Pirati a dobri hosi - vsichni konci v jednom kosi :cry:

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod lo-lita 14. 4. 2005 15:04

[b]Proč nelze k příspěvkům přidávat soubory?o/b]

Zatím jsme se rozhodli tuto možnost nepovolit. Až na výjimky by v případě témat, kterým se věnujeme, zřejmě šlo jen o pirátské programy a obsah chráněný autorskými právy. a/quote]

S timhle nazorem mi pripominate OSA a BSA, kdyz vsechny hazete do jednoho pytle s piraty - oni taky prece zavedli poplatky z kazdeho nosice a xeroxovych kopii. :evil:
Wu wu wu kropka
(polsky - WWW.) :)
lo-lita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod coder 14. 4. 2005 15:23

lo-lita píše:

Zatím jsme se rozhodli tuto možnost nepovolit. Až na výjimky by v případě témat, kterým se věnujeme, zřejmě šlo jen o pirátské programy a obsah chráněný autorskými právy. a/quote]

a nemaju pravdu ?

data mozes ukladat na "net drive" a do prispevku uved link:
http://www.dailyedeals.com/free_internet/disk_space.htm
http://www.imageshack.ws/
coder
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 14. 4. 2005 15:33

V tom máš pravdu. Ale když si uvědomíš, jak je Živě šetrno na místo, že ani nedovolí přímý vkládání obrázků, jen jejich zobrazení, pokud jsou volně dostupné na Netu, tak to není překvapivé. Navíc, když si 2 uživatelé pošlou soubor po Skype, tak je to lepší, protože jim nikdo nekontroluje, co si posílají :) Já mám na sebe kontakt přes Skype uveden v profilu, lepší by bylo, aby se Skype přidalo do tlačítek profil, SZ, ICQ, ... pokud jste taky pro, podpořte mě zde: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=183
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Earthworm 14. 4. 2005 15:57

soubory muzes posilat i po ICQ, tak naco Skype?
Life is Worm!
Nejsem závislý na internetu, i když to tak občas vypadá...
Earthworm
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 14. 4. 2005 17:29

Earthworm píše:soubory muzes posilat i po ICQ, tak naco Skype?

1) Jakmile se sejdou 2 různé verze ICQ, při poslání souboru ICQ padá (připadá mi, že i v jiných případech)

2) Když je jeden uživatel na ICQ "passive" (proxy, neveřejná IP, ...), tak se nedaří posílat soubory - se Skype to jde, automaticky se využije nějaký jiný uživatel a jde to přes něj, rychlost je sice jen kolem 0,5 KBytes/s, ale aspoň něco, pokud jsou oba uživatele "active" jede rychlost naplno
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod hojko 17. 4. 2005 01:13

lo-lita píše:
S timhle nazorem mi pripominate OSA a BSA, kdyz vsechny hazete do jednoho pytle s piraty - oni taky prece zavedli poplatky z kazdeho nosice a xeroxovych kopii. :evil:
Ale pri Attach mode su dostatocne nastavenia, takze sa mozu nastavit limity pre upload suborov, celkova kvota od jedneho uzivatela, povolene typy suborov...
hojko
Junior