Já ten svůj vymyslel poměrně nedávno, když jsem se registroval sem. Chtěl jsem sice jenom Shitman, ale to už bylo obsazené (ale nevyužívané), tak jsem ještě něco připsal.
mám seznam několika nicků, který rovnoměrně střídám...
a dělám to proto, aby nebylo na první pohled zřejmý, že 80% internetu ovládá jeden člověk...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
Buď můžu říct celou pravdu, nebo to zakamuflovat a prozradit jen to, že to jsou náhodná písmena bez ladu a skladu..
jinak mtmccox2 jsem jedině na SF, všude jinde jsem obyčejnej mtmccox (tady se nějak rozbila první registrace na CPRESS a nefungovalo mi přihlašování do fóra, tak jsem se musel registrovat podruhé s dvojkou)
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?
oneill s původem ve jménu Jack O'Neill ze seriálu StarGate byl obsazený, přidal jsem SX1, jako označení mobilu, který jsem měl v době registrace na MM.
já ani nevím... h4ns podle jmena a alfa... to jsem tam nějak přidal, aby byla jistota, že když někam přijdu, nebude tam registrovaný nikdo s podobným nickem... proč mě napadlo zrovna "alfa" nevím, prostě napadlo, no