V poslední době mě stíhaj samý jobovky a už z toho života nemám radost. GTA fiVe jsem si ještě na staré sestavě zahrál ale Zaklínače 3 nerozjedu (DX 11HW). Tak si chci postavit poslední herní dělo.... Co něco (co se týče CPU) hned tak něco v mainstreamu nepřekoná...
Overclock - hele - já nevím.... možná ani ne.... ne ? (Pokud tam má být six core 2011v3 které se samo umí OC v turbu...asi už zbytečný trochu.)
ULV - to bych musel koupit novou case a to nebudu kupovat...takže spíš tišší komponenty ale když se to vezme, tak hučení stroje mám vlastně rád... takže super tichý být nemusí.
Chtěl bych určitě to nejvýkonnější - takže 2011 v3 - nejlevnější šesti jádro.
K tomu slušnou desku.
Paměti - cena výkon.
Kartu - sem zklamanej že ceny jsou tam kde jsou...ale tak něco co umí DX 12 no...
Disk - poměr cena - výkon....
SSD - no možná.... jaký ? (Ale nemusí být.)
Zdroj - taky nějakej dobrej no.
Zvukovka - hodí se....
Jak sem smutnej, tak ani nevím co bude za nový hry...já bych chtěl teda toho zaklínače, pak aby mi na tom běhaly ty dva auto simy (Asseto Corsa a Project Cars...)nový Batman a KIngdom Come:Deliverance. Jo a IL-2 Battle of Stalingrad, ten mi na současný mašině fakt hratelně nejde....
Jinak mě už nic nenapadá, co bych si rád zahrál...(Z ohlášených AAA, ono nic moc převratného nevychází) takže na tom budu stejně hlavně pracovat (rozuměj - psát.)
Ten zbytek co hraju (War Thunder, Euro Truck Simulator 2) je cajk na stávající sestavě, takže na nové si jen pomůžu.
Ještě bych možná chtěl mechanickou klávesnici, ale je jich hrozně moc. Musí mít bíle podsvícení a být ergonomická.... (Dosud mám Logitech Iluminated - původní verzi, ale chybí mi tam jedno tlačítko...a nemůžu ho sehnat.)
Aby to nebylo moc drahý no... a i ten Windows tam musí být (bohužel, tuším že přenést byť koupenou licenci už nejde ?)
Monitor za 4k asi hned tam měnit nebudu a myš a podložku mám.
Kdybyste mi to pls udělali nějak do košíčku s DPH.... díky.
Ideální by bylo aby díly měly dlouhou záruku....