dealextreme.com - historie objednavek track code

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 29. 12. 2010 22:52

Objednal jsem par blbosti z dealextreme.com ale ani jedno nemuzu dohledat v historii objednavek.

Drive to slo bez problemu. Objednal jsem zbozi, prisel mi kod kterym sla na poste trackovat zasilka.

Cca pred pul rokem to zaclo blbnout. Zmizeli mi veskere objednavky z historie, nove zasilky se tam uz neukladaji a trackovat pres trackovaci cislo take nejdou. Vzdy mi to vypise, ze pod mojim emailam to uvedeny trackovaci kod nenalezlo.

Zbozi vzdy prijde v poradku po cca 14 dnech ale stve me ta nemoznost hlidat aktualni stav a ze nevidim zadne zbozi v objednavkach, tudiz mi ani nepribivaji zadne DX body.

Ma nekdo podobnou zkusenost?
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audis 29. 12. 2010 22:55

ehm, za dx jsem objednával asi 3x za polední 3 měsíce. trackování nehrodím, vždy nějak dalo nějaké info, co je s objednávkou. detaily nesleduju.

co mě štve, přišlo domu třeba jen 9 věcí z 11. z posledních 2 objednávek nedorazily asi 4 věci z každé v hodnotě z každé objednávky asi 4 - 8 USD neřeším ale mrzí mě to. těšil jsem se na ty drobnosti.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 30. 12. 2010 09:00

Me zatim vzdy prislo vse. Zkousel jsi to reklamovat pres "item missing"? Ja mel akorat jednou trosku jiny problem. Kupoval jsem kabel na Sony Ericsson a prisel na Nokii ale to jsem vyreklamoval v pohode. Poslal jsem jim fotku toho kabelu a oni mi hned na to poslali ten spravny. Ani jsem nemusel tu Nokiackou koncovku vracet zpet do Ciny, tu mi nechali a strelil jsem ji na aukru.

Ale to, ze se mi objednavky neukladaj pod muj account me vytaci.
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Kolemjdoucí