od dockalacek 8. 12. 2008 10:22
Tak já se tady k tomu taky vyjádřím. Milý Swarme, překvapuje mě, že chcete toto téma zamknout. Proč? Kvůli tomu, že je tady pod tím hádka, kterou jsem já nevyvolal? Nebo Vám vadí, že je to neobjektivní? Lidi si zakládají témata s daleko stupidnějšími věcmi, ale proč vám vadí zrovna to moje, to vážně netuším.
No a pochopitelně by to nebyl CeCo, kdyby neustále něco nekritizoval, nehaněl a neshazoval, protože je prostě nejlepší a nikdo na něj nemá. Jsem schopný připustit, že se v noteboocích celkem vyzná, ale nemusel by to dávat tak okatě najevo a více pokory by mu rozhodně neškodilo.
Jinak, pokud tedy považujete mou anketu za trapnou a stupidní, tak se divím, že vám stojí za to se k ní vyjadřovat. CeCo dělal moderátora dříve, teď místo něho nastoupil Swarm, ale oba by mohli vědět, že možnosti vytváření anket na tomto fóru nejsou zrovna široké. Tudíž je celkem umění formulovat otázku tak, aby byla skutečně neprůstřelná a aby ani CeCo nenašel žádnou chybu. Když k tomu přičtu fakt, že pod jednou otázkou může být maximálně 10 odpovědí, není to snadné. CeCovi chyběla možnost zatrhnout "Vlastním více notebooků." Samozřejmě, že bych tam tuto variantu mohl vytvořit, ovšem na úkor jiné značky (třeba HP), a v tu chvíli by se mi ozvali majitelé HP a byli by pěkně naštvaní..
Ono kritizovat je vždycky snadné, ale pokusit se o to, do toho už se každému nechce. Ještě zajímavější by byla anketa ohledně spolehlivosti notebooků, jenže tu už mi Swarm zamkl. Přitom by to spoustu lidí zajímalo. CeCo si takovou anketu dělal a pokud si dobře vzpomínám, prosil ho Devastor o její zveřejnění. Neuspěl.
Vůbec netvrdím, že je má anketa dokonalá, Swarm by určitě zvládl vytvořit milionkrát lepší. Moc rád se nechám poučit. Jinak myslím, že je nad slunce jasné, že je tahle anketa určena pro majitelé notebooků.. Tedy pokud žádný nevlastníte, nehlasujte. Hlasovat můžou i majitelé minibooků a zaroveň se omlouvám všem majitelům VBI, Benq, Panasoniců a dalších, ale bohužel už nezbylo místo..
Poslední věc, která mě zajímá, je zamykání témat. Podle čeho moderátor usoudí, že je téma nepřínosné. Je to podle toho jak se vyspí? Pokud bych tady používal vulgarismy, šířil xenofobii a já nevím co ještě, klidně mi dejte LOCK. To samé v případě, že bych se jenom chlubil svou nadupanou grafikou.. Ale tahle anketa je přece úplně neškodná, ne?
Mrkněte do sekce PC sestavy. Kolika lidem do týdne tam radíme při výběru. Spoustě. Jeden chce PC do 20k Kč, další do 30k. Přitom tam mají Doporučené sestavy od Blacka II, které jsou velmi dobře navrženy.
Takže to je vše. Pokud chcete, hlasujte. Nebo zkuste vytvořit mnohem lepší anketu..
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)