Vemi často jsem v pozici uživatele který se ptá na věc se kterou si neví rady protože moje ůroven je absolutně pod ůrovní lidí kteři pro změnu radí tam kde chodím já na radu kolem počítačů - velmi ale velmi pečlivě si dávám pozor abych formou dotazů jim to usnadnil a nikdy ale nikdy pokud odpověd byla - co to koníš vždyt jsem ti řekl že v bodě X maš chybu a upozornil jsem tě na to , dokud to neopraviš debata skončila.Nikdy jsem nasledně dotyčnymu neodpověděl - no jsem si myslel že toto je forum, to jsem si mohl vyhledat sám,asi si mysliš jaký jsi expert

Jestli to nebude tím že jsem vyrůstal v době kdy RTFM byla nutnost protože jinak by dotaz a odpověd se nutně protahla na reprodukci manualu v mailovy konverzaci - fora defakto neexistovaly.Je pravda že průměrna ůroven uživatelů počitačů byla o několik pater jinde - absolvent zvláštní školy mezi nimi nebyl ani jeden - dnes absolutně nic zvláštního,osobni zkušenost z reality kdy člověk na hranici pásma debility ma počitač a použiva ho,obzvlaště zábavné když jsem u něj řešil problem.