Jak se bránit počítačovému expertovi?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 16. 9. 2011 23:05

jelikož je teamviewer mimojiné aplikace pro vzdálenou správu, tak je jeho použití na "ovládání PC" téměř vyloučeno, teda pokud to opravdu není špičkovej IT odborník...

já bych toho nechal; celej ten příběh je tak absurdní, že když se zamyslíš nad fakty, který nám sem píšeš, určitě tě napadne lautr to samý, co my ti tady zákonitě můžeme a musíme odpovědět...

příspěvek obsahuje prvky ironie
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod em.tom 16. 9. 2011 23:10

Osobně bych se zamýšlel nad tím, jak se tam dostal, než nad tím, jestli je možné, že auto může jezdit. Protože teamviewer se bez teamvieweru na dálku do počítače dost blbě dostává. BTW nepíšeš nějakou detektivku? :-)
HP Elitebook 8440p + Intel 320 80 GB = Silent power in the package made of magnesium and aluminium :-)
em.tom
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 16. 9. 2011 23:37

Tak přítelkyně sdílí PC se svým bráchou a ten prý TeamViewer používá ke komunikaci a nevím k čemu jinému ještě. Sám vím, měl jsem jednou nainstalován TeamV. a člověk na druhý straně mohl v mém PC cokoliv dělat a jemu stačilo pouze, abych mu sdělil heslo a poté již mohl s mým PC komunikovat. Dokonce se mu podařilo mi obnovit " bricknutý telefon ".

Jinak dějou se horší i více absurdní věci.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 17. 9. 2011 08:37

Měním své stanovisko z "přestat brát drogy" na "vyhledat lékařskou pomoc".
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod suk 17. 9. 2011 14:47

A dneska nic? Pokracujteeeee! :(
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Oggi09 17. 9. 2011 19:34

A je to opravdu přítelkyně nebo "přítelkyně"?
Oggi09
Junior

Odeslat příspěvekod suk 17. 9. 2011 20:31

Predpokladam ze mnohacetnou poruchou osobnosti netrpi, takze nam tu o sve prave ruce nepise...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LGA 19. 9. 2011 01:19

carreaum17 píše:Bylo zajímavé, že když jsme spolu byly týden v Jeseníku, dva týdny na Šumavě - tak ani SMSka.

brazda.l - jo ono je to vtipné a bizardní. Ale zkus mi teda racionálně vysvětlit, jak je možné, že když jsem byl předevčím venku s kamarádkou a fotil jsem ji, tak on večer oznámil sms mé přítelkyni " taky tak fotí tebe? Proč ti neudělá takhle hezké fotky "

Evidentně pak sleduje i tebe. Nebo jsi řekl své přítelkyni o tom focení?

A ví dotyčný obtěžovatel, že se s tím problémem svěřuješ zde?
LGA
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 19. 9. 2011 03:41

Třeba se přes T.V. dostal na ty nafocené fotky, které se pak uložily na disk... bla bla..
Když se můžou soudit případy, kdy nějakému týpkovi ze SK ukradli MacBook (který se pak prodal) a typan pak sledoval přes net veškerou aktivitu na tom booku... proč by se nemohlo podat trestní oznámení na tohle?

Stejně mi to celý přijde nějaký přitažený za vlasy..
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod oooooooooo 19. 9. 2011 09:26

Kód: Vybrat vše
a ten prý TeamViewer používá ke komunikaci
IT odbornik bude použivat k skrytemu šmírovaní TEAMviewer jak tvrdiš?Já si až doted myslel že použije jednu z milionu znamych zranitelností a technik,navic bych předpokladal že nebude udeřený na hlavu a misto aby někde zahadně jezdila myš bude mit pohodlně vystupy na jinem mistě aniž by s myšíi musel razovat na cizím stroji - to býva takové trochu podezřelé.Podle mně tady placaš co ti slina na jazyk přinesla a to pako nebude ani tvoje stará ani ten tajemný ale ty.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Python.p 20. 9. 2011 16:02

jak píše Bari007 přestat brát drogy, především pervitin a kokain které mají za vedlejší účinky paranoiu a jak by řekl Dr. House "všichni lžou" chtě nechtě je to pravda
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod rumcajs1968 22. 9. 2011 15:25

TV umí fungovat tak, že se spustí ještě před přihlášením, sám ho tak používám.
Pokud tam opravdu je teamviewer, pak zruš jeho nastavení "jako služba" nebo pokud musí fungovat bezobslužně, změň heslo pro připojení.
To, že jsem paranoidní, ještě neznamená,
že po mně nejdou.
rumcajs1968
Junior

Předchozí stránka