Rychlá Výhra na Primě, díval se včera někdo ?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod nabozensky-kazatel(smazan 23. 4. 2005 13:35

Každý večer se dívám až do 2 hodin do rána na pořad Rychlá Výhra, ale včera jsem nevyšel z úžasu, na Primě moderovala nějaká typická blondýna ( jako ve v těch vtipech ) a asi na tom něco bude, vůbec neuměla celých 60 minut mluvit, pokaždé se zakoktávala a včera to bylo něco hroznýho, prostě Prima vsadila na špatnýho moderátora.
Jediná blondýna, která umí alespoň mluvit a má pozitivní vystupování před kamerou je známá osvědčená moderátorka pořadu Rychlá Výhra slečna nebo paní Naďa Straková. Zřejmě si dala den volna a tak ji zaskočila v pořadu neosvědčená partie.
Prima tentokráte zvolila špatný vkus.
Náboženský kazatel Andrzej Jebczynskij, česko-polský kardinál katolické církve a v roce 2050 bych měl kandidovat na Papeže a moje druhé jméno by mělo být Jan Pavel III.
nabozensky-kazatel(smazan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roztočto! 23. 4. 2005 13:40

neskrývá se za tvým komplexem skrytá homosxualita?
Připravte zavináče, na snídani jsem zpátky!

nyní pod jménem ES0 2,5,05
roztočto!
Junior

Odeslat příspěvekod paya 23. 4. 2005 14:06

proboha na to se nekdo diva?
paya
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod theKing 25. 4. 2005 11:37

Kozateli ty mne bavis. Jeden prispevek lepsi nez druhy. Sice nesleduji Rychlou vyhru, ani Primu, vlastne nemam ani televizi, ale na hranici s tebou! :x
theKing
Junior

Odeslat příspěvekod Howard 25. 4. 2005 11:41

No tedy, jednou jsem tento porad nahodou videl a strasne me zaujalo, jak tam ta zenska dokazala mluvit pul hodiny o nicem. Fakt jsem ji poslouchal a nevychazel jsem z uzasu.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BUG 25. 4. 2005 15:17

neni to takov ta soutez jak tam rostenka pul hodiny mele dokola at hned zavolas a z pismen "O.K.Y.Z." sestavis nazev pro zenske poprsi? jestli jo tak to je husty, to sem taky parkrat videl...ta zenska je fakt drsna kdyz dokaze celou dobu rikat jen "nevahejte, zavolejte, vyhrajte....posledni sance zavolat na nase cislo..."...to zeru:-)
BUG
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod droopy 25. 4. 2005 15:29

Obrázek

Môže mi niekto vysvetliť ako je možné, že výsledok tejto úlohy je 4868?
droopy
Junior

Odeslat příspěvekod Scatman John 25. 4. 2005 16:37

droopy: to je nejaka kravina, ne? me to vychazi na 96...
Je jen otázkou času, kdy to nepřežijete... :-)
Scatman John
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod droopy 25. 4. 2005 16:58

Scatman John píše:droopy: to je nejaka kravina, ne? me to vychazi na 96...

Kravina to je. Ale ja som to videl a ten čo tam zavolal a povedal číslo 4868 vyhral, takže tak.

Čiastočne by sa to dalo zrátať ako 96 + 2027 + 2720. Ale ešte stále chýba 25.
droopy
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 27. 4. 2005 02:17

To je mazec tenhle pořad..lepší než estrády na Nově. Škoda že ho dávají tak pozdě, ale stejně je to dobrý. :) SE člověk před spaním pobaví.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mývalice 27. 4. 2005 08:44

Ten pořad je vymývač mozku! Naskakuje mi z něj kopřivka.
Mývalice
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod engel 27. 4. 2005 14:05

Vsechna cisla, tzn i telefonni, castku kterou muzes vyhrat atp...
engel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod droopy 27. 4. 2005 14:20

engel píše:Vsechna cisla, tzn i telefonni, castku kterou muzes vyhrat atp...

To by nefungovalo. Je tam: "Sečtete všechna čísla uvedená na obrázku!". Tie výherné sumy sú jednak vyššie ako výsledok a druhak boli navyšované počas hádania tejto otázky.
droopy
Junior

Odeslat příspěvekod engel 27. 4. 2005 20:43

To máš pravdu.. chybí mi tam do toho součtu ještě 800 takže pes je zahrabán jinde :-)
engel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roztočto! 27. 4. 2005 21:32

myslím, že jsi si číslo 4868 vsugeroval až z toho obrázku, nápadně totiž připomíná, část té výhry, prostě tak moc jsi si chtěl vzpomenout a tak dlouho jsi koukal na ten screenshot až se to pevně zapsalo do mozku :-B , strejda trpí něčím podobným, vždy si něco plánuje tak dlouho a důkladně, že když se situace projeví nakonec jinak, tak to ignoruje a v hlavě mu zůstane jen předpokládaný výsledek toho plánu :) , něco podobného mám i s mým dědou, ten zase slyší jen co slyšet chce, to je rodina co? :D
Připravte zavináče, na snídani jsem zpátky!

nyní pod jménem ES0 2,5,05
roztočto!
Junior

Další stránka