Nejlepší vtipy o počítačích

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod fatman 3. 7. 2008 09:01

Petr-H píše:"Real programmers don't write comments - it was hard to write, it should be hard to understand."

Ne, OPRAVDOVÝ programátor začíná psát soft příkazem
Kód: Vybrat vše
copy con program.com
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
(J. Váchal, Krvavý román)
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 3. 7. 2008 09:13

A ti jeste vetsi zacinaji COPY CON PROGRAM.ZIP
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xsoft 4. 7. 2008 14:28

Tatranky.rar - energie sbalena na cesty.
.: Xsoft :.
xsoft
Junior

Odeslat příspěvekod deii 15. 7. 2008 09:26

Víš, jak šeptá administrátor?
?
ssh, ssh
deii
Junior

Odeslat příspěvekod WarCZ 15. 7. 2008 18:40

Pytlík píše:To mně připomíná jeden matematický:

Potkají se dvě křivky a ta jedna povídá:
"Já tě zderivuju, že se nepoznáš!"
A ta druhá:
"He, he, mně to nevadí, já jsem e na ikstou!"

U něho se nematematici nasmějí stejně, jako neprogramátoři nad výpisem zdrojového kódu...

a ještě to občas pokračovalo...
" ale ja derivuju podle Y ! "
https://zabovreska.webnode.cz/
Hodinky: Pebble Steel
Registrován od 19. 2. 2006
WarCZ
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kniter 16. 7. 2008 21:15

mtmccox2 píše:Dobrý den,

loni jsem provedl upgrade „Přítelkyně 1.0“ na verzi „Manželka 1.0“ a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V návodu není tato funkce zmiňovaná. Mimo to „Manželka 1.0“ také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například „Noční Poker 10.3“ a „Pivo 2.5“ od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že „Manželku 1.0“ nemůžu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k „Přítelkyně 1.0“, ale Uninstall skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit?

ODPOVĚĎ :
Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíce se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná možnost jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat vaše známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4.
:mrgreen: :mrgreen:
tenhle mě vždycky dostane

Odpoved 2: stiahnite si z webu uninstaller vrazda1.0 ten vam odinstaluje co chcete. Funguje tak ze najprv napadne operacny system a maze v nom za chodu systemove registre. Je vhodne si na to stiahnut specialny antyspyware, ktory blokuje pri odinstalacii manzelky1.0 spyware veznica3.0. Vrazda3.0 ma v sebe zahrnuty aj ten antyspyware ale je narocny na vykon celeho pc. Slabsie pc ho nezvladnu.
Lepsie je vsak mat nejaky azijsky operacny system na ktorom moze bezat aj manzelka10.0 a system sa este zrychli,
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Junior

Odeslat příspěvekod nowizz 4. 8. 2008 07:08

suk píše:
nowizz píše:Lidstvo se dělí na 10 druhů ...... Ti první rozuměnjí binární soustavě, ostatní mají pravidelný sex :D

muzu se zeptat na tech zbylych 8?

o tom to prave je .... 10 je v binarni soustave cislo 2 ... tudiz "lidstvo se deli na 2 druhy : ......."
Je těžké být největším blbcem - konkurence je veliká
nowizz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Libb 4. 8. 2008 11:34

- co to je 8 trilobitů?
- 1 trilobajt
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod JakubCh 4. 8. 2008 12:51

Investice do PC i přítulky jsou mrháním peněz...ale vlastně...PC má tlačítko Power, takže je to přece jenom lepší
JakubCh
Junior

Odeslat příspěvekod bunak 4. 8. 2008 17:14

When the dog bites You 1048576x, is it 1Mbit?
bunak

Odeslat příspěvekod Worm 4. 8. 2008 20:12

Víte, jak se nejlíp balí holky?
Přeci ARJéčkem! :-)
Worm
Junior

Odeslat příspěvekod czecher23 4. 8. 2008 20:50

Chlap pokuřuje cigaretu a vyfukuje obláčky dýmu. Jeho přítelkyně se naštve a povídá mu: "Nevidíš, že je na krabičce napsáno varování, že to škodí zdraví??!" A chlap na to: "Lásko, já jsem programátor, nás nezajímají warningy, jen errory!"
Hraju ManagerZone.cz -> Get in THE ZONE!
czecher23
Junior

Odeslat příspěvekod p5am 5. 8. 2008 10:46

Co mají společného víly, vodníci a sexuálně nefrustrovaní informatici?
Všichni se vyskytují jenom v pohádkách.

Paní učitelka v první třídě se ptá dětí, co dělají jejich rodiče. Hlásí se Anička a říká:"Moje maminka je paní doktorka."
"No vidíš, Aničko, to léčí nemocné lidi", chválí paní učitelka.
Honzík hlásí:"Můj tatínek je popelář!"
"Vidíš, Honzíku, odváží odpadky, abychom tady měli hezky čisto."
"A co dělá Tvůj tatínek, Pepíčku?", obrací se na premianta třídy.
"Můj tatínek je striptér."
"Eh, no, jsou různá zaměstnání", končí zaražená paní učitelka diskuzi.
Po hodině se paní učitelka Pepíčka ptá:"Tatínek je vážně striptér?"
"Není, on pracuje v Microsoftu, ale my se za to doma všichni hrozně stydíme"

Na počítačové výstavě
Jde otec se synkem na výstavu počítačů.
Před krásným výkonným "Pentiem III" synek vzdychne:
"To je bezva chytrá mašina".
"Když je tak chytrá, tak at ti poví, kde je tvůj táta", řekne otec a jde se schovat za počítač.
Synek naťuká své rodné císlo a otázku: "Kde je můj tatínek?"
Počítač na to: " ..... tvůj tatínek chytá ryby v jižních Čechách, a ten blbec, co si myslí, že je tvuj táta, je schovanej za mnou..."

Přijde takhle malý informatik do školy, do první třídy. Paní učitelka se ptá, kdo umí počítat, informatik se přihlásí. Tak se ho zeptá, kolik je 5-2, on s přehledem, že 3.
Paní učitelka se zamyslí a zeptá se:
"A kolik je 2-5?"
"253."

a jeden pro teoretiky:
Proč pařez nemůže být strom?
Protože obsahuje kružnice.

a pro matematiky:
V hotelu spí inženýr. Hotel je to ale nebezpečný a v noci mu na pokoji vypukne požár. Zápach hořícího koberce ho probudí, tak doběhne k umyvadlu, natočí plný kýbl vody a oheň uhasí.
Za rok tam spí fyzik. Jenže co se nestane, zase to tam chytne. Fyzika to také probudí, vytáhne si zápisky z přednášek, numericky vyřeší pár diferenciálních rovnic, natočí do kýble 7,8666667 litrů vody, oheň uhasí a jde si lehnout.
Za další rok tam spí matematik. Zase mu tam hoří. Vstane, dojde k umyvadlu, zkusí, jestli teče voda, zjistí, že řešení existuje, a jde si lehnout.
p5am
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p5am 5. 8. 2008 10:48

Dva programátoři v TV vědomostní soutěži:
Takže pane Jaroslave, pan Zbyněk dostal na papírku jméno osobnosti a vy máte hádat, kdo to je, a to jen pomocí otázek, na které Pan Zbyněk může odpovídat jen "Ano" nebo "Ne". Jaroslav: Jaké je jméno osobnosti kterou představujete? Zbyněk: Ne, ano, ne, ano, ne, ne, ano, ano; ne, ano, ano, ne, ne, ano, ne, ano; ne, ano, ano, ne, ne, ne, ano, ne; ne, ano, ano, ne, ne, ano, ne, ano; ne, ano, ano, ano, ne, ano, ne, ne; ne, ano, ano, ne, ano, ano, ano, ano; ne, ano, ano, ano, ne, ano, ano, ne; ne, ano, ano, ano, ne, ne, ano, ano; ne, ano, ano, ne, ano, ne, ano, ano; ne, ano, ano, ano, ano, ne, ne, ano;
p5am
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mbing 5. 8. 2008 17:58

Mně vyšlo Sebetovsky. 8-)
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka