Podložka pod myš

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod FABi2 3. 9. 2008 21:12

Kde môžem kúpiť podložku pod myš v tvare loga Windows Vista? Alebo kto má nejaký PC shop a dostal to tam ako reklamný predmet a vedel by mi to poslať nejako poštou?!

Ďakujem
FABi2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Thomas123 3. 9. 2008 21:20

Podložku ještě někdo používá?
// I vy můžete mít legální software, stačí používat Linux Ubuntu //
Thomas123
Junior

Odeslat příspěvekod FABi2 3. 9. 2008 21:52

Thomas123 píše:Podložku ještě někdo používá?

//

Asi nie, ale toto je moja úchylka...
FABi2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Thomas123 3. 9. 2008 22:11

Aby jsi neřekl, že jsem měl jen blbou otázku, ale prolezl jsem několik méně známých obchodů a nic. Ale nezoufej, našel pro tebe jedno řešení.

Našel jsem podložku za 72Kč, ale musíš jich vzít alepoň 100ks (tzn. podložky za 7200Kč :lol:)

Je to zakázková výroba, řekneš si co chceš a oni ti to udělají, asi tak.

Chtěl jsi jednu a našel jsem Ti jich 100, to je dobrá koupě, mít zbytečných 7000Kč, tak do toho jdu :-D .
// I vy můžete mít legální software, stačí používat Linux Ubuntu //
Thomas123
Junior

Odeslat příspěvekod FABi2 3. 9. 2008 23:24

Thomas123 píše:Aby jsi neřekl, že jsem měl jen blbou otázku, ale prolezl jsem několik méně známých obchodů a nic. Ale nezoufej, našel pro tebe jedno řešení.

Našel jsem podložku za 72Kč, ale musíš jich vzít alepoň 100ks (tzn. podložky za 7200Kč :lol:)

Je to zakázková výroba, řekneš si co chceš a oni ti to udělají, asi tak.

Chtěl jsi jednu a našel jsem Ti jich 100, to je dobrá koupě, mít zbytečných 7000Kč, tak do toho jdu :-D .

//

100 mi zasa netreba:-D
FABi2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Matysek 3. 9. 2008 23:51

Reklamní agentura či grafické studio Vám jí vyrobí na zakázku. 1ks klidně vyjde i na 500,--

To Thomas123: Kdokoliv, kdo vyžaduje preciznost při práci s myší.
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod FABi2 4. 9. 2008 14:01

Matysek píše:Reklamní agentura či grafické studio Vám jí vyrobí na zakázku. 1ks klidně vyjde i na 500,--

To Thomas123: Kdokoliv, kdo vyžaduje preciznost při práci s myší.

//

Uff... 500 Sk je dosť...

EDIT: Kč
FABi2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dadasfx 5. 9. 2008 18:48

Zavolej natvrdo a nadrzo na Microsoft a rekni jim ze by si rad podlozku s logem windowsa, ale ze ji nikde nemuses sehnat a at ti jednu poslou a ze jim za to moc dekujes a ze jsi spokojeny zakaznik a ze uz se tesis az budes zase utracet penize za win 7. A oni ztoho budou tak zlbnuti ze ti poslou podlozku s logem a mozna i mys :D Na zakaznickem centru te s nejvetsi pravdepodovnosti podpalkuji s podekovanim za vernost, ale nenech se a rekni ze chces spojit se supervizorem a pak s jeho sefem a bud neodbitny dokud ti to nedaji :D
„Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.“ 'Albert Einstein™'

Každý by chtěl do nebe, ale nikomu se nechce zemřít.
dadasfx
Junior

Odeslat příspěvekod octr 29. 4. 2023 19:14

Co je nejlepší použít za materiál a barvu jako podložku pod optickou myš? Vyzkoušel jsem kupovanou podložku modrý textil nalepený na nějakém molitanu, pak papírové podložky bílé i různobarevné, standardní desku kancelářského stolu lakované světlé dřevo, stále nejsem spokojen, na monitoru se šipka občas zadrhává, máte nějaký tip, co je pro optickou myš nejlepší podklad?
Mám nyní tuhle bezdrátovou myš: https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/produkt/mys-canyon-bezdratova-modra, ale ani s předchozí drátovou optickou myší to nebylo OK, tak si nemyslím, že je problém v optické myši, ale spíš v podložkách.
octr
osobne