Česká Televize honí neplatiče

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod borsuk 16. 5. 2005 23:38

Souhlas Lucku,to že veřejnoprávní televize je instituce darmožroutů a pochtívačů,pakáž zbytečná,tak jako naši politici,to ví kde kdo,mají tam dluhy,ale né naše,to že pořady stojí za vyliž pr*el,ví také kde kdo,vymáhat nějaké poplatky?Trapní směšáci!!!Ku*va za co,za ten hnůj co produkují,sakra sem se nervnul a kde je teď ten přikuřovač Niederman,v pr*eli!!!!
borsuk
Junior

Odeslat příspěvekod cache 16. 5. 2005 23:53

[OT]
Česká Televize honí neplatičům
[/OT]

p.s sranda musi byt ;):lol:
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod S-Tony 17. 5. 2005 00:26

Je to fakt na pytel.
Pokud má být ČT veřejnoprávní (za poplatek) tak by neměla vysílat reklamy, stupidní seriály a vůbec nic co dávají na Nově. Přece tu ČT není od toho aby konkurovala nově. Mělo by jít o dvě zcela odlišné TV.
Mé návrhy na řešení:
- zrušit ČT 1 (vůbec nechápu funkci ČT 1 jako veřejnoprávního kanálu)
- zkvalitnit dokumenty na ČT2 a udělat z něj čistě dokumnetární a vzdělávací kanál
- vytvořit jeden filmový kanál (aspoň něco za ty prachy můžem dostat)
- zpravodajský kanál už zde je (přemístit na něj politické a debatní pořady z ČT1)
- placení poplatku za TV připočítat do daně (100 kč se tam hravě ztrátí ) a zakázat reklamy na ČT aby se naučili konečně hospodařit s penězma
- zkvalitnit dohled nad aktivitami ČT, hodit tam externí firmu, která by zajišťovala hospodárnost ČT
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Junior

Odeslat příspěvekod borsuk 17. 5. 2005 07:52

S-Tony-rozumný názor,také bych se přikláněl k podobné koncepci,obávám se však že zůstane pouze u slov v této diskusi,pokud čt vybere nějaký majland na poplatcích,na změny a zkvalitnění půjde minimum,většina peněz skončí v kapsách televizních mocipánů!!
borsuk
Junior

Odeslat příspěvekod quido 17. 5. 2005 08:40

to S- Tony:
s malymi upravami bych tohle taky odsouhlasil...
:wink:
je videt ze nejsi politik a myslis racionalne - jenze o tom, jak to bude s CT rozhoduji prave politici a ti se jen staraji, jak si namastit kapsu - a ted mi rekni, co by z takoveho rozhodnuti meli (jen svuj smesny plat)... neni treba vysvetlovat proc je stav v CT takovy jaky je a km ty prachy mizi... vcetne prisluhovace Helmuta
:D

To Helmut: jestli jsi chlap, tak nam tady priznas, kolik jsi za ty tvoje plky od CT dostal... a jestli opravdu nic a je to tvuj soukromy nazor (cemuz samozrejmne nemuzu verit), pak jsi zraly do raplovny
:P
Q.
quido
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ES0 17. 5. 2005 11:06

no, jak už jsem psal dříve a teď to pěkně shrnul S-Tony a jiní tak to by bylo dobré řešení, ale stejně si myslí, že se nezmění nic a jediné co nás za cca rok čeká, je to, že bude hodně digitálních televizí, které se budou vyloženě specializovat na jednotlivé pořady(sport, zprávy), takže čt bude ještě zbytečnější a řekl bych že se tohle přesvědčí i helmuta,
ale vážně Helmute, zajímalo by mě z které darmožroutské sekce čt pocházíte a pokud tam opravdu děláte, tak si myslím, že právě teď přemýšlíte nad tím, proč vám za vaší "vážnou" nedat ještě "vážnější" peníze nebo přemýšlite nad tím jak se vám krásně podařilo zmanipulova masy trotlů krásně zpomalenými zaběry ze tehdejší stávky, při pohledu na ty blázny s nápisy Bobovize apod bych je tehdy asi nejraději postřílel, jde o to, že v těchto situacích je vidět pouze ta aktivní menšina přičemž pasivní většina je zpravidla opačného názoru, nehledě na zneužití televize k vyjádření svých namyšlených názorů, tím mám na mysli, že když například stávkují třeba horníci tak jsou vidět maximálně pár minut ve zprávách,
jestli se chcete dívat na nové filmy v čt, tak si máte zajít do kina nebo do videopůjčovny, já to nikomu na poplatcích sponzorovat nehodlám(a to jsem se ani nezmínil o cca 3x-5x dražších nákladech čt oproti konkurenci)
nejhorší na tom všem je, že si tuto debatu nejspíše nikdo vlivný nepřečte, kdyby si to alespoň přečetl nějaký "vážně" pracující zaměstnanec čt, jak by se vyjádřil?
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Junior

Odeslat příspěvekod borsuk 17. 5. 2005 13:18

Dovoluji si zde ještě přidat můj upravený příspěvek,který jsem psal do podobné diskuse v tomto smetišti,tam zapadl,jako celá diskuse,sem se myslím hodí.

Helmut Niederman je buďto setsakramentský provokatér nebo najatý mluvčí a obhájce veřejnoprávní televize,pověřený svým chlebodárcem k tomu aby agitoval i na tomto fóru za spravedlnost a uvědomnělost národa českého,vyhýbajícího se platebním povinnostem a tím následnému okrádání "malinkého gigantu"-České televize.Za co prosím musíme platit,za ty zhovadilosti a přiblblé reklamy,které mně liskají po každém zapnutí bedny,za co,za stupidní nesmysly alá život na zámku či pár amerických filmů z odpadkového koše,za podobné výplody některých chorých režisérských mozků,které se opakují třikrát do roka,nic ve zlym pane Niederman,ale tohle je dobré akorát pro kočku nebo důchodce kteří se u toho pohupují ve svých křeslech,poprdují a stejně za chvíli spí.Já říkám ne,za takovou veřejnoprávní televizi nezaplatí nikdo víc než musí,někdo vůbec ne,ani se mu nedivím,poněvadž někdy mám pocit než koukat na ty nesmysly tak by bylo možná lepší ostrouhat tužky....,to je zadarmo!!Pane Niederman,vaše agitace na tomto fóru se jaksi minula účinkem,každý vás tak jaksi slušně poslal do zadku,tímto s prominutím činím totéž!!!Jó kdyby ČT nedávala sport a pár dokumentů které mají jakousi hodnotu,tak celkový dojem je tzv.na draka nebo na dvě věci!!!
borsuk
Junior

Odeslat příspěvekod Luck 17. 5. 2005 13:31

Plně s tebou souhlasím.
Asi je toho moc na p.Niedrmana, tak dnes se nepřipojuje k diskuzi :D a nebo mu to někdo zakázal, že by ČT ??? :lol:
Luck
Junior

Odeslat příspěvekod S-Tony 17. 5. 2005 21:09

Změny v ČT
Pomohla by petice pod kterou by bylo třeba 10 000 podpisů?
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Junior

Odeslat příspěvekod BO$$ 18. 5. 2005 16:01

Česká Televize honí neplatičei/quote]

Aspon im nemusi honit frajerka. :D
BO$$
Junior

Předchozí stránka