Jak se ozbrojit?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kubakod 2. 5. 2005 08:15

Zdravim vas. Zda se mi, ze je u nas v Ostrave a Havirove stale vice nebezpecno. Hordy opalenych chodi mestem, okradaji a bijou lidi, nikdo s tim nic nedela. Uvazuju o tom, ze bych se ozbrojil. Ne abych ten poradek sjednaval, ale kvuli obrane sebe a svych blizkych.
Nejde jen o ty hordy, jak bych to zaobalene napsal... :? Proste, je tu jedna osoba, ktere by se velmi hodilo, kdyby jina osoba nebyla. Protoze ta prvni osoba je psychicky nemocna a agresivni a nevim co vsechno od ni muzu cekat a na te duhe osobe mi hodne zalezi, radeji bych se nejak pojistil.
Takze, ted bych byl rad, kdyby mi nekdo, kdo o tom neco vi, napsal, co vsechno je treba vyridit, jak je to obtizne, ci ma cenu porizovat plynovku, jake zbrane muzete doporucit (neco maleho nenapadneho) + linky treba, jak jsme na tom s pravnimi upravami (napr je primerena sebeobrana kdyz postrelim nekoho kdo na me jde s nozem?) a taky nejake zkusenosti.
kubakod
Junior

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 2. 5. 2005 09:01

teleskopicky obusek... male nenapadne ale zatracene ucinne....
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ES0 2. 5. 2005 12:01

zdravím,
když jsem si to četl, vzpoměl jsem si na tenhle vtip:

Jde skinhead parkem a má na triku velkej nápis: !!!NESNÁŠÍM CIGÁNY!!!
Potká ho parta Cigánů a jeden říká: "Hej, more, co to máš na tom triku?!"
Skinhead mu řekne: "To je první věc, která mě na vás sere. Že neumíte číst..."
Cigán říká: "Hej, chlapi, zbijem ho!!!"
Skín na to: "To je druhá věc, která mě na vás sere, vždycky se chcete prát, když je vás víc..."
Cigán říká: "Hej, more, neser mě!"
Začnou vytahovat nože a řetězy. Skinhead říká: "To je třetí věc, která mě na vás sere,
vytahujete nože a řetězy tam kde se bude střílet!!!"

jestli ti můžu radit, dej tomu tak týden odklad, pak se s čistou hlavou tím zabývej :wink:
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Junior

Odeslat příspěvekod tom-cz 2. 5. 2005 13:51

když jde na tebe někdo s nožem a ty ho postřelíš (dejme tomu do nohy) tak by to měla být přiměřená sebeobrana. kdybys ho postřelil do zad (utíká od tebe, zalekl se) tak je to pokus o vraždu.
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod nupix 2. 5. 2005 16:34

No jestli si z Havířova, tak doporučuju Green Shop, je to hned pod Permonem, jak jsou ty dva vysoke modre vezaky. Mají tam dost velký výběr - šavle, mačety, nože, boxery klasicé nebo s ostny, obušky klasické nebo teleskopické, kasry, prostě je tam toho výběr.

Tohle není reklama, jen doporučuji, kde tyhle "hračky" koupit ..
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kubakod 2. 5. 2005 21:58

Diky, sem, omrknu, chtelo by to ale kver :-)
kubakod
Junior

Odeslat příspěvekod František koudelka 2. 5. 2005 23:03

A teď všichni zahynééém :))
Když myslíte, teda...
Do počtu, jako, myslíte, teda?
Tak, jestli, jako, myslíte,
že v zájmu celku snad...
Tak já bych to, teda, do počtu...
Kdyby to radši vzal někdo jinej.
František koudelka
Junior

Odeslat příspěvekod fretka 3. 5. 2005 00:11

No ještě trocha do mlýna:mám podobný vztek ale nevím na koho,jsem z OV a již potřetí mi nějací hajzlíci zapí...ní loupili Fabii,jednou zmizelo něco co tam bylo,podruhé a potřetí tam nebylo vůbec nic a přesto tam někdo lezl,dovnitř se nedostal,amatér,samozřejmě dojebal lak a zámky,škody dost na to abych měl zlost(stalo se vždy na jiném místě OV),tak sklouzla má úvaha tímto směrem-přivést na kovovou část zámku dveří vysoké napětí z nějakého generátoru umístěného uvnitř vozu,vysoké napětí takové aby neublížilo(i když někdy moje pošetilá úvaha sklouzla taky směrem aby dostal takovou bombu že by ho příště přešla chuť),ale dotyčného upozornilo že na zámek cizího vozu se nesahá.To jen tak moje hloupé úvahy,obávám se ale že pokud mě vyčorujou po čtvrté,vize a úvahy se realizují ve skutečnost!!!
fretka
Junior

Odeslat příspěvekod tom-cz 3. 5. 2005 15:58

Tohle bych neradil, každý reaguje na různá napětí jinak, ještě kdyby měl lupič kardiostimulátor tak i relativně malé napětí ho může zabít. pokud bude mít lupič trvalou újmu na zdraví tak tě zažaluje a budeš mu platit do konce života rentu (viz. TV Nova).
Nákladnější variantou je nechat si zámky odstranit a odemykat pouze dálkově. Já mám na autě "tichý alarm", když někdo otevře dveře, kapotu nebo kufr tak mi doma začne pípat přijímač. Naštěstí jsem to zatím nepotřeboval.
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod fretka 3. 5. 2005 17:15

tom-cz píše:Tohle bych neradil, každý reaguje na různá napětí jinak, ještě kdyby měl lupič kardiostimulátor tak i relativně malé napětí ho může zabít. pokud bude mít lupič trvalou újmu na zdraví tak tě zažaluje a budeš mu platit do konce života rentu (viz. TV Nova).
Nákladnější variantou je nechat si zámky odstranit a odemykat pouze dálkově. Já mám na autě "tichý alarm", když někdo otevře dveře, kapotu nebo kufr tak mi doma začne pípat přijímač. Naštěstí jsem to zatím nepotřeboval.i/quote]

No jistě to je všechno pěkné ale v momentě kdy to začne pípat tak už jsou kliky dveří a lak poškozen,takže sice pípá ale než sjedeš dolů z paneláku,zloději jsou pryč bez podpisu a ty stejně caluješ za opravy jak mourovatý,nejlepší by byl had nebo pes s velkou tlamou plnou ostrých zubů,uvnitř vozu na noc,no ale zase fantazíruju, v tomto případě je na každém jak se zabezpečí,vím že tohle je ale strašně problematické a vykrádání aut zvláště českých je na denním pořádku!!
fretka
Junior

Odeslat příspěvekod Amerikán 4. 5. 2005 20:18

Brácho, základní heslo: střílej vždy tak, abys zabil. Pokud protivník přežije, bude proti tobě svědčit. To ti potvrdí každý právník. Takže když už, tak vystřílet celou partu.
Amerikán
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kubakod 4. 5. 2005 21:30

Tohodle sem se zatim drzel vzdy aspon v prenesenem smyslu slova pri pestnich soubojich. Lepsi domlatit tak, aby nevstanul, protoze kdyz vstane, sezene si posily a pujde po tobe.
Ono clovek vydrzi dost, i kdyz uz nevypada...
kubakod
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-n-y 5. 5. 2005 14:04

Nebo se můžeš zkusit mrknout na IDETu (tanky apod.) :-B
.: K sobě buď tvrdý, k ostaním brutální! :.
J-o-n-y
Kolemjdoucí