_________
touchwood píše:Já myslím, že tato "diskuse" je demonstrativní... Chybí už jen její uzavření.a/quote]
hmm a by sa ti to tvoje prianie nenaplnilo..moderatory akceptuju klavitne navrhy
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
touchwood píše:Já myslím, že tato "diskuse" je demonstrativní... Chybí už jen její uzavření.a/quote]
touchwood píše:3) moderují to tu lamy (no offense, nicméně je to tak)
k/quote]
AndrewJ píše:touchwood píše:3) moderují to tu lamy (no offense, nicméně je to tak)
k/quote]
nemyslím si o sobě, že jsem nějaký guru, to vůbec. A taky si nemyslím,že je to podmínka pro moderování, i když je určitě výhoda, pokud má moderátor přehled.
Ale v absolutní většině případů thread zamykám kvůli warez, a ten pozná i lama. Taky požadavky typu "nemáte někdo obrázky nahých sester olsenových" nevyžadují pro moderování příliš velké technické znalosti.
Osbně je mi z poradny na blití. Neříkám, že tam nechodí lidi, kteří tomu nerozumí, ale je tam na můj vkus příliš velký bordel.
I když, pokud by se poradna moderovala, tak možná ano.
Mě osobně vyhovuje špíše chronologické větvení threadů, a pokud se v threadu někdo výrazně odchýlí od tématu, téma bývá rozděleno.k/quote]
AndrewJ píše:Taky požadavky typu "nemáte někdo obrázky nahých sester olsenových" nevyžadují pro moderování příliš velké technické znalosti.i/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků