I pokud by neco pochopil jeden clovek z miliardy - je takovy problem to do specifikaci napsat? Jakou ma pak zakaznik jistotu, ze dostane to, co zaplatil? Vseobecne plati nasledujici pravidlo: "Pokud se nemam za co stydet, uvadim vse do podrobna a transparentne".
AD reference: Bez naskenovanych opisu faktur je to s referencemi stejne, jako u pana Slabeho a firmy Deredes. Reference taktez uvadel, ale nikdo z oslovenych "referencnich" zakazniku o jeho existenci nemel ani poneti.
- - -
Konkretne ja jsem k zadnym zaverum nedochazel a nic o dotycne firme jsem nezjistoval, jen jsem podotknul, co se kde resilo jindy a jinde. Spise na Vas je dolozit, ze jste nikdy nemlzili - hned v nasledujicim odstavci se ovsem priznavate, ze tak cinite, a to minimalne u pevnych disku. Potom mi neni jasne, co mate za problem v tom, kdyz pojmenuji veci pravym jmenem.

- - -
Ja osobne zadny problem nemam se zadnou firmou. Nemusite se bat, na foru nemame zadne provize od zadneho z vetsich eshopu za to, ze jim "shanime zakazniky". Pokud by Vas eshop dokazal export celeho kosiku jako hash, pokud zacnete uvadet u vsech komponent uplne, cele a pravdive informace a pokud budete mit konkurenceschopne ceny, s ledovym klidem budu doporucovat celemu foru nakup u Vas.
- - -
Kvalita sluzeb se neda zjistit z recenze. Do tech i takovy CZC dodava pocitace s profesionalne upravenym cablemanagementem, atd. Jak je to u beznych sestav pro bezne zakazniky, i to se da na nasem foru najit. A reknu Vam predem, ze je to dost hruza.
Jasne, i panove z CZC se ozvali. Ale nikdo z prodejcu. Nikdo z techniku. Napsal Pí-áR reditel. A jeho psanicko se neslo v podobnem duchu, jako pisete Vy - v duchu ublizeneho clovicka, jemuz nekdo prislapnul kuri oko.
Pan PR reditel tehdy argumentoval, ze udajne slo o jednotlive pochybeni, technika, atd. Mozna bych mu to i rad veril. Ale to bych nesmel dostat nekolik desitek SZ s fotografiemi (a skeny faktur, dokazujicich, ze sestava je vazne z CZC), jez mne presvedcily o opaku.
Bohuzel doba je zla. Naucila spoustu lidi pristupovat k neznamenu, drazsimu a nepravdive informujicimu eshopu proste nevstricne. Proc tedy namisto oborovani se na administratora fora nezkusite radeji promptne odstranit ty nedostatky, jez jsou Vam vytykany? Mozna by to byla pro vsechny strany prijatelnejsi cesta. Resp. tedy urcite pro zakazniky. A prave o ne by Vam, jako prodejci neceho, snad melo jit v prvni rade. Nebo se v necem mylim?
PS: To, ze je dotaz na smetisti ma opodstatneni. Do sekce s vyberem sestavy se nehodil, proto byl presunut. Sestava se v topicu nevybira. To jen pro pripad, ze by v tom presunu nekdo chtel hledat neco osobniho.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)
| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |