Bleskovka : Hulána už tu neuvidíme !

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Gabelhirsch 2. 7. 2005 17:26

cache píše:ROFL :) Co ine sa dalo od R. H. cakat, len ze ked mu dojdu argumenty zacne sa chvastat? :lol:

//edit: neodpustim si, ale
1) co maju tie dve fotky spolocne s temou tohoto serveru, ci mobilmanie, ci tohoto threadu? :lol:
2) aj ja mozem vyhrabat fotku, ako stojim pred ferrari s modelkou co pozovala na autosalone a budeme si kvit ;)

ROFL... a nemusel si jí ani platit dobroty a hadříky... taky tu mám pár z Brna... u alfy... to byly panečku krásky... kam se na to to koště hrabe :mrgreen:
Je opravdu nesmysl považovat myšlení za lidský výmysl…
Gabelhirsch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod J-o-U 2. 7. 2005 17:29

zbytečná práce... zamknout a smazat... úroveň se nezlepší (tedy mnou si ne...) a dočkat se fotek polonahé skoroprotitutky někde na jadranu vedle fára... to bych sem mohl dát fotku svého auta jak jsem na šumavě a žeru chleba s řízkem... sluší mi to tam taky a slečna se umí lépe oblíkat...e/quote]

Tak ať ti chutná řízek :roll:

Adresa Hotelu:
Corinthia Towers Hotel
Kongresová 1
140 69 Praha 4
Česká Republika 8) :-B

quote]fotek polonahé skoroprotitutky někde na jadranu vedle fára... ./quote]
Oooo to by bylo reci, kdyby tohle nekdo napsal tobe >:-[]
J-o-U
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 2. 7. 2005 17:30

J-o-U píše:
zbytečná práce... zamknout a smazat... úroveň se nezlepší (tedy mnou si ne...) a dočkat se fotek polonahé skoroprotitutky někde na jadranu vedle fára... to bych sem mohl dát fotku svého auta jak jsem na šumavě a žeru chleba s řízkem... sluší mi to tam taky a slečna se umí lépe oblíkat...e/quote]

Tak ať ti chutná řízek :roll:

Adresa Hotelu:
Corinthia Towers Hotel
Kongresová 1
140 69 Praha 4
Česká Republika 8) :-B

quote]fotek polonahé skoroprotitutky někde na jadranu vedle fára... ./quote] Oooo to by bylo reci, kdyby tohle nekdo napsal tobe >:-[]

přijde mi ubohé bezmezně obdivoavt někoho, jako je R.H.
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod J-o-U 2. 7. 2005 17:33

Ja ho ale neobdivuju, jaxi k tomu proboha dosel? Ja se jen chovam nezaujate, ne jako polovina useru v tomhle foru! Jde mi o princip, o pristup MM, a to je ta vec ktera se tu resi, nectes, h0vno vis :P
J-o-U
Junior

Odeslat příspěvekod Gabelhirsch 2. 7. 2005 17:35

to: J-o-U já nezpochybňoval že je to on a že je to jeho.. to už všichni dáááávno víme že má červenou korvetu... a za řízek s chlebem se nestydím. mám holku hezčí (nepochybně i chytřejší) než on. nejsem jeho fanda. je to blb s neuvěřitelným egem.
Gabelhirsch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AndrewJ 2. 7. 2005 17:38

J-o-U píše:Ja ho ale neobdivuju, jaxi k tomu proboha dosel? Ja se jen chovam nezaujate, ne jako polovina useru v tomhle foru! Jde mi o princip, o pristup MM, a to je ta vec ktera se tu resi, nectes, h0vno vis :P

naopak, přijde mi, že se chováš velmi zaujatě... Hulán si vyřešil všechny problémy s MM písemně a následně začal dělat vopruz.
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gabelhirsch 2. 7. 2005 17:38

jinak J-o-U docela koukám... jsi si tu zřídil uživatele a čekal a čekal... až naběhlo téma které tě zajímá... RH... no to jsou věci... jen 4 přízpěvky a zrovna tady... nemáte spolu něco společněho?

edit: pochopitelně 4 jen tady... na MM jsem zapomněl... ale že tě chalpče nezaujalo nějaký jiný téma... a že jich tu je... hmm
Gabelhirsch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod J-o-U 2. 7. 2005 17:46

No, na http://mobilforum.mobilmania.cz/memberlist.php se zamykaji fora, s timhle tematem, jak jinak :D A na MM mam 215 prispevku, tedy 25 misto :D Prestan vymyslet kraviny a venuj se radsi tematu :wink:
J-o-U
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 7. 2005 17:48

Na MobilManii se zamykají fóra a přidává se do nich odkaz do tohoto fóra, kde se tato záležitost už řeší. To tam ale bylo napsáno a podruhé vám to stejně vysvětlil kolega - stačí to takhle potřetí? Není důvod, proč jednu věc řešit na několika místech současně.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod J-o-U 2. 7. 2005 17:51

edit: pochopitelně 4 jen tady... na MM jsem zapomněl... ale že tě chalpče nezaujalo nějaký jiný téma... a že jich tu je... hmm /quote]

Chodim sem, jen kdyz me sem odkazuje nejaky sefredaktor :wink:
J-o-U
Junior

Odeslat příspěvekod Gabelhirsch 2. 7. 2005 17:59

J-o-U píše:
edit: pochopitelně 4 jen tady... na MM jsem zapomněl... ale že tě chalpče nezaujalo nějaký jiný téma... a že jich tu je... hmm /quote]
Chodim sem, jen kdyz me sem odkazuje nejaky sefredaktor :wink:

aha tak to jo... já zase radši tady... ono se dohadovat o tom, jestli edge jo nebo ne je nuda... tady se sem-tam řeší celkem zajímavé věci. příběhy Radka Hulána tu nejsou náplní... jestli mě paměť neklame, taku tu byla jen jedna diskuze když napsal první článek a některým se nezdálo jeho subjektivní hodnocení či co...

zpět k tématu... k tématu tu nemůžeš napsat nic, protože nemáš jediný doklad co a jak bylo. takže si tu každý více-méně prezentuje svůj názor na RH... a jak jsi asi sám viděl, moc fandů nemá... důvody jsou na snadě....

já si skutečně myslím, že mu to dělá nějakým způsobem dobře (kritika a nadávky), protože každý normální člověk by se snažil podobným "diskuzím" vyhnout a nedávat náboje odpůrcům... + když mě někde nechtí, nelezu tam... hulán je podle jeho vyjádření zámožný a úspěšný, proč tedy ventiluje svoje světonázory na tomto místě? pro peníze ne, pro zvýšení prestiže také ne.. proč? protože je to fetišista, kterému to dělá dobře... kdyby byly všichni závistiví a nepřející pitomci jak se tu někdo snažil naznačit, tak tu není nic krom pomluv. projdi si forum... toto není obsahem. tady se spíš řeší problémy se SW a HW a lidi si snaží pomoci...
Gabelhirsch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod J-o-U 2. 7. 2005 18:11

EDGE me nezajima, nemam potrebu ho pouzivat, kdo ma, at ho pouziva :wink:
k tématu tu nemůžeš napsat nic, protože nemáš jediný doklad co a jak bylo. k/quote] Doklady jsou u W.D. , na MM, i zde, samozrejme muzou byt podstrcene, lzive, ale v tom pripade zase ja nevim co tady delas TY, a proc mas "zrovna takovy nazor", jaky pises v tomhle foru :idea:
tady se spíš řeší problémy se SW a HW a lidi si snaží pomoci...o/quote]
V "O tomto fóru a Živě.cz" se resi prave tyhle problemy, protoze na MM, kam by tohle melo patrit, je to zamcene :D A co se tyce fetise, na to bych 5ral :wink:
J-o-U
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 3. 7. 2005 12:33

2 Marek L.: Je pravda, že nevím jak to probíhalo ale zpočátku mi přišla reakce Hulána oprávněná... Když ale vidím jeho chování a zveřejnění jeho fotek (což jsem zatím nepochopil) tak mám názor jiný a beru vše zpět...
Mario
Junior

Odeslat příspěvekod p0etrik 3. 7. 2005 13:10

Co to je za blbecka v te cervene cepicce, to je opravdu Hulan? Jestli jo, videli jste nekdo ten dil pratel, kde Joey lestil cizi porsche? :D
p0etrik
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo M. 3. 7. 2005 14:14

A co teď? Stále dostane zaplaceno, když článek vydal na svém blogu?
T-Mobile CZ
Ivo M.
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka