K čemu Živě dává do bleskovek programy s hodnocením 20% ?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kombajn 30. 1. 2007 10:21

Jde o nějaké výhodné propojení? Nechápu třeba odkaz na program Nature Illusion Studio 1.8 na Gigamanii. Pokud opravdu budou po pouziti programu fotky jako zive, proc ho lidi hodnoti jako 1/5 ????
kombajn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod harmasan 30. 1. 2007 10:34

Tak tohle by mě taky zajímalo.
Celkem mě tenhle způsob propagace Gigamanie štve, je to hooodně násilné (zvlášť když člověk čte Živě na mobilu přes GPRS, to je pak radosti, že si může stáhnout nějakou křapku pro Windows).
harmasan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomasek1234 30. 1. 2007 10:37

K cemu dava Zive.cz do bleskovek programy ?
Phenom™ X4 Quad-Core Black Edition 9950 2.6GHz 125W socket AM2+ ,BOX, 4GB RAM, ATi HD4850, Samsung SpinPoint F1 1TB, Samsung 2053BW, 20'', Seasonic :)
Tomasek1234
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Snoopy 30. 1. 2007 11:31

reklama na gigamanii, nic vic... skoda, ze i spatne hodnoceny produkt, je v bleskovce oznacen za oblibeny apod.
Snoopy
Junior

Odeslat příspěvekod Vlasta W. 30. 1. 2007 17:34

Ad kombajn: Programy, které linkuji, opravdu nezkoumám. Vybírám je z programů, které redaktoři Gigamanie ten který aktuální den přidali. Obvykle buď podle názvu, k němuž se dá vymyslet pěkný titulek na bleskovku, nebo podobně podle zajímavé funkce daného programu.

Harmasan: Pokud se tomu chcete vyhnout, ignorujte půlnoční bleskovky, které zavání softwarem.

Snopy: Za oblíbený či dobrý apod. označuji jenom programy, o nichž si to opravdu myslím. Nemůžu samozřejmě dát ruku do ohně za prolinky, které jsem dělal půl roku nazpět, můžu ale říct, že nechválím zbytečně.
V tomto vesmíru jsou problémy, na něž neexistují odpovědi.
Pohyb rukou, pohyb rtů, z jeho slov příval myšlenek a z jeho očí šleh žáru!
Redaktor Computeru a Živě.cz
Vlasta W.
Redaktor Živě.cz

Odeslat příspěvekod kombajn 6. 2. 2007 07:46

Ok, diky za odpoved. A ted abych si nasel nejaky lepsi web, kde pod bleskovkou nenajdu reklamu... :)
kombajn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hnedka 11. 2. 2007 16:58

Mne na gigamanii nejvic vadi, ze tam nejde pridavat komentare k programum (tedy jestli jsem neco nekde neprehledl).
hnedka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 11. 2. 2007 17:54

jj, me taky. Uz to pisu ponekolikaty... radeji nez nejaky hodnoceni si prectu komentare
Mobil-man
Pokročilý