Python.p píše:Víš co si občas říkám ? Proč máš kurnik status VIP uživatele, ten červenej má taky nick.
Chápu, že dneska se pravda nenosí a měl jsem k Borisovi přijet, rovnou mu ten notebook opravit, udělat u toho kafe a upéct bábovku a navíc, nic za to nechtít a udělat to pro jeho modré oči.
Oukej, možná je někdo dneska semletej tou duhovou a genderově vyváženou a hyperkorektní společností.
Ale pokud se někomu nelíbí pravda, ať už je, jaká je, tak bohužel.
Meleš opět blbosti na základě jednotek kusů věcí co ti prošlo rukama. Mě rukou projde desítky těch věcí, Kinovi možná stovky. Proto máme zkušenosti jaké máme.
Mám doma hromady notebooku starší 15 let a ty co jsou zbytečně kvalitní, konkrétně hnusné černé krabice od bot - jo thinkpady - fungují a to některé dokonce ještě s původní baterií. Na druhou stranu tam mám hromadu novějších krámů typu pavián extansa a tak dále, který umřeli hned po záruce. Kolik že má ten bez problémový Pavíán tazatele? Záruka a dva měsíce? Hm super *****ítko, jen tak dál... Pokud na něco výrobce nabídne 60 měsíců záruku, tak asi ví co a proč dělá.
Teď bych na místě Borise, šel za těma opravářama a omlávil jim ten bezproblémvoý notebook o hlavu. Nebo to už se dneska taky nemůže? A nenosí?
PS: Jsme v tématu Poruchy a problémy, přijde Vám logické tady vybírat notebook? Mě teda moc ne, ale nejsem LGBT positiv, protože dětí mají rodit ženy a chlapi mají pindíka.
PS2: Pokud se něco od začátku přehřívá a je to hlučné tak je to zalito duhou a v pohodě a krám to není? Promiň, ale jsi docela dost mimo...
Klidně si ho speciálně pro tebe upravím, třeba na fialovo se jménem Milovník Nutelly. Hele, já nezpochybňuju tvoji odbornost, ale to, jakým stylem se bavíš s lidma. A ještě tomu říkáš pravda. Podle mě seš obyčejnej hulvát, kdyby to byl jen můj pocit, ten můžeš směle ignorovat. Ale těch lidí nějak přibývá. Takže to není jen můj pocit. Jdu napsat Markovi, jak se mu bude pozdávat kvalita tvých odpovědí.
Kine, buď chlap, včera bylo ve třetím příspěvku krám, tak to needituj. Původně jsem chtěl napsal milsimrovi, ale myslím, že to nemá cenu, nebude objektivní, takže se zeptáme Marka, co si o atmosféře, kterou tady vytváříš, myslí. Za mě povyšování, arogance, cynismus.