J-o-U píše:edit: pochopitelně 4 jen tady... na MM jsem zapomněl... ale že tě chalpče nezaujalo nějaký jiný téma... a že jich tu je... hmm /quote]
Chodim sem, jen kdyz me sem odkazuje nejaky sefredaktor
aha tak to jo... já zase radši tady... ono se dohadovat o tom, jestli edge jo nebo ne je nuda... tady se sem-tam řeší celkem zajímavé věci. příběhy Radka Hulána tu nejsou náplní... jestli mě paměť neklame, taku tu byla jen jedna diskuze když napsal první článek a některým se nezdálo jeho subjektivní hodnocení či co...
zpět k tématu... k tématu tu nemůžeš napsat nic, protože nemáš jediný doklad co a jak bylo. takže si tu každý více-méně prezentuje svůj názor na RH... a jak jsi asi sám viděl, moc fandů nemá... důvody jsou na snadě....
já si skutečně myslím, že mu to dělá nějakým způsobem dobře (kritika a nadávky), protože každý normální člověk by se snažil podobným "diskuzím" vyhnout a nedávat náboje odpůrcům... + když mě někde nechtí, nelezu tam... hulán je podle jeho vyjádření zámožný a úspěšný, proč tedy ventiluje svoje světonázory na tomto místě? pro peníze ne, pro zvýšení prestiže také ne.. proč? protože je to fetišista, kterému to dělá dobře... kdyby byly všichni závistiví a nepřející pitomci jak se tu někdo snažil naznačit, tak tu není nic krom pomluv. projdi si forum... toto není obsahem. tady se spíš řeší problémy se SW a HW a lidi si snaží pomoci...