dadasfx píše:Matysek tomu rikam opravdova paranoa.

firemni pocitace chapu.
Tiez si myslim, sanca ze sa to stane na domacom PC je zhruba 0,01%. Moj HDD ma teplotu cez 30C, cize ziadny prach ani prehrievanie a taktiez do PC nejak casto nekopem, takze tych par rokov by mal vydrzat a keby nieco, tak by ma mal SMART upoznornit, ale k teme.
Uz sa mi stalo par krat, ze Windows proste spadol a nesiel spustit ani nudzovy rezim, tak som len urobil format, nainstaloval vsetko znovu a za par hodin bolo vsetko ako by sa nic nestalo, jedine o com by som prisiel, by boli ulozene pozicie hry, ktoru som prave hral, akurat COD 4 online statistika vie poriadne nastavat. Software pouzivam len freeware, linky mam zalohovane spolu s favorites a dokumentami online, na druhom HDD a na kluci, cize ziaden software ako je Acronis, ktory zalohuje vsetko, aj to co clovek nechce, by som nepouzival. Planujem este dokupit externy HDD, na ktory si hodim aj filmy, len cakam az padne cena 1TB HDD, ale inak ich zalohovat nemusim, kedze ich mam na DVD, ale nechcelo by sa mi ich vsetky znovu upravovat.