uvést do anonymní podoby. Příspěvky a témata, která jste založil, zde ale zůstanou. Jak píše moderátor, nejjednodušší je přestat účet používat.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod xlnc 14. 12. 2012 13:33

Netvrdím, že jsem nedal souhlas, potud v pořádku, jen si dál nepřeji zprávy od MF dostávat. Děkuji za informaci.
Petr Pecháček
xlnc
Junior

Odeslat příspěvekod Pavouk106 17. 12. 2012 16:19

Pokud bys náhodou používal Gmail, tak tam skvěle funguje antispam - jednou označíš za spam = můžeš na to navždy zapomenout ;-) Vlastní zkušenost konkrétně s těmito emaily.
Pavouk106
Junior

Odeslat příspěvekod Ansam 17. 12. 2012 16:50

Na tomto fóre som zaregistrovaný už skoro sedem rokov. Za tie roky som z tohoto fóra nedostal žiaden SPAM a ani "obchodní sdělení". Samozrejme, že vo svojom ovládacom paneli mám tuto možnosť zasielať e-mailom informácie vypnutú.
Ansam
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pavouk106 17. 12. 2012 17:01

Tohle podle mě leze ze zive.cz, ne z fora.
Pavouk106
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 17. 12. 2012 19:12

Vše je možné vypnout. Já jsem také nikdy žádný e-mail nedostal.
Bari007
VIP uživatel