Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Obrazky by mohly byt vetsi, ale ty podpisy ne, protoze kdyz si nekdo da ohromny podpis a pak ctete diskuzi, tak je to jen na obtiz.mbing píše:Piš ve zkratkách, bez mezer s velkymi pocatecnimi pismeny u slov. ale je fakt, že by mohli. I ten obrázek: při odesílání obrázku mi skript napsal, že nevyhovujou rozměry a přitom byly menši nez maximum...e/quote]
L-Core píše:Mně se podpisy z ocguru líbí; pokud tam lidi píšou konfiguraci svého PC, často je to pro "rádce" přínosná informace. Nebo exhibicionismus!/quote]
DigitalDooM píše:ale proto abych když někomu radím se odkázal třeba na sebe že mi to funguje a nemusel pořád vypisovat co mám) /quote]
Mobil-man píše:mbing píše:Piš ve zkratkách, bez mezer s velkymi pocatecnimi pismeny u slov. ale je fakt, že by mohli. I ten obrázek: při odesílání obrázku mi skript napsal, že nevyhovujou rozměry a přitom byly menši nez maximum...e/quote]Obrazky by mohly byt vetsi, ale ty podpisy ne, protoze kdyz si nekdo da ohromny podpis a pak ctete diskuzi, tak je to jen na obtiz.
miho píše:DigitalDooM píše:ale proto abych když někomu radím se odkázal třeba na sebe že mi to funguje a nemusel pořád vypisovat co mám) /quote]
Takove pouziti podpisu neni vhodne. Za chvili provedes upgrade, zmenis si podpis a kdyz pak bude nekdo hledat reseni stejneho problemu tak se nebude stacit divit kdyz si precte treba neco ve smyslu "Mne hyperthreading funguje viz podpis." a v podpisu AMD
Honza K. píše:Prostor pro podpis rozšiřovat nebudeme. Podpis by měl sloužit jako vizitka stručně a trefně charakterizující vaši osobnost. Pro popis aktuální počítačové sestavy plánujeme přidat položky do profilu.o/quote]
Petr67 píše: podpisy byste si mohli nastavit drobnějším písmem a třeba i barevně odlišené.Pravidlo č.1: Netrapte se kvůli maličkostem !
Pravidlo č.2: Všechno jsou maličkosti !
(R.Eliot, kardiolog)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků