Upgrade grafiky- bude stačiti Q6600 ?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod PC 29. 7. 2011 22:14

Hry už moc nehraju, v podstatě sem dohrál Witcher 2, těšim se na L.A. Noire. V podstatě mi ještě dost věcí jede na maximum. Ale třeba DX 11 prostě nemam a těšim se na Bf3 jež by měl z DX 11 těžit. Protože má být brzy nová generace grafik je logicke že nechci investovat do stávající. GTX275 stála 5k a je v poho dodnes, tak předpokládám že bych do toho dal zase pětku...(AMD 7870 ?) otázka je myslíte že bude pořád stačit Q6600 na 3.6GHz ? Já totiž na PC už dělám málo, vice pracuji na OS X a na nové pcčko mít nebudu a ani se mi do toho nechce kvůli pár gameskám kupovat nový kompík... GPU by mi stačila ale samo nelibilo by se mi kdyby se dusila... Hraji na full HD monitoru. Díky
Naposledy upravil Bari007 dne 15. 9. 2011 20:56, celkově upraveno 2
Důvod: Přesunuto z Grafické karty
PC
Junior

Odeslat příspěvekod Matysek 29. 7. 2011 22:23

$50 ze pockas :) ... sice na pate strane bude lock, ale prosim nemazat. Po kratce odmlce si to rad prectu.

PC: May the Force be with you^^
http://www.tomshardware.com/reviews/gef ... ,2977.html
http://www.tomshardware.com/reviews/bes ... ,2964.html

GL&HF
Nice day
GfC
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod PC 29. 7. 2011 22:36

Zřejmě sem to nenapsal jasně -chci počkat na nějakou AMD řady 7000, teď bych vzal GTX560Ti ale když už brzo budou nové karty tak chci samo novinku...akorát že maj být pci express 3 a já mám ještě jen 1.5. Ale primární dǔvod je nyní už zcela jasná podpora dx11 vývojáři což dřív nebylo aktualní ale dnes už ano, viz dx 11 patch pro Crysis 2, shogun 2, nebo komplet engine u BF3, mód pro gé té ácko no a samo kdo ví jak moc opět R* pokoní konverzi L.A. Já nevěřím že by to GTX275 rozdýchala, tak chci radši novou GPU. Kdyby šla ta gtx275 použit na phys x to by bylo něco.
PC
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 29. 7. 2011 22:40

Jestli bude další GTA stejnej paskvil, jako první release čtvrtého dílu, tak ti nepomůže asi ani nadupaná grafika..

Bejt tebou - počkám si. Kdo ví jak to bude či nebude.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod PC 29. 7. 2011 22:55

Teď sem u konkurence našel článek testovánim gtx275. potvrdily to že zatim stačí. A pry Radeon 7k bude až v lednu ? Ja myslel ze teď právě kvůli battlefieldu 3 a L.A. Noir ?
PC
Junior

Odeslat příspěvekod soap mactravish 29. 7. 2011 22:57

5 stran. Menej nie.
soap mactravish
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dodo677 30. 7. 2011 04:02

..už zase..... :oboze
...narážky nVidiotů na ATi a fanATiků na nVidii není potřeba komentovat...
Dodo677
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod milsimr 30. 7. 2011 04:08

:lol:
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod kevin a perry 30. 7. 2011 10:26

ted se zadna nova rada grafik nechysta, lol
počkej si jak ti to pobezi a pak zacni premyslet(aspon jednou) do čeho investovat.
GA Z68MX-UD2H-B3|Core i5 2500K@4,2Ghz default Vcore(@5Ghz, 1,41vcore) +Noctua NH-C14|4GB DDR3 Corsair 1600Mhz VengeanceLP|nVidia GTX 560 Ti + GELID rev.2 ICY VISION | 2x OCZ Vertex2 60GB SSD :) |Enermax MODU II 82+ 625W|LIAN LI PC A04 black
kevin a perry
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Shitman 30. 7. 2011 12:05

Řešit tady grafiky, které ještě veřejnost nemohla vidět a ani není známý přibližný výkon, to je ... no prostě klasika z PCho dílny. :lol:
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod BinLadin (novy) 30. 7. 2011 12:36

C2Q ti to už bude brzdit ...
BinLadin (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod PC 30. 7. 2011 12:46

Já se omlouvám ale nové grafiky se vždycky uváděly na podzim a s tou mediální masáží okolo Battlefieldu 3 jsem myslel že mají být prakticky za měsíc. Netušil jsem že mají vyjít až po Vánocích. (Čemuž nevěřím, vždycky firmy chtěli stihnout předvánoční trh.)
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 30. 7. 2011 14:19

Imho.. prostě lol :lol: Hele s tou mediální "masáží" bych se taky mohl bát, že na svý HD 5770 příští rok nerozjedu Mass Effect 3. A víš co? Strach v tomto směru rozhodně nemám.

Zbytečně hrotíš ..
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod PC 15. 9. 2011 19:58

Tak koukám na svůj osamocený Big Tower a říkám si jestli na to není lepší jít od lesa a začít pomalu šetřit na komplet nový kompijůtr.... Teď jen zásadní otázka - 2700K anebo radši ten nejlacinější (ještě čtyřjádrový) CPU na nové hi-endové platformě ? Tam ale asi bude dost děsivá cena desek, co :(
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Junior

Odeslat příspěvekod Dodo677 15. 9. 2011 20:11

....teď bych dal nevím co za toho smajla co mláti hlavou o zeď.... :roll:
...narážky nVidiotů na ATi a fanATiků na nVidii není potřeba komentovat...
Dodo677
VIP uživatel

Další stránka