GigaMania.cz: spustili jsme nový web pro sosače

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Uncle 3. 4. 2006 15:50

z kazde rubriky sem vyzkousel alespon 1 program bez uspechu, mam WXP SP1 IE6.0
Uncle
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ivo M. 3. 4. 2006 15:54

A pouzivate nejaky firewall?
T-Mobile CZ
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod Uncle 3. 4. 2006 15:56

jen ten standardni co je ve Windows.

Muze to byt providerem? Jsem v Sydney pripojeny pres bezdratove pripojeni firmy Unwired.com.au
Uncle
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Patrix 3. 4. 2006 17:04

jinak me to funguje.
Patrix
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod christian 3. 4. 2006 17:20

Tak ani SUSE Linux + Opera 9.0 build 206 to nebere.. :-(

Ale FF a Konqueror jo..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 3. 4. 2006 17:43

Uncle píše:Muze to byt providerem? Jsem v Sydney pripojeny pres bezdratove pripojeni firmy Unwired.com.au

Ano, může to být providerem. GigaMania je omezena na Českou a Slovenskou republiku. Velkým firmám, jejichž čeští a slovenští zaměstnanci se připojují přes zahraniční proxy jsme nachystaní nastavit výjimky, úplně individuálně to ale nepůjde.

Jen mě překvapuje, že se vám nezobrazila tato informace, ale rovnou chyba. Na to se podíváme.

Pro ostatní, kteří nemohou stahovat: není tohle i váš případ?
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod conyc 3. 4. 2006 18:07

Zdravim panove,

pri preruseni spojenia mi Download manager napise:
"Server nepodporuje pokracovanie downloadu" a ide znova od nuly.

Mate niekto podobne skusenosti?
conyc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod X__ 3. 4. 2006 18:14

Ne. Win XP + SP2 Professional, IE 6, Wi-Fi (doma), nejde s vypnutím ani zapnutím firewallem, veřejná IP a od providera NATované všechny porty (1:1), takže ani v DC 0.401 nemusím nastavovat port a jsem active, ale GigaMania hází při pokusech o stáhnutí chybu: "The page not found".

Proč máte povolené jen ČR a SR? Je vidět, že ani všechny české nemáte povolené a navíc je to blbost, když je něco omezeno na USA, stejně si to přes proxy stáhnu ... :P
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 3. 4. 2006 18:31

Nemáte tam nějaký anonymizér? Nedaří se mi moc použít trace na vaši IP adresu.

Není to blbost omezovat. Všechny soubory máme lokálně, nic nelinkujeme. Nemáme moc zájem, abychom se naše soubory linkovaly za zahraničí, kvůli tomu jsme měli třeba velké problémy na Doupěti. Raději celou naši kapacitu věnujeme českým a slovenským uživatelům.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod X__ 3. 4. 2006 19:35

Anonymizér nepoužívám, nyní ...a byl jsem stále připojený, nevím, co všechno používá můj místní provider, ale mě to funguje lépe než na ADSL ...
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod christian 3. 4. 2006 21:38

No tak jsem ve win XP vypnul tu polozku v Keriu a tentokrat jsem obdrzel hlasku:

Kód: Vybrat vše
Pokud se vám místo začátku stahování souboru zobrazila tato stránka, mohly nastat dvě situace:
Stahování je omezeno pouze na uživatele v České republice. Pokud jste v České republice, ale stahování vám přesto nefunguje, kontaktujte nás prosím na e-mailu zive@cpress.cz.
Prohlížeč ani firewall nesmí blokovat položku „referer“. Ve Firefoxu je tedy třeba vrátit položku „network.http.sendRefererHeader“ v „about:config“ na 2, pokud jste ji změnili. Položku referer v implicitním nastavení blokuje také například firewall Kerio (WWW – soukromí – položka referer). V ostatních firewallech je to podobné.
We apologize, but we allow downloads only for visitors from Czech Republic.

Entschuldigen Sie uns bitte, aber wir erlauben Downloads nur für Besucher von der Tschechischen Republik.

Nous faisons des excuses, mais nous permettons des téléchargements seulement pour des visiteurs de République Tcheque.

Nos disculpamos, pero permitimos transferencias directas solamente para los visitantes de la República Checa.[/code]
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod schm20 4. 4. 2006 05:29

včera mi nešlo vůbec nic stáhnout a dnes to je v pohodě, takže se zdá že se nažili to dát dohromady. WinXP SP2 + Kerio+ Firefox
schm20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fatman 4. 4. 2006 07:25

Nechci moc rejpat, ale pokud chcete, aby na ten server lidi chodili, přizpůsobte se vy a ne že si uživatel bude provádět nějaké brikule s nastavením prohlížeče nebo firewallu. Nehledě k tomu, že takhle v lidech jenom rozšíříte "firewall dělá problémy - firewall vypnout".
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
(J. Váchal, Krvavý román)
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod Yco 4. 4. 2006 12:55

Ahoj,

ani mne nejde pod WinXP a Maxthonom alebo Firefoxom nic stiahnut. Stale ma presmeruje na link, ktorý bol uvedeny vyssie: ... =10. Myslel som si, ze je to preto, ze pouzivam GetRight. Takze ako to je?
Yco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ivo M. 5. 4. 2006 12:00

V soucasne dobe by mel byt problem vyresen (i bez nutnosti uprav nastaveni firewallu).
T-Mobile CZ
Ivo M.
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka