Jak se bránit počítačovému expertovi?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod oooooooooo 16. 9. 2011 15:52

Kód: Vybrat vše
Ak ste komunikovali iba ustne a utocnik napriek tomu vie, co ste medzi sebou hovorili, povedal by som, ze tvoj problem sa v skutocnosti skryva niekde inde.

Bud se budete balit do alobalů a scházet v protiodposlechove mistnosti,čepici si vysteleš olovem nebo se holt smiřiš s tim že přitelkyně občas pokecá i s ním o tom co jí řikaš.Nebo maš rad dramaticke posty na forech - pochybuju že toto je věc na počitačový web,spiš duševní poruchy a tak.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bari007 16. 9. 2011 16:06

carreaum17 píše:Ale zkus mi teda racionálně vysvětlit, jak je možné, že ...

Přestaň brát drogy a tyhle stavy časem zmizí.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kejki3 16. 9. 2011 20:38

Smiř se s tím, že existují lidé chorobně lhaví a že je to možná ta přítelkyně. Mám v rodině schizofrenika a dokáže být velmi přesvědčivý.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bari007 16. 9. 2011 21:00

Taky takového člověka znám. A není to nic příjemného.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Carismatico 16. 9. 2011 21:32

Bari007 píše:
carreaum17 píše:Ale zkus mi teda racionálně vysvětlit, jak je možné, že ...

Přestaň brát drogy a tyhle stavy časem zmizí.

A co je tohle za argument? Na otázku taková nesmyslná odpověď. Tohle je úžasné škatulkování, dnes je normální nevěra, tak proč by nepodváděl každý, že. Taky existují tyhle a tyhle typy lidí. Dneska cokoliv působí nenormálně tak hned je to sci-fi nebo dotyčný má fantazii nebo prostě lže, ale zamyslet se nad tím, zda by to mohla být skutečnosti nebo v čem tkví příčina, to už je div nemožné....

Nevím, koho máte vy za partnery či partnerky? Ale pokud jste jste vy tohle chování zažili a byli jste svědkem nevěry, tak to neznamená, že všechny ženy se tak automaticky chovají. O stalkingu atd - toho zřejmě moc nevíte, co takový stalkeři dokážou a dotyčný či dotyčná, kteří byli svědkem podobného chování a napsali by zde, tak by z vaší strany byly reakce pouze typu " blázen ", " sranda ". Je strašně jednoduché napsat, podvádí, lže.....

Těm co mi dokázali poradit a napsali konstruktivní řešení tímto děkuji....

PS doufám, že nikdy nezažijete podobné chování, ne-li horší. Aneb kdo není v kůži toho člověka, nikdy nepochopí....
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Junior

Odeslat příspěvekod p0etrik 16. 9. 2011 21:52

Aby vas dokazal takto peclive sledovat, to by stalo hodne penez. Teda pokud nahodou nemas v mobilu nejake "smeti", ktere muze odposlouchavat. Ale zase ze by u toho sedel cely den? To je hodne divne. Kazdopadne jak rikaji ostatni: Zajit na policii. I kdyby to nakrasne delala ona, tak to z ni sikovny policajt hrave dostane.
p0etrik
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 16. 9. 2011 22:07

Shrnu fakta

- ten člověk je IT odborník, prý vlastní dokonce IT firmu
- psala si s ním pouze krátce a jedno ho viděla
- už v té době ji prostě špehoval, přihlásila se ihned jí psal, byla online - byl online. Sám jsem si to ověřoval
- je to hodně hezká holka, takže pokud se cítí jako zhrzený a odmítnutý nápadník tak reakce můžou být až extrémní. Určitě každý člověk slyšel o tom, jak odmítnutý člověk, bejvalý přítel ten protějšek dokonce až zabil.

Sám jsem jednou v pořadu 112 viděl, kdy bejvalý přítel psal ex-přítelkyni denně kolem stovek zpráv, všude ji sledoval, před domem ji vždy fyzicky napadl, policie to odložila až ji nakonec zabil.....

Carismatico
Junior

Odeslat příspěvekod brazda.l 16. 9. 2011 22:14

No evidentně si něco zanedbal, když měla přítelkyně potřebu se seznamovat s cizím chlapem a dokonce se s ním i setkat. Celý mi to přijde hodně přitažený za vlasy. Zjisti si totožnost (přítelkyně asi ví), a jdi si rozumně pohovořit, i když na to už je asi dost pozdě. Takže hurá na Policii se všemi důkazy co máš. A rozhodně je potřeba konat, a né psát na forum.

Vypnout PC, mobil a uvidíš.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 4GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+
| HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad R500 2732-7JG
brazda.l
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 16. 9. 2011 22:20

Nezanedbal, ona si víc rozumí s chlapami ale bohužel není chlap, který by ji nechtěl na chození. Já to mám zase naopak v drtivé většině mezi mé přátele patří ženy. Taky jsem občas seznamoval a za účelem přátelství jsem té dotyčné na sebe dal číslo a viděli jsme se, ale rozhodně bych netušil, že to vzejde do takových " extrémů ".

Jen bylo zvláštní, že pokud jsme oba byly mimo dosah internetu, tak rázem jako by přestal existovat. To samé, byl jsem celý den mimo PC a večer jsem šel na PC a ihned ji začal psát.

Carismatico
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 16. 9. 2011 22:25

Už jsi šel konečně podat to trestní oznámení na policii? Nebo čekáš, že tě bude policie sama kontaktovat poté, co si postěžuješ zde na fórum?
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mrak 16. 9. 2011 22:33

Já bych to viděl tak, že se carreaum17 vydává za oba :D Což by i sedělo :D Až na to, že se s ním přítelkyně jednou viděla :D Celej ten příběh stojí za ***** s prominutím a pokud nepůjdeš na policii, nic nevyřešíš.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Junior

Odeslat příspěvekod piErcE 16. 9. 2011 22:34

carreaum17 píše:Shrnu fakta

- ten člověk je IT odborník, prý vlastní dokonce IT firmu
- psala si s ním pouze krátce a jedno ho viděla
- už v té době ji prostě špehoval, přihlásila se ihned jí psal, byla online - byl online. Sám jsem si to ověřoval
- je to hodně hezká holka, takže pokud se cítí jako zhrzený a odmítnutý nápadník tak reakce můžou být až extrémní. Určitě každý člověk slyšel o tom, jak odmítnutý člověk, bejvalý přítel ten protějšek dokonce až zabil.
.

IT odborník je dneska ledaskdo. IT odborník by nezvládl to, co ti údajně dělá.

jinak projevuješ typické znaky - v žádném případě nepřipouštíš, že tím, kdo to celé řídí, není tvá polovička ale on, ačkoliv je to technicky prakticky vyloučené, aby to "dělal" bez její nebo tvé pomoci.

jinak samozřejmmě, pokud tu nehraješ nějakou divnou hru, tak samozrejme to vubec nema smysl resit tady (neb to tu on nejspis cte , kdyz ma udajne pristup ke vsemu) a jit na pčr.
Garmin DriveLuxe 50 - iPhone SE - Octavia III 1.4 110 kW DSG
piErcE
Junior

Odeslat příspěvekod Mrak 16. 9. 2011 22:38

Tak stačí, aby tu napsal, že jde zítra na policii a možná přestane, dostane bobky :D Když si to přečte :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 16. 9. 2011 22:48

Tak víme, jakou cestou ovládal její PC. Nedávno mi přítelkyně řekla, že si všimla jak zničehonic se ji po ploše monitoru pohybuje kurzor. Nepřikládal jsem tomu žádnou váhu.

Nyní jsem se ji zeptal, jaké nainstalované programy má. Mezi programy je TeamViewer, je možné, že přes tento program se dostal k tomu, aby ovládal PC?

Carismatico
Junior

Odeslat příspěvekod brazda.l 16. 9. 2011 22:53

No tě pic :-D :-D

na to musí být skutečně IT odborník.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 4GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+
| HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad R500 2732-7JG
brazda.l
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka