RSS krmítko serveru zive.cz

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod funTomas 5. 8. 2005 08:58

Proč není v krmítku
http://www.zive.cz/system/RSS.xml
vyplněn tag <description>. Rozhodovat se pak , zda si článek přečíst či nikoliv, se musí řídit podle nadpisu. Každý dospělý server má ve svých krmítkách vyplněné popisky. Kdy zive.cz dospěje? :wink:
funTomas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jahůdka 5. 8. 2005 09:02

Úplný souhlas, alespoň 2 věty by to chtělo...
jahůdka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slavman 5. 8. 2005 09:23

Ved prave preto, lebo je vacsia pravdepodobnost ze si to precitas, lebo co ak tam je nieco, co by ta mohlo zaujat?
slavman
Junior

Odeslat příspěvekod funTomas 5. 8. 2005 09:32

Přesně tuhle odpověď jsem čekal. Mrzí mne, že takhle lidi uvažujou. Je to ale krátkozraké. Stačí, abych se párkrát nechal nachytat (už se stalo :x ) a začnu uvažovat o vyhození krmítka serveru neduzive.cz ze svýho krmelce. Nemám zapotřebí ztrácet čas s něčím tak iracionálním, jako jsou bezduché články a už vůbec nechat ze sebe dělat oběť něčí touhy po penězích. Zlatokopy nemusím. Já jen pevně věřím, že na ten popisek webmaster prostě zapomněl. Vždyť je to taky jen člověk.
funTomas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ivo M. 5. 8. 2005 11:09

Ale vždyť u článků je položka description vyplněna perexem. Nenachází se jen u aktualit, protože tyto žádný perex nemají.
T-Mobile CZ
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod Honza K. 5. 8. 2005 13:38

Ivo M. píše:Ale vždyť u článků je položka description vyplněna perexem. Nenachází se jen u aktualit, protože tyto žádný perex nemají.p/quote]

Je to tak říká Ivo :-) U krátkých zpráv se i na Živě čtenáři rozhodují podle nadpisů, které jsou zpravidla delší než u článků.
Honza K.
VIP uživatel