Odblokujte Michala Kolesu

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Loader 7. 7. 2013 15:37

Michal Kolesa píše:Mě je teda přímě jedno co by měli moderátoři na sobě.

Mě by jako platícího diváka (135 Kč koncesionářský poplatek) nejvíce ocenil, kdyby při uvádění zpráv plavaly v bazénu.

Při jakém plaveckém stylu se dá mluvit ?

:-D
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Junior

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 9. 7. 2013 05:45

I já chci Kolesovu debanánizaci, debanizaci, debilizaci, denaturalizaci anebo jak se tomu říká.
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 9. 7. 2013 08:44

Však je odblokovanej... Akorát na fórum nemůže, ale komentovat články může bez problému ;)
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Drejkaa 9. 7. 2013 18:13

Kolesa tak se ukaž :D
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DanHen 24. 7. 2013 19:18

za mna rozhodne nie! kolesa je debil. priblizuju sa mu aj ti, ktori na neho reaguju v poradni, v ktorej zatial nanestastie nema ban.
nekrmte trolla! nereagujte na neho! potom vyhynie sam, ako skodna (co v podstate je)
jedine smrt ve svete nespecha,
prichazi pomalu a v klidu
                                (kryptor)
http://danhen.lordcyber.net/
DanHen
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 2. 8. 2013 20:35

Ted uz je i na digizone,zajima se o digitalni prijem..
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 25. 8. 2013 16:36

DanHen: když ty lidi to fakt baví :)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Abox 6. 10. 2013 11:21

Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod uiqjirka 6. 10. 2013 12:56

A pozor na tento bod Kolesovych zakonu..

§9 Internet
(1) Žádný z provozovatelům nemá právo udělovat BANy bez uvedení důvodu. Pokud se tak proviní, hrozí mu peněžitá pokuta a hrozba zrušení internetových/webových stránek.
(2) Při jakémkoliv problému na internetu, musí uživatel tuto skutečnost oznámit na webových stránkách, příp. sociálních sítích a nakonec zprávy uvést národní hashtag #freekolesa. Stížností se poté budou zabývat orgány státní správy
(3) Každý uživatel musí mít umožněno editovat /upravovat/ své příspěvky
(4) Blbý kecy, urážky, či agresi je fyzická i právnická osoba povinna hlásit na Policii ČR (http://aplikace.policie.cz/hotline/)
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Zbynas 6. 10. 2013 22:17

Kolesa je pouze lehce opožděný člověk, proto není důvod ho banovat! To by potom měl dostat ban i David Hodan ( http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=819&t=1104862 ) ...

Zde je jeho foto.
MichalKolesa1.jpg
MichalKolesa1.jpg (54.4 ) Zobrazeno 3549 krát
NVidia GTX 1060 6GB, Intel Core i7-2600K @ 3,4 GHz, 16 GB DDR 3
Download 100 Mbps, Upload 100 Mbps, ping 8
VINOTÉKA U FREJKA
FREJK.CZ, FREJK.SK, FREJK.COM
Zbynas
Junior

Odeslat příspěvekod pannicca 22. 10. 2013 11:23

to vis, tady na celem superforu jsou zamindrakovani spravci, kteri bezduvodne blokuji ty kteri vubec nespamuji ani nepisou vulgarne ale staci se nepripojit ke skupine pritakavajicich kteri pobihaji kolem spravce tak te zablokojou. uz pred nekolika lety jsem na to prisel a zablokovali mi nekolik uctu, a tak to chodi na celem ceskem internetu ale i vubec v realu, dostane clovek jakoukoliv moc a hned ji zneuzije aby honil sve ego, a pak se divite ze nic v tomto state nepracuje pro lidi, ale jen pro ty kteri maji penize ci lezou jim do zadele.
chce to jen jednoho spravce ci par a ty kteri vubec tady neangazovali aby byly nestranni, ale jelikoz tu nejsou zadni kterym by superforum patril tak ani neni komu stezovat a je to tu ponechano na milost malym kralum uz i tak mrtveho piskoviste.
pannicca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 23. 10. 2013 05:19

To je Kolesální skandál !
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Předchozí stránkaDalší stránka