Proc mi prislo mailem: Nova soukroma zprava a nic tu nemam??

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod theKing 13. 4. 2005 07:19

Zprava pekna, ale kde nic tu nic???!!!
-------------------------------------------------------------------------
Dobrý den theKing,

Obdržel jste novou soukromou zprávu na webu "Forum.zive.cz" a současně máte
nastaveno upozornění na tuto skutečnost. Novou zprávu si můžete přečíst klepnutím na
následující odkaz:

http://forum.zive.cz/privmsg.php?folder=inbox

V nastavení svého profilu si můžete zvolit, zdali chcete nebo nechcete být na nové
soukromé zprávy upozorňován tímto způsobem.

--
Děkujeme, Živě.cz
theKing
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 13. 4. 2005 07:24

Takze vam prislo upozorneni na novou zpravu a zadna Vam neprisla, rozumim tomu dobre?
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod theKing 13. 4. 2005 07:39

Jo rozumite dobre. Mail mi prisel, ale na webu nic neni.
theKing
Junior

Odeslat příspěvekod Howard 13. 4. 2005 07:47

Treba tu zpravu odesilatel stihnul vymazat, kdyz nekdo posle zpravu, tak ji ma ve slozce nedorucene u sebe a muze ji smazat.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod theKing 13. 4. 2005 08:01

Kdyz neco poslu tak to poslu a ja to chci videt, ne ze si ze mne nejaky ucho bude delat prrdel :twisted:
theKing
Junior

Odeslat příspěvekod Howard 13. 4. 2005 08:06

Ted jsem ti zkusil poslat sz a hned jsem ji smazal ze sve slozky nedorucene. Takze ti prisel email a pritom zadnou novou zpravu nemas, je to tak? Proste tohle je (mozna trochu) blba vlastnost phpbb.
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod theKing 13. 4. 2005 08:07

Jo, povedle se ti to. To je opravdu funkce na takovy to hnedy co leze ven kdyz jinam strcis neco jedleho a pak chvili pockas. GRRRRRRR :x
theKing
Junior

Odeslat příspěvekod theKing 13. 4. 2005 08:10

Uz jsem si tu uzitecnou funkci na upozornovani na maily, ktere mi nekdo smazal driv nez jsem si je mohl precist vypnul. DOPORUCUJU VSEM! :D
theKing
Junior

Odeslat příspěvekod Howard 13. 4. 2005 08:20

Bylo by resenim, kdyby se jako upozorneni na prichozi zpravy a upozorneni na sledovane prispevky neposilala emailem pouze informace s odkazem, ale i rovnou cely text noveho prispevku nebo soukrome zpravy.
Na toto existuje mod pro phpbb, ktery toto umozni. Ale na velmi malo forech toto je zprovozneno, pravdepodobne protoze to vyzaduje zasah do databaze v podobe novych tabulek, aktualizace stavajicich a nekolika skriptu a do toho se asi moc adminum nechce jit.
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod theKing 13. 4. 2005 08:43

Jiste, zprava by nebyla vetsi, kdyby obsahovala odeslany text, ale pochybuju, ze by to zprovoznili. Ted uz jsem si to vypnul, a rozhodne to zapinat nebudu.
theKing
Junior

Odeslat příspěvekod spidee 18. 12. 2005 01:50

Howard píše:...
Ale na velmi malo forech toto je zprovozneno, pravdepodobne protoze to vyzaduje zasah do databaze v podobe novych tabulek, aktualizace stavajicich a nekolika skriptu a do toho se asi moc adminum nechce jit.

No, ono možná že to je tím, že o tom admini nevědí, či nevyhledávají, protože dnes na každém větším fóru je někdo v admin teamu, kdo zvládne módování bez problému. Je potřeba se adminům ozývat a dávat podněty k vylepšení fóra ;-)

jinak co se týče odesílání textu v mailu, tak je to jedno-řádková úprava ve dvou
souborech, toť vše ;-)
spidee
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 18. 12. 2005 09:49

jj, takhle to funguje na [url]forum.czilla.cz[/url]

má to zase tu nevýhodu, že nevíte jestli to ten člověk četl, přečte si to třeba akorát na mejlu
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JIV 31. 12. 2005 00:04

no tak by sa mohlo posielat len meno toho kto ju poslal..
JIV
Pokročilý