GigaMania.cz: spustili jsme nový web pro sosače

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Netro 2. 4. 2006 12:19

ked na nieco kliknem, na nejaku kategoriu, tak to nacitava a nic...
3210 > 3510i > 6070 > N95 8GB
peace & luv...
Netro
Junior

Odeslat příspěvekod matkoo 2. 4. 2006 13:46

Nový web by bolo zrejme lepšie najskôr poriadne otestovať, a až potom to spustiť.

Viete, predčasná radosť je ako predčasná ejakulácia - vy sa tešíte, ale ostatní nechápu, čomu...

:-B :D :D
matkoo
Junior

Odeslat příspěvekod quichote2000 2. 4. 2006 18:00

teekey píše:pekny, jenom takovej vroubek do budoucna, urcite by se hodilo rozsirit polozku OPERACNI SYSTEMY o MacOS a Linux. Nynejsi Windows 2000, Windows 95, Windows 98, Windows XP si muzu naklikat i na stovkach svetovych skladistich :)

Presne tak, kdyby tam byly veci i k ostatnim os, byl by to jediny projekt v cr, takto to je jen dalsi z mnoha.
Nejlepší OS = MAC OS X TIGER
quichote2000
Junior

Odeslat příspěvekod Ares952 2. 4. 2006 20:36

Take se pridavam k tomu, aby tam byly i Linux programy
Naděje je motorem duše
Ares952
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod X__ 2. 4. 2006 23:57

Já bych to doplnil o náhled konkrétní aplikace (jako je tady: http://www.studna.cz/),ale trochu větší a tyto náhledy bych dával, případně možnost vybrání i do e-mailu v novinkách, to mi chybí ve Studni :D
Pomahá to v orientaci a není to tak strohé (jen název a popis aplikace, ...)
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod TaC 3. 4. 2006 08:34

Nejede. Nic nejde stahnout. Ani v Opere, ani v FF ani v IE
TaC
TaC
Junior

Odeslat příspěvekod janurpo 3. 4. 2006 12:37

Nejde nic stahovat! Proč?

"The page not found"
janurpo
Junior

Odeslat příspěvekod schm20 3. 4. 2006 13:02

jak vidím, všichni asi zůstanou u ověřených stahuj.cz, slunecnice.cz , kdyby aspon žive.cz napsalo že se jedná o testovací provoz ale všude reklamy co spustili a přitom se jedná o testovací provoz Gigamanie.
Jinak souhlasím že nový web by bylo nejlepší nejdříve řádně otestovat a potom ho až spustit veřejnosti.
schm20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Uncle 3. 4. 2006 13:38

At dam stahovat jakykoliv program pomoci tlacitka Download u daneho programu, tak se mi v adresnim radku objevi tento odkaz:

http://gigamania.zive.cz/tid=10

a na strance se zobrazi tento text:

The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)

--------------------------------------------------------------------------------

Technical Information (for support personnel)

Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.
Uncle
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod johnnym 3. 4. 2006 13:51

Také se přimlouvám za programy na Linux a Mac OS
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo M. 3. 4. 2006 13:59

Uncle píše:At dam stahovat jakykoliv program pomoci tlacitka Download u daneho programu, tak se mi v adresnim radku objevi tento odkaz:

http://gigamania.zive.cz/tid=10

U ktereho programu konkretne vam to dela? Jaky pouzivate system a prohlizec? U me je na Win XP a Firefoxu vse naprosto v poradku.
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod Gromik 3. 4. 2006 14:39

Vim, ze je to tady uz tolikrat, ale stejne... Nejde nic stahnout (zkousel jsem asi 15 programu) ani v jednom prohlizeci, vyzkouseno na 4 PC z odlisnych IP adres. Takze byste s tim meli neco udelat...
Gromik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod christian 3. 4. 2006 14:40

Mne to bohuzel taky nejde.. Win XP + Opera 9.0
A dela to u vsech programu.. :-(
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 3. 4. 2006 15:09

Já jsem namátkově jeden zkusil stáhnout, a bez problémů

SUSE 10, firefox (a celkem logicky se tedy i já přimlouvám i za programy pro linux)
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ivo M. 3. 4. 2006 15:21

Prave jsem zkousel na Win XP + Opera 9.0 b8333 a bez problemu. Neni chyba nekde na vasem firewallu?

Vyzkouseli jste uz nektere z drive zkousenych reseni:
Tak uz vim cim to bylo.
Nefunguje to pokud mam nastavene sendRefererHeader na 0

prip
K tomu stahování zkuste zakázat firewall mě to taky s keriem nejde po jeho zakázání vše ok /quote]
Ivo M.
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka