Čím nahradit GTX 275 ?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Dodo677 17. 1. 2014 07:53

..tak sem našel thread o kamionu na garáži....... no potěš pánbůh.....
Michal Kolesa byl ještě racionálně myslící člověk......jenom trochu pomatené.
Ale člověk které koupí jenom tak z p*dele kamion a ještě k tomu z peněz za dědictví ?
Napiš mě prosím adresu. Pošlu ti nějaký kondomy, protože ty se prostě nesmíš rozmnožit... :lol:
tak sem prošel kousek toho vlákna.....
no... i s trollem by měla evoluce zatočit..... nabídka na kondomy zdarma platí dál... :lol:
...narážky nVidiotů na ATi a fanATiků na nVidii není potřeba komentovat...
Dodo677
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Python.p 17. 1. 2014 08:04

Kdyby ho koupil tak ok, ale vymyslet si něco a pak tomu uvěřit.....
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Dodo677 17. 1. 2014 08:45

i prd velebnosti.... nic nekoupil...ničemu nevěří....jenom má bohužel tak nudné život že ho baví dělat lidem krmelec...... :-) jenom tak na sebe upoutává pozornost...stejně jako věčným řešením nákupů ze kterých nikdy nic nebylo... kdo ví jestli vůbec doma má ten PC (q6600 + GTX275) Beztak to je jenom další krmení v krmelcu :-)
Dodo677
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 17. 1. 2014 23:18

Život je krátký a člověk si má užívat. Nevidím důvod proč si nekoupit kamion, za"pár šupů" pořádně si s ním zablbnout a pak ho se ziskem prodat. Já jsem teď maximálně šťastný. V osobním autě jsem se bál že mě naboří SUV. Teď naopak straším já řidiče arogantních nabubřelých milionářských SUV a když nějakou "La arogance" na kolech vidím tak pořádně zatroubíííím. Kamarád mi sehnal za pár šupů houkačku z lokomotivy a to je hukot ! Já jsem ve skutečnosti Truck positive od doby co jsem dostal k Vánocům knížku StarTrucks(tuším 1992), sice se to týkalo amerických nosáčů,ale nastartovalo to u mě vášeň ke kamionům. V té době jsem taky hodně poslouchal CD Za volantem starej kovboj. No a když jsem loni hrál demo European Truck Simulator 2 a zjistil jsem že u toho dema (sic !) jsem schopen trávit víc času než u regulérní hry a vzpoměl si na známého co sbírá staré kamiony a měl sám možnost si jeden, zánovní koupit tak jsem si ho koupil. Jak jsem psal jinde, Brad Pitt si koupil Supermarine Spitfire, John Travolta má vlastní Boeing (konečně i Petr Kellner) a já mám kamion. Sic zánovní, ale jezdí. Nejlepší je že ho nemusím řídit, jen se vozím. Lidi mají různé touhy, znám například velice zajímavou osobu která si chce koupit tank...Což je ještě větší šílenost než ojetý zánovní kamion...
PoliceCollector
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 18. 1. 2014 00:43

Obrázek

už to bohužel není ani vtipný...
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Dodo677 18. 1. 2014 10:04

....tohle je zralý na lock aji na smetišťu.... :lol:
Dodo677
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod The Shitman 18. 1. 2014 10:36

To by byla škoda.
The Shitman
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 1. 2015 07:58

Tak ten kamion co si PC pořídil fakt existuje, kluci na garáži ho objevili.
Měl už na něm i polepy dokazující že je jeho.:
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Python.p 30. 1. 2015 08:34

Dooost dobře ty !
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod milsimr 30. 1. 2015 18:01

Měl bych to tu asi možná locknout... možná myšpulína i někde za křovím seřvat.. ale... tohle prostě nejde, to zabil :lol: :lol: :lol:
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 30. 1. 2015 18:30

bys taky všechno zamykal v nejlepším, suchare...

teď, když to ma teprve pointu...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 1. 2015 18:59

A co sem vám udělal ? Takhle vulgárně se označují zlý lidi.... Nevím o tom že bych někomu z vás ublížil.
PoliceCollector
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 1. 2015 19:06

Tak sorry, ale tohle nešlo nepoužít, to se prostě jasně nabizelo když seděl i ten typ. Nic osobně proti tobě nemám, být tu někdo jiný třeba opravdový řidič tohodle kamionu schytal by to on.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Python.p 31. 1. 2015 09:40

Kdybys sem hodil fotku svého kamiónu tak by se ti nikdo nesmál ;)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod myšpulín 20. 2. 2015 19:34

Zase jedna perla našeho oblíbence.
PoliceCollector píše:Roudnice nad Labem je v Krkonoších, já sem tam byl kdysi na Škole v Přirodě. Bylo to v říjnu, všude troubili jeleni a paní učitelky se bály aby nás některý říjící jelen nenapadl.

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... #p10558874
myšpulín
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka