Čtete časopis Computer?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Jak často čtete časopis Computer?
Kupuji občas na stánku 15 %  15%  [ 15 ]
Kupuji pravidelně na stánku 15 %  15%  [ 15 ]
Mám jej předplacený 21 %  21%  [ 21 ]
Neznám výhody předplatitelů 2 %  2%  [ 2 ]
Nečtu 44 %  45%  [ 44 ]
Celkem hlasů : 97

Odeslat příspěvekod Nodzi 22. 4. 2005 22:27

Čtu, těším se na každé nové číslo ten časák se mnou sdílí kus mýho života čtu v práci/doma/na vc, nevychází u nás lepší 14 denník.Obsahově mi vyhovuje jen bych vypustil vše kolem digiťáků, vím že dnešní foťáky jsou více méně součásti dnešních PC ale věnujete jim zbytečně moc,ony mají své místo ve svém časopise. Rozšířil bych duely grafických karet psal bych podrobněji o základních deskách těm bych věnoval vůbec více místa zejména jak jsou osazeny detailnější foto třeba 4 desek najednou a jejich srovnání.Když se zvěřejní recenze třeba 20 desek testujete jen výkon ale ten je vždy relativní mně by zajímalo i zpracování desky zejména provedení a detaily.Více přeaktování, pc modingu sestavy nafocené do detailu zejména jak si která firma dokáže poradit s uspořádaním kabeláže,Mít nafocenej komp zvenku je jen fotka kejsu chtěl bych prostě vidět více střev :-) Jmenujete se přece Computer ?
Nodzi
Junior

Odeslat příspěvekod Nodzi 22. 4. 2005 22:44

BTW k CD a DVD :patří to prostě k časáku, já osobně si nepamatuji že bych nějak využíval dodávané přílohy ale vždy si pečlive uložím dodávanou placku na špindlík k ostatním co kdyby.Obsahově jsou myslím povedené pro leckeré uživatele mohou být vhodným pomocníkem a že se opakují? Tím lépe, nemusíte prohrabovat celou sbírku svých cd.Zařazení různých programů na odstranění spywaru mi přišlo jako dokonalé neboď každý může testovat až co jeho comp snese a vybrat si soft který mu sedne. Tím jsem mněl na mysli poslední cd které vyšlo. Mně nejvíce potěšílo DVD se všemi do té toby vydanými záplatami a kompletním servisem. Já myslím že placičkám není co vytknout.
Nodzi
Junior

Odeslat příspěvekod timur 24. 4. 2005 13:57

Už ho delší dobu(rok a půl) nekupuji,podle obsahu a grafické úpravy si myslím,že mu ujel vlak.Možná je tak pro neznalé nebo začátečníky.Ani recenze už nejsou zajímavé,natož pak aktuální.Články o nezajímavých a nepoužívaných programech,tak trochu ve stylu"koho chleba jíš,toho píseň zpívej".CD plné starých a stále se opakujících programů.V dnešní době vys.rychl.internetu by spíše pomohlo,jak novinky používat,jak kde a co nastavit atd.Recenze typu"tlačítko start slouží ke spuštění" je jen článek na vyplnění prázdného místa v časopisu.V dnešní době rychlého vývoje se místo velkohubých reklam(paradoxně na ně dojelo více časopisů) typu "Nejčtenější a nejprodávanější časopis" mělo více koukat dopředu.Škoda.
P.S. Bydlím v krajském městě a časopis ve stánku ani neseženete.Cituji prodavače:"Beru jen jeden dva kusy,nikdo to nekupuje a pak mám jen starosti s vracením." A ten stánek je na rušný křižovatce,kde se kříží několik autobusových a trolejbusových spojů.
timur
Junior

Odeslat příspěvekod mnagos 24. 4. 2005 16:01

LEVNĚTE HO...............
smrti se nebojím,ale sere mě,že je to nafurt...........
mnagos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mnagos 24. 4. 2005 16:02

uteklo Z
smrti se nebojím,ale sere mě,že je to nafurt...........
mnagos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lo-lita 24. 4. 2005 16:37

[quote="Richard Sláma"]Škoda, že jste neviděl některá z našich DVD, která obsahují právě ona 200-300MB dema nejnovějších her :wink:[/quote]

Na demoverze her jsou tu LEVEL a SCORE a GAMESTAR.
U jinych casopisu to je pouze zaplacnuti mista, proto ze se tim pravidelne nezabyvaji
Wu wu wu kropka
(polsky - WWW.) :)
lo-lita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fretka 24. 4. 2005 23:00

Kupoval jsem ho často,pak když jsem byl zběhlejší,tak míň,teď co mám net tak asi tak jednou za půl roku,netvrdím že se to ale nemůže změnit,zpočátku to byl pro mne obrovský zdroj informací a softu,ale líbí se mi i teď.
fretka
Junior

Odeslat příspěvekod Alfionc 25. 4. 2005 11:18

Computer si kupuji už asi tak 5let, poslední tři roky mi ho nechávají na stánku (mám malou schránku). Můj názor na něj je, že je to jediný časopis, který píše česky a srozumitelně pro každého kdo se kolem počítačů motá.

Jen tak dál! :wink:
Počítače umí víc než si hrát a jak jste na tom vy?
Alfionc
Junior

Odeslat příspěvekod culter 25. 4. 2005 19:35

co robi tato otazka na zive? ale budis. Computer sa mi dostal do ruk niekolko krat a nieje to zly casopis, skor mi vadi jeho zameranie. Budto pre uplnych debilov (step by step navody) alebo pre uplnych zaciatocnikov, ktori vyjdu zo stajne a sadnu prvy krat k pocitacu....taka materska skolka co sa pc a veci pribuznych tyka... Niekedy je lepsie skocit do toho po hlave ako bratri cesi rikaji a kupit nieco viac odborne. Donedavna to bol slovensky pc revue, kym z neho nepochopitelne nespravili 20 mensich casopisov, kazdy za mastny peniaz..
culter
Junior

Odeslat příspěvekod Richard Sláma 25. 4. 2005 21:01

Na Zive je tato otazka proto, protoze casopis Computer ma na Zive svuj domek a vlastni stranky. Dalsi duvod je ten, ze se preci jen tyka pocitacu, stejne jako Zive. Co se tyka odbornejsiho ladeni Computeru, nemyslim si, ze by jeho uroven smerovala na uplne zacatecniky. Z tohoto duvodu je take Computer delen do nekolika sekci. Pro zacatecniky muze byt sekce Uzivatel nebo treba Internet. Sekce Profi je ale dle naseho nazoru jednoznacne pro pokrocolejsi uzivatele.
šéfredaktor časopisu Jak na počítač
Richard Sláma
Junior

Odeslat příspěvekod Nodzi 26. 4. 2005 17:19

jj takhle nějak to bude, pro mně je to čtení už nějakej rok a asi ještě nějakou chvíli bude nechválím ho do nebe ale v podstatě jsem spokojen. Vdobě kdy se Computer dostal poprvé na stánky jsem nevěděl o compech ani ň, jeho články mi připadaly že je psali lidi odjinud, dnes jsem ůplně někde jinde taky bych mohl tvrdit že je Computer pro začínající ale není tomu tak vždy zastává jakýsi názor a postřeh je to jako když se sejdete s kolegou u piva a probíráte nastavení biosu na konkrétní desce - jde jen o jistou konfrontaci v tomhle případě Já vs Computer. Dnes se počítačema žívím a kvůli pár článečkům ktré mi přišly trošku naivní jsem doposud na tohle počtení nezanevřel. BTW proč Computer na Zive? Bratko: Ty jseš asi taky odjinud co?
Nodzi
Junior

Odeslat příspěvekod culter 26. 4. 2005 19:02

Hlavny dovod preco tu je tato otazka je, ze ma tento server vysoku navstevnost a existuje nejaka dvojstranna,vzajomne vyhodna dohoda medzi computerom a zive, ale inak sa mi Vasa odpoved pacila..taka distingovana:)
culter
Junior

Odeslat příspěvekod stanis 26. 4. 2005 19:13

culter píše:Hlavny dovod preco tu je tato otazka je, ze ma tento server vysoku navstevnost a existuje nejaka dvojstranna,vzajomne vyhodna dohoda medzi computerom a zive, ale inak sa mi Vasa odpoved pacila..taka distingovana:)

Kdyby nebylo Computeru, nebylo by ani Zive.
stanis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 27. 4. 2005 00:45

Co chci, to si najdu na netu. Časopis nepotřebuji.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod randompct 27. 4. 2005 13:44

Presne tak pisana forma je vacsinou neaktualna ( proste prebehne urcity cas medziudalostou/spracovanim/tlacou ) ... ak ma clovek internet a vie kde hladat informacie je kupa takychto casopisov vlastne zbytocna :( ....
Aj ked konkretne k C. mam pristup castejsie moje hodnotenie je skor horsie...., miestami zle zvladnute recenzie a najme vacsie porovnania HW... Naviac dost vela casopisu tvoria pre oblast IT mozno mierne nepodstatne informacie na ktore su urcene dalsie specializovane media...., ktore maju naviac trochu lepsiu uroven..
Na druhej strane v kazdom cisle sa urcite da objavit aj nieco zaujimave :lol: .... a ked mam nejaku vyhradu k recenzii zatial vzdy mi prislusni redaktor odpovedal..., co je nie vsade pravidlo...
randompct
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka