Telefonní číslo 602 442 963 - píše mi anon. SMS

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod 500 31. 5. 2005 09:21

Nejsem clovek, ktery by se mstil za kazdou pitomost, ale co je moc to je moc.
Jak zjistím kdo to je, kdyz mi z tohoto cisla chodi hrozne anonymni SMSky. Jde to nejak zjistit? (napr. pres operatora)
Zkousela jsem na to cislo volat, ale vzdy mi to "tipne". Jeste zopakuji to cislo: 602442963
Pokud o tomto cisle neco zjistite tak mi dejte vedet sem nebo na email. A pokud se vam chce tak mu dejte co proto. Strasne me s tim stve!!!!
Chtela bych se mu nejak pomstit, ale nevim jak. Mate nejakej napad?
500
Junior

Odeslat příspěvekod bartolomej (novy) 31. 5. 2005 10:53

S tím asi neuděláš nic, operátor ti to prozradit nemůže a jinak to nezjistíš. Možná bys mohla podat trestní oznámení, pokud ti nějak vyhrožuje. Jinak nevím, jedině mu posílat ještě horší SMS, prozvánět ho uprostřed noci, ale to se stejně asi mine účinkem.
bartolomej (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod djlooper 31. 5. 2005 10:57

V extremním případě změnit své tel. číslo, operátora... :(
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ES0 31. 5. 2005 11:00

vytipuj si lidi, kteří to mohou být a pak jim všem pošli sms, ať tě už mají nechat být, ti, kterých se to netýká ti zavolají nazpátek...
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Junior

Odeslat příspěvekod adamek.jan 31. 5. 2005 11:01

Dohledavani majitele telefonniho cisla muze pouze Policie CR. Proto napis oznameni a do par dnu mas pokoj ;-) Operator Ti informace k telefonnich cislech sdelovat nesmi, muze Ti pouze rict jake telefonni cislo ma jaky uzivatel.
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 500 31. 5. 2005 11:33

adamek.jan píše:Dohledavani majitele telefonniho cisla muze pouze Policie CR. Proto napis oznameni a do par dnu mas pokoj ;-) Operator Ti informace k telefonnich cislech sdelovat nesmi, muze Ti pouze rict jake telefonni cislo ma jaky uzivatel.

Cekala jsem takoveto reakce. Zkusim mu (ji) napsat jestli se to bude opakovat tak to predam policii.

... muze Ti pouze rict jake telefonni cislo ma jaky uzivatel

...jestli jsem to pochopila dobre - kdyz nahlasim jmeno tak mi reknou cislo?
500
Junior

Odeslat příspěvekod adamek.jan 31. 5. 2005 11:37

Ano, mobilni operatori na toto maji zrizene specialni telefonni cislo; tuto informaci sdeluji pouze o pausalnich zakaznicich (pokud tito zakaznici nezazadaji aby v telefonnim seznamu jejich telefonni cislo uvedeno nebylo). Zakaznici s predplacenou SIM v tomto telefonnim seznamu zahrnuti nejsou.
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bartolomej (novy) 31. 5. 2005 13:01

A co ti posílá a jak často? To by mi docela zajímalo.
bartolomej (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod cache 31. 5. 2005 13:03

Posli tam smsku, ze ak neprestane, das si zablokovat to cislo, a ak neprestane, zavolaj na hotline operatora a informuj sa ako zablokovat cislo. Operator potom veskeru prichodziu komunikaciu z toho cisla na tvoje stopne a mas pokoj.
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lidojed 31. 5. 2005 13:57

rozesilej spam a to cislo tam uved.
majitel bude mit o zabavu postarano ;p
lidojed
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod John Doe 31. 5. 2005 16:10

602 je paušální číslo eurotelu, takže anonym má smlouvu a jde lehce vyhledat - vydírej ho že podáš trestní oznámení pokud .......
Odpor je marný, budete asimilováni
John Doe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vobejda 31. 5. 2005 16:30

500 píše:Nejsem clovek, ktery by se mstil za kazdou pitomost, ale co je moc to je moc.
Jak zjistím kdo to je, kdyz mi z tohoto cisla chodi hrozne anonymni SMSky. Jde to nejak zjistit? (napr. pres operatora)
Zkousela jsem na to cislo volat, ale vzdy mi to "tipne". Jeste zopakuji to cislo: ...
Pokud o tomto cisle neco zjistite tak mi dejte vedet sem nebo na email. A pokud se vam chce tak mu dejte co proto. Strasne me s tim stve!!!!
Chtela bych se mu nejak pomstit, ale nevim jak. Mate nejakej napad??/quote]

Nevím, čím to je, ale nějak ti moc nevěřím. Možná, kdybys nenapsal tak okatě to číslo...
Náhodou jdu kolem...
Vobejda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fanks(smazano) 31. 5. 2005 19:50

Zober a napíš niekde na verejnu sexzoznamku nanho nieco pikantne a zverejni tam to cislo... urcite po tom nebude mat cas na to, aby ti pisal. Alebo ako raz kamarat dal do sedliackych novin bratove cislo spolu s textom ze predava odstavcata.. no denne asi 500 telefonatov v priebehu celeho tyzdna ;) to je dobreeee
...a to by blo asi tak všetko. Ak máš s touto odpoveďou nejaký problém tak ŽKM ;)
fanks(smazano)
Junior