od ES0 17. 5. 2005 11:06
no, jak už jsem psal dříve a teď to pěkně shrnul S-Tony a jiní tak to by bylo dobré řešení, ale stejně si myslí, že se nezmění nic a jediné co nás za cca rok čeká, je to, že bude hodně digitálních televizí, které se budou vyloženě specializovat na jednotlivé pořady(sport, zprávy), takže čt bude ještě zbytečnější a řekl bych že se tohle přesvědčí i helmuta,
ale vážně Helmute, zajímalo by mě z které darmožroutské sekce čt pocházíte a pokud tam opravdu děláte, tak si myslím, že právě teď přemýšlíte nad tím, proč vám za vaší "vážnou" nedat ještě "vážnější" peníze nebo přemýšlite nad tím jak se vám krásně podařilo zmanipulova masy trotlů krásně zpomalenými zaběry ze tehdejší stávky, při pohledu na ty blázny s nápisy Bobovize apod bych je tehdy asi nejraději postřílel, jde o to, že v těchto situacích je vidět pouze ta aktivní menšina přičemž pasivní většina je zpravidla opačného názoru, nehledě na zneužití televize k vyjádření svých namyšlených názorů, tím mám na mysli, že když například stávkují třeba horníci tak jsou vidět maximálně pár minut ve zprávách,
jestli se chcete dívat na nové filmy v čt, tak si máte zajít do kina nebo do videopůjčovny, já to nikomu na poplatcích sponzorovat nehodlám(a to jsem se ani nezmínil o cca 3x-5x dražších nákladech čt oproti konkurenci)
nejhorší na tom všem je, že si tuto debatu nejspíše nikdo vlivný nepřečte, kdyby si to alespoň přečetl nějaký "vážně" pracující zaměstnanec čt, jak by se vyjádřil?
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!