Odblokujte Michala Kolesu

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod axacz 12. 5. 2013 22:03

Dobrý den,
žádám o odblokování Michala Kolesy. Michal Kolesa pokládá své dotazy vždy slušně tedy bez jakýchkoliv vulgarit. Diskutuje o aktuálních tématech a jeho jediným prohřeškem je lehký off topic. Michal Kolesa si nezaslouží mít ban. V našem státě je demokracie. Pokud budeme dávat ban neviným lidem kdo potom může vědět že nedostane ban.
axacz
Junior

Odeslat příspěvekod czatlantis 12. 5. 2013 22:12

Hm, to tak akorát dostaneš ban ty, Kolesa je retard a neměl by mít vůbec přístup k PC
czatlantis
Junior

Odeslat příspěvekod Krakatoa 12. 5. 2013 22:15

Já jsem pro odblokování.
Být na mně tak bych mu dal hodnost moderátora ať aspoň něco dělá.
Krakatoa
Junior

Odeslat příspěvekod alfah4ns 12. 5. 2013 22:16

Co to má co dělat ve virech a bezpečnosti?
:arrow: přesunuto.
.
alfah4ns
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod axacz 12. 5. 2013 22:22

Kolesa je slušný člověk a nezaslouží si ban, ten kdo na jeho témata nechce odpovídat tak nemusí. Taktéž zadám aby bylo téma přesunuto zpět protože se podle mě týká bezpečnosti všech účtu na superforu ! Pokud totiž může být zablokovan slušný uživatel jako Michal Kolesa tak proč by nemohli být zablokovani i ostatní uživatelé.
axacz
Junior

Odeslat příspěvekod dirlewanger 12. 5. 2013 22:41

Jediný zločin Michala Kolesy je zvědavost. Ale bez takové zvědavosti bychom stále žili v jeskyních, protože jsou to právě takoví Kolesové, kteří otáčí kolesy dějin. Já bych byl pro jeho odblokování.
dirlewanger
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aslan 12. 5. 2013 23:47

"V našem státě je demokracie." To je moc hezky řečeno. Nicméně aby demokracie fungovala, musí její principy dodržovat VŠICHNI. Jak vás může vůbec napadnout, že můžete "demokraticky" donutit někoho jiného strpět něco, co sám nechce? Tedy donutit Živě.cz, aby strpělo výplody Kolesovy choré mysli? I ta freakshow, která se rozjela na facebookové stránce Živě.cz je taky dokonalou ukázkou podobně chorých mozků...

Vážení příznivci Michala Kolesy, zřiďte mu svobodně a demokraticky někde na internetu nějaké vlastní diskusní fórum (takové lze založit i na zdarma dostupných službách, v krajním případě pro takové množství jeho fanoušků a obdivovatelů jistě nebude problém složit se případně na služby placené). Ustanovte tam Michala administrátorem, vytapetujte pozadí té stránky fotkami plavajících žen a všichni budou free a happy.
Aslan
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 13. 5. 2013 06:12

Vsude je nejaky maskot :-)
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KineCZek 13. 5. 2013 09:36

Na toto tema jsme se jiz nekolikrate bavili (i neverejne, pouze v teamu) a vseobecne stanovisko vyplynulo vzdy zamitave. I v tomto pripade jsem bohuzel proti a nijak se tim netajim.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 13. 5. 2013 12:29

a sešla se na toto téma i G8? bylo toto diskutováno v rámci rady OSN? poměrně klíčovým faktorem bych zde viděl možnost veta ze strany ruska a číny...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod axacz 13. 5. 2013 19:19

ale otázka je proč je zablokovaný to že se slušně zeptá na nějaký dotaz není nic špatného (když ten dotaz není vulgární) a navíc tím pobaví mnoho lidí a ti kteří odpovídat nechtějí tak nemusí ne ? a nemusí to ani číst :pozor
axacz
Junior

Odeslat příspěvekod The Shitman 13. 5. 2013 20:03

Ban nedostal u nás, ale na Garáži. Tuším i důvod toho banu, ale nemám přístup do vlákna, kde se tohle řešilo, takže podrobnosti neřeknu.

Každopádně na tohle téma nedávno probíhala interní diskuse tady na fóru Živě a dopadla naprosto očekávaně - moderátoři jsou snad do jednoho proti odstranění banu.
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 13. 5. 2013 20:08

a můžete toho jednoho adresně jmenovat, aby výbor alfreda nobela neměl příliš ztíženou práci s hledáním kandidátů na cenu míru a lásky?
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod kolega007 13. 5. 2013 20:35

Michal Kolesa zpátky!
kolega007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FAKE_CZE 13. 5. 2013 20:43

NE!
FAKE_CZE
Junior

Další stránka