Hoši výborně,děkujem,jsme tam!!!

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod nupix 12. 5. 2005 19:59

Třetí třetina byla prostě super, to byl zase ten hokej co se mi líbí a jak má z naší strany vypadat :) Když jsme vyrovnali tak už jsem věřil ve vítězství!
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobil-man 12. 5. 2005 20:03

Byl to krasnej zapas. Po druhem golu jsem uz moc neveril, ale jak jsme dali kontaktni, tak ve me vzplala nadeje a ono se to vyplnilo!!!

Kdo neskace neni Cech!!! 8)
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mobil-man 12. 5. 2005 20:06

Byl to krasnej zapas. Po druhem golu jsem uz moc neveril, ale jak jsme dali kontaktni, tak ve me vzplala nadeje a ono se to vyplnilo!!!

Kdo neskace neni Cech!!! 8)
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod borsuk 12. 5. 2005 22:30

Athilles píše:Třetí třetina byla prostě super, to byl zase ten hokej co se mi líbí a jak má z naší strany vypadat :) Když jsme vyrovnali tak už jsem věřil ve vítězství!v/quote]

Já věřil už po gólu Židlického,to byl takový ten prvotní impuls,taky jsem zvědavý jestli si zahrajem s Kanadou,teoreticky by k tomu nemuselo vůbec dojít,nechme se překvapit,no nic,právě jsem dorazil z občerstvení,tak jdu dotlemit Rusy s Finama,zatím to opět vypadá na prodloužení. :P
borsuk
Junior

Odeslat příspěvekod kubakod 12. 5. 2005 23:07

Ve finale mame Rusy, ti nejsou letos nic moc, ale s Kanadou si poradi :-)
Dneska to bylo super, ani chvili sem nepochyboval, USA nam nesahaly ani po paty, ale meli stesti, mrchy. Svedum to natrem o dva goly va zakladni dobe, to je hotovka. Rusum vratime porazku z osmifinalove skupiny a vyrazime do ulic. V sobotu jdu na projekci do hospody, to zas bude... :-) minule bylo blee blee kdo moh cekat ze dame 5 golu?!
kubakod
Junior

Odeslat příspěvekod Howard 12. 5. 2005 23:25

presun na smetiste
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jannyk 13. 5. 2005 08:09

ehm, jen jsem chtěla poděkovat Jirkovi Šlégrovi :
ta "nepovedená střela" (ústy komentátora) byla super povedená ;-) Rozhodila jedinýho Amíka, který je držel. Kluci hráli od začátku o moc líp.
...tož a co včíl ?
jannyk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod borsuk 13. 5. 2005 09:32

Howard píše:presun na smetiste

Tak proč to nemázneš celé,společně naladění lidé jako já se ke mně přidali a vyjádřili písemně své reakce,své emoce,které jsou nyní již pryč,čekají nás další boje,ovšem tato diskuse se jich již netýká,tak to smaž a hotovo,zbytečný bordel na smetišti. Taky držme palce našim,Ivan Hlinka v hokejovém nebi to už určitě udělal!!! :-B
borsuk
Junior

Odeslat příspěvekod jannyk 13. 5. 2005 09:35

jasný, klidně to smázni, jsem taky pro....udělejme místo další bitve v sobotu :-)
...tož a co včíl ?
jannyk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod borsuk 13. 5. 2005 10:37

jannyk píše:jasný, klidně to smázni, jsem taky pro....udělejme místo další bitve v sobotu :-):/quote]

Moje řeč,taky myslím že úspěchy naší repre si nezaslouží skončit na smetišti mezi ostatním bordelem,emoce vyšumněly,hokejový národ se na jeden den zklidnil,nabírá dech na další nervák se Švédy,proto Howarde smaž to a udělěj prostor,v sobotu se sejdem!! :mrgreen:
borsuk
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 13. 5. 2005 20:59

Skvelej zapas.. Doufam ze v nedeli bude finale s Cechama abych nemusel koukat na tu vec na Nove :)
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod borsuk 13. 5. 2005 21:48

tOplOaDer píše:Skvelej zapas.. Doufam ze v nedeli bude finale s Cechama abych nemusel koukat na tu vec na Nove :)

Jakou věc,myslíš Superstar,brrr...,tipuju Česko-Rusko,sakra kéž by!!
Do boha,musíme byť majstri!! >:-[]
borsuk
Junior

Odeslat příspěvekod Ondatra Škvrnitá 15. 5. 2005 19:40

Tak vám teda dnes držím palce, a aby mi ten hokej lepšie šmakoval, tak si k tomu dam vepřo, knedlo, zelo..................tipujem 3:2 pre Čechov. Budú to nervy...........ale pre vás bratia väčšie :D
Ondatra Škvrnitá
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dejsipivo 15. 5. 2005 22:46

Boha jeho jak se může někdo honit za kulatou *****... Ale jo, toho, kdo se honí po hřišti jako blázen ještě dovedu pochopit, má z toho prachy, ale ty, co jim fandí a prožívaj to přesně jako vy všichni tady, tak ty fakt nechápu..............
Dej si pivo!
Dejsipivo
Junior

Odeslat příspěvekod jannyk 15. 5. 2005 22:53

DEJSIPIVO dej si pivo!!!!!!!!!

JSME NEJLEPŠÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...tož a co včíl ?
jannyk
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka