od PoliceCollector 1. 9. 2016 19:57
Nepočkám. Za a) už PC fakt nutně potřebuju a za b) podle toho co se ví tak to bude zase jen další bída v podobě AMD... Sice to dotáhne na Intely ale dvě, tři generace staré... AMD se ne a ne vrátit do časů Athlonů XP 64bit.... je to škoda, já bych si klidně AMDéčko koupil , ale ono jim to fakt tak nějak nejde.... Jo, kdyby ZEN byl CPU za tři tisíce s výkonem nejnovější i7... ale to fakt podle toho co se ví nehrozí...
A GPU - hele - já jsem zvažoval GTX 1060 nebo RX480, ale nakonec si říkám že je lepší jít s kanonem na brabce než skončit jako u nebohý GTX960 kde jsem myslel že ve stock bude stačit a vono rouno rouno zlatá rybko.
Dtto samý CPU - i5 6600k nemá HT. i7 6700K ho má a v základu je to 4GHz potvora.
Zvažoval jsem teda kdyžtak vzít i3 a pak 7700k ale prej to je pitomost, tož asi ne ?!
Pokud se 6700k umí (ve stocku) taktit na 4.2GHz tak to je hoodně slušný, jasně že jde popohnat i víc, ale nějak si myslím že v dohledné době na to můžu dlabat...(už nechci do OC sahat, protože si pamatuju co sem vyved s nebohou GTX 960...)
Pokud mi to někdo kdo tomu rozumí taktne, tak co by ne ale já na to sám prdím...