k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
no, jen si ten Dwarf Fortress spusťte a jestli udržíte aspoň 60 FPS po celou dobu hry, tak si můžete dát OCCT jako šetřič a furmark jako wallpaper...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
muj nazor je metro 2033 kdyz jsem videl optimalni naroky tak jsem myslel ze je to fake ale kdyz jsem si ji pak chtel zahrat tak to muzu akorat potvrdit..
-- no apple -- no facebook -- no akon --- no problem
Pokud bych to bral podle plynulosti na maximální nastavení ve hře, tak by to byl Flight Simulator X. Jinak bych souhlasil s Metrem 2033
The Cylons were created by men. They rebelled. They evolved. They look and feel human. Some are programmed to think they are human. There are many copies. And they have a PLAN.
Záleží na tom na co má být nejnáročnější. Takový Crysis, nebo Metro2033 jsou nejnáročnější hry na grafickou kartu, naopak takové GTA4, či B:BC2 jsou hry které jsou nejhladovější po procesorovém výkonu. A taková ARMA2 je hladová jak po procesoru, tak po grafice, takže je zřejmně jasným výtězem.