Líbí se vám nové Fórum?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Je lepší nové Diskuzní fórum, nebo staré?
Nové je lepší 82 %  73%  [ 82 ]
Staré se mi líbí víc 28 %  25%  [ 28 ]
Nevidím rozdíl 2 %  1%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 112

Odeslat příspěvekod [ELITE]Roger 13. 4. 2005 14:45

Veolw píše:Forum je absolutne skvele a moc se mi libi. Jeste by mozna mohlo jit ze kdyz kliknu na nejakou diskuzi na hlavni strance zive tak kdyz me to presmeruje na forum aby se mi forum zobrazilo v tom stylu jaky jsem si zvolil...tzn. treba v mem pripade black styl:)...
ten subBlack styl je premakanyyy! :mrgreen: Okrem toho ze forum je na celu stranku je aspon pre moje oci velmi jemny a zaroven dostatocne kontrastny. A to uz nevravym ako cool vyzera 8)
Well, funny lazy man
[ELITE]Roger
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ewing 13. 4. 2005 21:15

Preco nefunguje moznost hlasovania? Tipujem, ze sa obavate jeho zneuzivania na hlupe otazky, ale vela ludom by to prospelo a myslim, ze obcas by som to tiez vedel vyuzit.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Junior

Odeslat příspěvekod Honza K. 13. 4. 2005 22:17

Honza K.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JM 14. 4. 2005 04:40

Honza K. píše:K anketám a hlasování: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=2022/quote]

Když kliknu na podobný odkaz, hop - sice tam jsem, ale už zas nejsem přihlášen ("nemůžete vytvořit nové téma" atd.). Když kliknu na přihlásit, odnese mě to zas někam jinam a zas to musím hledat. Dělám něco špatně?
JM
Junior

Odeslat příspěvekod miho 14. 4. 2005 07:57

JM píše:
Honza K. píše:K anketám a hlasování: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=2022/quote]

Když kliknu na podobný odkaz, hop - sice tam jsem, ale už zas nejsem přihlášen ("nemůžete vytvořit nové téma" atd.). Když kliknu na přihlásit, odnese mě to zas někam jinam a zas to musím hledat. Dělám něco špatně?
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod kubakod 14. 4. 2005 09:21

bigdoc = AZOR.?
kubakod
Junior

Odeslat příspěvekod mnagos 14. 4. 2005 10:28

jde to..........
smrti se nebojím,ale sere mě,že je to nafurt...........
mnagos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr67 14. 4. 2005 11:06

Ale co když chci bezprostředně reagovat na konkrétní příspěvek na stránce? Takhle se to objeví vždy úplně dole a nikdo neví, na co jsem vlastně reagoval. Divné :x

Aha :) Ale stejně je to pracnější než přímá reakce ve threadu.
Naposledy upravil Petr67 dne 14. 4. 2005 11:23, celkově upraveno 1
Petr67
Junior

Odeslat příspěvekod miho 14. 4. 2005 11:18

Petr67 píše:Ale co když chci bezprostředně reagovat na konkrétní příspěvek na stránce? Takhle se to objeví vždy úplně dole a nikdo neví, na co jsem vlastně reagoval. Divné :x"/quote]

V takovem pripade kliknete na "citovat" a citovany prispevek se vlozi do ramecku. Je vhodne citace zkracovat- vybirat z nich jen to, na co skutecne reagujete.

Pokud chcete v tomto pripade pouzit "rychlou odpoved" pak musite pouzit nasledujici zapis
Kód: Vybrat vše
[quote="kdo"]citovany text[/quote]

Vypada to pak nasledovne:

kdo píše:citovany text
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod sheriff.wiggum 14. 4. 2005 14:11

Veolw píše:... aby se mi forum zobrazilo v tom stylu jaky jsem si zvolil...

vyuzijte moznosti automaticke prihlaseni. :wink:
sheriff.wiggum
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lo-lita 14. 4. 2005 14:55

Jsou to trapné a pomalé, cenzurované omalovánky. Ať si nastavím co chci, přes modem mi leze lenochod :roll:
Wu wu wu kropka
(polsky - WWW.) :)
lo-lita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod netrunner 14. 4. 2005 15:49

Jen pár drobností:
1) Při odkazu na fórum z hlavní stránky zive.cz mě to vždy hodí na poslední příspěvěk threadu :(
2) Neškodila by možnost vlastních stylů, abych si mohl sám upravit look, barvy a tak.
3) Neškodilo by vyhledávání reakcí na vlastní příspěvky, ale třeba to jenom neumím najít.
4) Jinak je to bezva ;)

PS:
5) Když se zapomenu přihlásit a píšu rychlou odpověd, systém mi sice nabídne přihlášení, ale příspěvěk mi smaže!
netrunner
Junior

Odeslat příspěvekod 3lemen7 15. 4. 2005 11:32

jj, tohle forum je supr tomu starymu se ani nedalo rikat forum :?
3lemen7
Junior

Odeslat příspěvekod sonik 15. 4. 2005 19:25

Nelibi.
sonik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FatalDooM 15. 4. 2005 21:19

Uz jsem myslel ze tu to stare forum zustane na veky! Tak jsem se konecne dockal... parada!
AMD64 2800+ [9x245] 2205 MHz (max 2295), Vcore 1,47@1,65V + cooling Zalman 7700Cu (120mm) 1000ot. --> 28/39C !!! DFI LanParty NF3 | 2x512 MB DDR500 A-DATA Vitesta 3-4-4-7 2,85V real | Sapphire Radeon 9800 Pro [410/360 | 3x HDD 360GB | Fortron 350W
FatalDooM
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka