prispevky ala... (poradna na zive)

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod JIV 26. 1. 2006 13:33

uply suhlas so slim-timom
_________
touchwood píše:Já myslím, že tato "diskuse" je demonstrativní... Chybí už jen její uzavření.a/quote]

hmm a by sa ti to tvoje prianie nenaplnilo..moderatory akceptuju klavitne navrhy :)
JIV
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AndrewJ 26. 1. 2006 18:23

touchwood píše:3) moderují to tu lamy (no offense, nicméně je to tak)
k/quote]

nemyslím si o sobě, že jsem nějaký guru, to vůbec. A taky si nemyslím,že je to podmínka pro moderování, i když je určitě výhoda, pokud má moderátor přehled.
Ale v absolutní většině případů thread zamykám kvůli warez, a ten pozná i lama. Taky požadavky typu "nemáte někdo obrázky nahých sester olsenových" nevyžadují pro moderování příliš velké technické znalosti.

Osbně je mi z poradny na blití. Neříkám, že tam nechodí lidi, kteří tomu nerozumí, ale je tam na můj vkus příliš velký bordel.

I když, pokud by se poradna moderovala, tak možná ano.
Mě osobně vyhovuje špíše chronologické větvení threadů, a pokud se v threadu někdo výrazně odchýlí od tématu, téma bývá rozděleno.
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod christian 26. 1. 2006 18:33

2AndrewJ: Kdyby to byla podminka, tak asi moc lidi by tu moderatora nedelalo.. Opravdu je to o tom jaky kdo ma rozhled, protoze se tu vyskytujou prispevky, ktere 1) nemaji vubec co delat (ale muzou se hodit na jine forum CPressu) 2) poptavka po warez 3) reklamy (soukroma inzerce)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod touchwood 26. 1. 2006 20:09

AndrewJ píše:
touchwood píše:3) moderují to tu lamy (no offense, nicméně je to tak)
k/quote]

nemyslím si o sobě, že jsem nějaký guru, to vůbec. A taky si nemyslím,že je to podmínka pro moderování, i když je určitě výhoda, pokud má moderátor přehled.
Ale v absolutní většině případů thread zamykám kvůli warez, a ten pozná i lama. Taky požadavky typu "nemáte někdo obrázky nahých sester olsenových" nevyžadují pro moderování příliš velké technické znalosti.

Osbně je mi z poradny na blití. Neříkám, že tam nechodí lidi, kteří tomu nerozumí, ale je tam na můj vkus příliš velký bordel.

I když, pokud by se poradna moderovala, tak možná ano.
Mě osobně vyhovuje špíše chronologické větvení threadů, a pokud se v threadu někdo výrazně odchýlí od tématu, téma bývá rozděleno.k/quote]

No vidíš, já to myslel i trošku jinak - kromě jisté odborné způsobilosti (a ta by měla být na jisté minimální úrovni) by to měla bý i jistá "moderátorská způsobilost", a ta u mnohých chybí/chyběla

A co se týká chronologického řazení, to je právě vhodné jen pro případy, kdy se jedná o víceméně chronologickou diskuzi (typicky chat), což "poradenské fórum" dost často nesplňuje. Například jsem celý den mimo, a reagovat můžu až večer a mezi tím se dotaz "zaplní" jinými odpověďmi třeba na lehce jiné (např. posun diskuse) téma, ale stále je vhodné/dobré uvést některou informaci na pravou míru. Takto se objeví reakce s (úplně nadbytečnou quotou) někde na X-té stránce, daleko od původní informace.
touchwood
Junior

Odeslat příspěvekod metla23 26. 1. 2006 20:48

V každom civilizovanom dome je jedna miestnosť kde sa možeš *****ť teda WC.Keby tam nebola tak kde by si tieto potreby vykonaval v spalni? No a presne na to služi poradna na ZIVE. :-/ Bohužial :shock:
metla23
Junior

Odeslat příspěvekod epidem 26. 1. 2006 21:18

AndrewJ píše:Taky požadavky typu "nemáte někdo obrázky nahých sester olsenových" nevyžadují pro moderování příliš velké technické znalosti.i/quote]

Tak jsem teda na google hledal "olsen sisters naked" a jako osmá stránka je tam www.marigoldzine.com/naked.html. Ta transformace blogu Patricka Zandla bude zřejmě zásadnější než jsem si myslel :-) ale ještě mu to bohužel nefachá, že by trest za opuštění svatého BlogCMS s 2,5 MB geniálního plněobjektového znovupoužitelného kódu :-) :-) :-)
epidem
Junior

Předchozí stránka