Kdo vypadne v soutěži Superstár? Aneb jsme rasisti?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Kim Jong il 15. 4. 2005 10:53

Tak se zájmem sleduji soutěž Superstár, a zdá se mi, že naši republiku ještě neopustila xenofobiománie a rasistománie, když diváci rozhodli o tom, že v prvním kole vyletí Janika Kolářová z Brna.

A jelikož už diváci dáli jasný signál v první řadě, kdy vyrazili M. Balogovou já si dovolím nastínit malý scénař toho, kdo poletí a dostane padáka.

Už pozítří mohou vypadnout buď : Ali Amiri, Filip Jankovič, Gába Al Dhába, a nebo Vlastík Horváth ( on je romské národnosti ).

Pokud se to potvrdí, pak to znamená, že jsme národ rasistů a xenofobů.
Kim Jong il
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod adams 15. 4. 2005 12:51

Jdou do háje, pane... Vono se to ani na druhou stranu nemá přehánět. Ta "slečna" Balogová opravdu nevypadá jako idol puberťáků a puberťaček, na to, že je barevně diferencovaná každej dlabe.. Zpívat jako jo, ale taky musí trochu k něčemu vypadat. Ty hvjezdičky dělá minimálně z poloviny xicht, co si budem vykládat.

ad Kolářová - moc nechápu, proč vyhučela, fakt je, že to tentokrát lehce zdrbala, a to se holt neodpouští.

Ali Amiri - nic proti němu, ale kua, neumí česky, tak jak má dělat českou superstár? Gába to překlepe, Vlastík snad taky (u něj nečekám, že by v dohledné době vyhučel, ale asi to ani nevyhraje)

Ale pozorně se dívej na hodnocení od poroty - výsledky hlasování většinou věrně kopírují jejich verdikt, tupé stádo je holt tupé stádo.

BTW, kvalita a objektivita rozhodování masy obyvatel této republiky je jedním z důvodů, proč bych ještě někdy nerad viděl referendum. Voni odsouhlasí to, co se jim v kisni naservíruje jako správné, a politici bez jakékoliv zodpovědnosti prostě řeknou "my nic, to vy jste si odsouhlasili, vaše chyba".

Neberte to jako projev rasismu, ale momentální rozložení sil ve finalistech rozhodně nekopíruje demografickou situaci v ČR, spíš bych řekl, že se tam někdo někoho snažil za každou cenu protlačit jen abychom vypadali hezký. Jo, a kdyby to bylo tak zlé, tak se tam tato čtyřka ani nedostala.
-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Earthworm 15. 4. 2005 12:52

Tím, že píšeš, že jsme národ rasistů se mezi ně řadíš sám. Ono to možná rasismem nebude. Já osobně proti lidem jiných národností nic nemám, ale Balogové bych taky hlas neposlal. Ono je to o tom, co se komu líbí. v této soutěži kolikrát nejde o zpěv.
Life is Worm!
Nejsem závislý na internetu, i když to tak občas vypadá...
Earthworm
Junior

Odeslat příspěvekod šarik 15. 4. 2005 13:08

Toto vůbec není o rasizmu. Vem si, jestli ty zpěváky víc uslyšíš nebo uvidíš. A to si uvědomuje většina národa, narozdíl od prvního kola. Třeba takový Sámer. Neumí ani česky, ani zpívat jak na to dochází čím dál víc lidí aspoň v mém okolí. :roll: Takže v tomto kole by už dopadl hůř, pokud by nevyletěl už dávno. :twisted: A když někomu nejde zpěv v celé šíři žánrů jak je požadováno, tak je naprosto jedno jak vypadá a letí. :-B
Blbý můžeš být, ale musíš si umět poradit...
šarik
Junior

Odeslat příspěvekod ewing 15. 4. 2005 14:17

No Balogova... Spievat vedela ale to bolo vsetko. Mala prisernu naozaj prisernu anglicku vyslovnost a tym u mna skoncila. U nas mali niektori sutaziaci tiez, ale ked sa dostali tak vysoko, uz to bolo ovela ovela lepsie.
Takze s rasizmom to nema nic. Jednoducho si to zasluzila. Tak to vidim ja
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Junior

Odeslat příspěvekod Luks 15. 4. 2005 15:16

Kim Jong il píše: jsme národ rasistů a xenofobů.
Luks
Junior

Odeslat příspěvekod kubakod 15. 4. 2005 15:34

Ja na to teda nekoukam, ale nevim nevim, jestli vase textovky o necem rozhoduji, nechci vam brat iluze, ale kdyby to tak bylo, uz jsou tam davno jenom cesi. Logicky. Proc by v soutezi Cesko hleda superstar nemel vyhrat Cech?
Pozitivni diskriminace je fakt blbost. Vemte si jak to vypada v USA. V jejich filmech, kdyz je cernoch, tak lekar nebo ucitel nebo policajt, ale jedte se podivat! V USA jsou cernosi totez co u nas cikani.
Na druhou stranu treba v Brazilii, kde neni rasimsmus VUBEC, v televizi neuvidite cernocha. Proste tam rasismus neni, tak neni potreba smyslet nejake pretvarky a oblbovat ovecky.
kubakod
Junior

Odeslat příspěvekod PepaJK 15. 4. 2005 20:10

Další co zas nemá všech pět po hromadě a snaží se tady rozpoutat žhavou diskusi :!: , aby se uklidnil, že není mezi rasisty sám. Mám pocit, že když se do finále soutěže, která se jmenuje česko hledá superstar, kam se přihlásí tisíce lidí, dostane několik cizinců a to i z jinou barvou pleti a jeden róm tak to dokazuje úplně pravý opak než píšeš. A to lidé volili tuto dvanáctku z padesáti dalších. Kdybychom byli národ rasistů tak by se tam ty chytráku asi vůbec nedostali ne :?:
Holt problém je v tvé hlavě a ne v národu. Rasista je ten koho to vůbec napadne. Já si to vlastně vůbec neuvědomil až teď :idea: .
Prostě pokud z nich někdo vypadne vždy se objeví tzv. antirasista (ve skutečnosti rasista), který začne vykřikovat o národu rasistů. By jsi určitě nebyl spokojený ani kdyby všichni co píšeš společně skončili na prvních místech. To by jsi potom psal, že jsme větší rasisti proti Rómům než černochům kdyby ta holka skončila před Horváthem a obráceně.
PepaJK
Junior

Odeslat příspěvekod adams 15. 4. 2005 20:23

ad pozitivní diskriminace - fakt je paráda, když si z knihovny půjčíš turistického průvodce po jižní Evropě z USA přeloženého do češtiny (nevim, proč) a v každém městě probírají místo památek jak se tam kdo tváří na bukvice a kde jsou které gaycluby. Vono, vodsaď pocaď..
Naposledy upravil adams dne 15. 4. 2005 20:36, celkově upraveno 1
-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kubakod 15. 4. 2005 20:28

Pepa JK: no prave:
Mám pocit, že když se do finále soutěže, která se jmenuje česko hledá superstar, kam se přihlásí tisíce lidí, dostane několik cizinců a to i z jinou barvou pleti a jeden róm tak to dokazuje úplně pravý opak než píšeš.
Proto rikam, ze vase zpravicky jsou uplne na ****, je tam nekde velkej sef a ten si tam do finale posle smesici jakou chce :-)

PS rypnuti: s jinou barvou
kubakod
Junior

Odeslat příspěvekod Koby 16. 4. 2005 18:40

Balogová byla nejlepší zpěvačka ze všech co tam byli, a myslim že v pěvecký soutěži záleží na hlase a ne na tom jak vypadá, i když samozřejmě bylo jasný i mě, že většina řekne, že vypadá blbě a vypadne. Ale nečekal sem že takhle brzo. Já jí ten hlas poslal a poslal bych jí ho znvoa.
Horváthovi bych ho třeba neposla, nelíbí se mio jak zpívá. Ale Al Dhába si myslim pude hodně daleko, neni to o rasismu, tady ne, vypadá naproto normálně, kdybych nevěděl jak se menuje, netypl bych jí že neni z čech. Ali Amiri zpví taky hodně dobře a myslim že pude taqky hodně daleko. Mě se líbí. A Jankovič?? Vsadil sem 200,- že vyhraje. Každej Slovák mu pošle hlas a náký češi taky. Vsadte se že vyhraje.:-)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Junior

Odeslat příspěvekod Earthworm 16. 4. 2005 19:32

Myslím, že ne. Oni si lidi na konci uvědomí, kdo by měl být superstar. Jako loni, kdy nenechali vyhrát ani Sámera ani Sharku.
Life is Worm!
Nejsem závislý na internetu, i když to tak občas vypadá...
Earthworm
Junior

Odeslat příspěvekod KoKoT 17. 4. 2005 19:45

Kim Jong il píše:Už pozítří mohou vypadnout buď : Ali Amiri, Filip Jankovič, Gába Al Dhába, a nebo Vlastík Horváth ( on je romské národnosti ).
10:CLEAR:CLS:WAIT 0
20:PRINT "Stiskni cokoliv pro ukonceni"
30:PRINT "Ano, jsem KoKoT..."
40:IF INKEY$<>"" THEN PRINT "Spatna klavesa":GOTO 20
50:GOTO 30
KoKoT
Junior

Odeslat příspěvekod KoKoT 17. 4. 2005 22:28

Tak ty pravé hlavy tentokrát nepadaly. Je třeba se těšit na příště :-/
10:CLEAR:CLS:WAIT 0
20:PRINT "Stiskni cokoliv pro ukonceni"
30:PRINT "Ano, jsem KoKoT..."
40:IF INKEY$<>"" THEN PRINT "Spatna klavesa":GOTO 20
50:GOTO 30
KoKoT
Junior

Odeslat příspěvekod S-Tony 18. 4. 2005 09:10

Jestli to nevyhraje Klára Zaňková tak budu do konce života pokládat čechy za bandu tupých, hudebně hluchých a nezralých jedinců

:roll:
S-Tony
Junior

Další stránka