Včera jsem dostal e-mail od pana Lutonského a vůbec nejsem spokojený, že mi smazal šablonu pod názvem subBlack, tuto šablonu jsem si zvolil proto, protože mám nastavený LCD monitor na největší kontrast a bílá barva by mi moc svítila do očí a pak bych musel mžourat očima. Tady je dopis, cituji :
Dobrý den,
na nových diskusních fórech serverů MobilMania, Živě, Živé, Doupě, AutoRevue a FinExpert jsme se rozhodli odstranit dvě nejméně používané grafické šablony: subBlack a phpBBlite.
Protože jednu z těchto šablon používáte a možná jste si ji oblíbili, považujeme za vhodné, abychom vám vysvětlili důvod tohoto rozhodnutí. Každou programátorskou změnu a inovaci ve fóru je totiž nutné dělat na každé šabloně zvlášť. Většinou nejde o jediný zákrok a když se vše znásobí počtem serverů, na kterých běží nová fóra, je každá změna a údržba časově velmi náročná.
Vybrali jsme proto dvě nejméně používané šablony a z fóra je odstranili. Místo nich jsme vám automaticky nastavili styl subSilver, který má k subBlack nejblíž.
Děkujeme za pochopení
Marek Lutonský
Je jen škoda, že nemohu používat černou barvu, protože tak musím používat šablonu subSilver, přitom není pravda, že by tato šablona měla nejlbíž k šabloně subBlack. Teď, když chci psát příspěvky, musím nechat ztmavnout monitor, protože bílá barva mi dráždí oči.