Ako zabezpecit auto proti vykradnutu? :evil:

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod WURMi 3. 5. 2005 02:41

Alebo co tam dat aby to odradilo pripadneho zlodeja este pred tym, ako vylomi zamok, alebo rozbije okno? Uz ma to fakt nebavi rano vstavat s pocitom, ze v akom stave si zase najdem auto. :evil: Mam smoju ze na nasej ulici nie je poulicne osvetlenie.
WURMi
Junior

Odeslat příspěvekod droopy 3. 5. 2005 04:32

Ja som to skusal tym, ze som si zaobstaral auto z hodnotou 20 tisic a aj tak sa nasiel jeden magor, co sa mi tam vlamal a ukradol tretie brzdove svetlo v hodnote asi 3 kila. No jednoducho magor.

Myslim ze ked to robia nejaki bezmozgovi fetaci, tak pomoze jedine garazovanie.
droopy
Junior

Odeslat příspěvekod fanks(smazano) 3. 5. 2005 12:59

WURMi píše:Alebo co tam dat aby to odradilo pripadneho zlodeja este pred tym, ako vylomi zamok, alebo rozbije okno? Uz ma to fakt nebavi rano vstavat s pocitom, ze v akom stave si zase najdem auto. :evil: Mam smoju ze na nasej ulici nie je poulicne osvetlenie.

tak smolu mas a o ake auto ide? Vies, to je beznadejne, ked si niekto zaumieni ze ti ukradne repraky co mas namontovane na zadnom platu ajked ich prikrycas kobercekmi aby ich nebolo vidno tak ti ich ukradne ajked ho budes chranit akos a len da... uvidi ked raz otvoris kufor ze co tam mas zaujme ho to a na druhy den mas po nich... garazovanie vecsinou pomaha ale aj garaz sa da lahko otvorit, takze ak sa to stat ma tak sa to urcite stane... ludia su proste taky
BTW - ja amater som raz skusal otvorit kamosovu š120. Podarilo sa mi to za 10s , dalsich 30 by mi trebalo na vytrhnutie radia ktore ma hodnotu asi 300Sk a za 10s by som mu ju nas5 zamkol.. vysledok? za 50 sekund by si ma nikto nevsimol a za 2 minuty by som sedel v autobuse smerom prec :-B
...a to by blo asi tak všetko. Ak máš s touto odpoveďou nejaký problém tak ŽKM ;)
fanks(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod S-Tony 3. 5. 2005 14:18

1) Posaď za volat figurínu spícího muže.
Figurína + bunda + klobouk přes hlavu a oči.
2) nahraj na kazetu chápání
Sežeň nějaký starý kazeťák na baterky a každý večer to v autě pouštěj
3) na zadní sedátko polož plyšového dobrmana v životní velikosti

:wink:
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Junior

Odeslat příspěvekod fanks(smazano) 3. 5. 2005 14:59

hehe myslim si ze s tym neuspeje ale na pobavenie to bolo dobre :lol: len aby mu to auto potom nevykradli koli tomu hafanovi alebo tomu staremu magnetaku :wink:
...a to by blo asi tak všetko. Ak máš s touto odpoveďou nejaký problém tak ŽKM ;)
fanks(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod WURMi 3. 5. 2005 17:01

no mam staru Corsu. Pednedavnom mi nejaky fetak ukradol stare radio a akoby to nestacilo, tak pri tom fajcil a nechal tu cigaretu dohoriet na palubnej doske a to ma saralo este viac. Vtedy mi vylomil aj zamok a aj rozbil bocne okno. Odvtedy nemam zamky a auto otvaram dialkovym od alarmu.
WURMi
Junior

Odeslat příspěvekod fanks(smazano) 3. 5. 2005 17:14

no tak to je velmi dobry napad ale čo ak sa dialkove pokazi? co potom... poznam cloveka ktory spravil nieco podobne a dialkove odislo... neostalo mu nic ine iba rozbit okno... pokial v tom aute nemas nic cenne ako radio, repraky a to uz nehovorim o zabudnuti penazenky mobilu notebooku ci dokonca aj okuliarov sa az tak bat nemusis... ja viem ze su rozne individua ktore dnu vojdu len preto aby si nieco dokazali...ale az tak by som sa nebal! A dufam ze ak mas elektrony tak mas tie sruby co nejdu odsrubovat s kazdym klucom pretoze raz auto najdes postavene na tehlach...to bude ten lepsi pripad lebo niekedy ostane polozene rovno na zemi... >:-[]
fanks(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod fretka 3. 5. 2005 17:27

No vidíš,mi vybrali Fabii třikrát,na noc je v garáži,stalo se to přes den,vždy na jiném místě,poprvé čornuli autorádio Sony,podruhé a potřetí tam nebylo ani rádio ani peníze,nic,kastlík vždy při odchodu otvírám a stejně tam někdo lezl,dovnitř se nedostal ale lak a kliky dojebal řádně,tak jedině nějakého pitbula na stálo jako příslušenství vozu,takového pejska s velkou tlamou a velkými zuby,jak rád bych jej viděl zakouslého do zadku nějakého zloděje!!
fretka
Junior

Odeslat příspěvekod S-Tony 3. 5. 2005 18:17

To je fakt....
Kdyby se kradli jen věci, které se dají rozuměn zpeněžit. To by pak stačilo nic v autě nenechávat a mít nějaké starší autorádio na kazetu + line in na Discmana.
Jenže oni ti dneska klidně udělají na autě škodu před deset tisíc jen kvůli autorádiu za pár stovek. To pak dokáže pěkně *****......
>:-[]
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Junior

Odeslat příspěvekod WURMi 3. 5. 2005 20:05

fanks píše:no tak to je velmi dobry napad ale čo ak sa dialkove pokazi? co potom... poznam cloveka ktory spravil nieco podobne a dialkove odislo... neostalo mu nic ine iba rozbit okno... pokial v tom aute nemas nic cenne ako radio, repraky a to uz nehovorim o zabudnuti penazenky mobilu notebooku ci dokonca aj okuliarov sa az tak bat nemusis... ja viem ze su rozne individua ktore dnu vojdu len preto aby si nieco dokazali...ale az tak by som sa nebal! A dufam ze ak mas elektrony tak mas tie sruby co nejdu odsrubovat s kazdym klucom pretoze raz auto najdes postavene na tehlach...to bude ten lepsi pripad lebo niekedy ostane polozene rovno na zemi... >:--]

Mam tam jeden backdoor :) Kufor este zamok ma, tak ked sa mi nahodou dialkove pokazi, tak preleziem cez kufor
WURMi
Junior

Odeslat příspěvekod fanks(smazano) 3. 5. 2005 20:39

Mam tam jeden backdoor :) Kufor este zamok ma, tak ked sa mi nahodou dialkove pokazi, tak preleziem cez kufor[/quote]

len aby ta nakoniec nespravili cez ten kufor ;o) ale teraz ma napadlo.. co takto zavarit vsetky klucky a kufor a nechat len predne dvere na dialkove+asi 30 kladiek a obviaz to retazov, to urcite pomoze ;o)
fanks(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Darkling(smazano) 4. 5. 2005 09:30

Nainstaluj do opierky v aute striekacku s nejakym silnym anestetikom a toho zlodeja si nad ranom najdes v aute a mozes ho skopat alebo odovzdat organom :-)) Len dolezite je nezabudnut na to ked budes do auta nastupovat ty :-))
Novus Ordo Seclorum
Darkling(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fanks(smazano) 4. 5. 2005 13:42

Tak matne si spominam ze v zahranici spravil jeden chlapik podobnu vec ale so zbranou, ked zlodej otvoril vodicove dvere a sadol si tak pistol skryta za operadlom vystreliila, nechapem akym mechanizmom to bolo uchytene ale ak chcel dotycni nastupit tak musel cez splujazdcove dvere najprv odstranit nastrahu a tak mohol ist soferovat, ale raz sa niekam ponahlal, zabudol na to a prestrelilo mu to zaludok.. tak to by som radsej neriskoval...
fanks(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod WURMi 4. 5. 2005 21:59

no neviem ci sa zlodej pri kradnuti autoradia bude hlavou opierat o opierku ;) To by som to radio musel mat na streche
WURMi
Junior

Odeslat příspěvekod kubakod 4. 5. 2005 22:58

Najdi si nejakeho magora, dej mu 3/4 metru dlouhou ocelovou trubku, par stovek a cas. Az zlodej prijde, magor provede zakrok a pak zlodeje vyfoti. Fotku zvetsis na A3, nalepis na zadni bocni okna a dopises k tomu "Takhle dopadl posledni, co me chtel vykrast auto" Ja bych ti klidne takhle pomohl, ale mam to asi z ruky :-)
kubakod
Junior

Další stránka